Почивай в мир Валенце-февруарченце!

• 51 801
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Честит рожден ден на днешните ни двегодишни сладури! Да са здрави и усмихнати и да радват всички около себе си !

Силве, ми тя се е приготвила за снимка - гледа в обектива и се усмихва, няма да си разваля позата заради някакви свещи Simple Smile Мн.  сладка както винаги!
Хайде останалите скорошни рожденници да се отчтат и те със снимки!

# 151
Адашче как е Мишката?

Силве,разкошна е товята щерка Heart Eyes

# 152
Гал, а дано, че нещо съм напълняла, имам нужда да се вталя, само дето нямам време за фитнес Sad

А за "опазването" еми невъзможно е просто, никъде не грешиш, както писах и моите постоянно си предават вируси и аз не ги и пазя вече. Разболее ли се едното вече знам, че и другото ще го прихване.

Силве, честито жилище, със здраве да си го ползвате и да сте много щастливи в него Hug Раличка е много красива както винаги Wink а за шофирането, ще се справиш, много по-лесно е отколкото изглежда първоначално. Ако можеш вземи си автоматик, мнооооого по-лесно е. Аз със скорости не мога да карам Crazy

Мрм, как е Мишката, дано да е по-добре!

# 153
Добро утро! Как сте купонджии? Айде пускайте снимки на сладурковците ни Hug

Силве, много е сладичка  Heart Eyes

Ние вчера оставихме малката на Бабин дом и отидохме малко инцидентно на театър "Полет над кукувиче гнездо" и аз така се впечатлих и натъжих,че цяла нощ не можах да спа - сега ще търся книгата. Но определено си заслужава да се гледа.

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 08:44 от dorabella

# 154
Привет дами!

ЧРД на Стани и Митко! Да са растат иситнски джентълмени, всели, безгрижни, щедри и благородни!од

Ние сме добре, и тати е по-добре. Днес сме на зъболекар, не ми се ходи, ама се налага.

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 22:48 от AnMary

# 155
  • София
ЧРД на Стани и Димитър! Пожелвам им много здраве и весели игри!

Йоли, много е сладка Дени!

Мерси, че питате за Мишката - тя успя да зарази и баща си и аз, колкото и да ми беше гузно, ги изпратих вчера на отглеждане при майка ми. Днес се връщат де, Мишката вдига по-рядко и по-ниска Т, надявам се да се размине само с това!!!

# 156
  • София
Честит рожден ден на съботните, неделните и днешните рожденици! Бъдете живи, здрави, умни, красиви и весели деца!

# 157
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Радина, Раличка, Таня, Калина, Йоан, Мишо, Джордан, Самуил и Данаил!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Стани и Митко!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Антонио, Дона и Мартин

За среща, знаете че съм ЗА, няма какво да пиша Wink

деси, на Бела й даваме "Саностол"-третата опаковка ни е до средата в момента. Без прекъсване сме ги давали, но мисля тая като я изпие да спираме додругата зима... Иначе според мен просто си свикнаха на болестите в групата... Лелките казаха преди седмица-по време на епидемията, че само при тях всички деца са на линия, в другите групи били по 4-5 само.

йоли, марта, съболезнования!

миме, виде, и аз съм така.... аз  си го обяснявам с това че баби и дядовци не виждаме всеки ден, а животното е с теб непрекъснато...
За това как го преживяват наш'те, не знам... майка ми беше много стресирана като й се обадих веднага след ветеринаря, но вечерта вече сякаш го бе преодоляла, осъзнала че така е било по-добре. С баща ми не съм говорила.

нас пък ни поканиха за кумове... Аз съм ЗА, но Илия се дърпа - в повече му идват и ангажимента и парите... Днес ще говорим с двойката и ще видим какво точно очакват от кумовете, та може все пак и да приемем Simple Smile
Споделете опит, моля!

# 158
Ей, Карбо, това си е признание  Simple Smile парите...и те са фактор, но си мисля, че е много кофти да откажеш, ако са ви близки.

Честит рожден ден на всички принцеси и юнаци   bouquet  bouquet  bouquet

Аз съм болничен три дни и се гледаме с хуните  Simple Smile Както казват хората - всяко зло за добро  Laughing Отдавна не бях си играла така целодневно с тях  Heart Eyes

# 159
Иска ми се да напиша нещо,но като влезна и видя ,че няма никой и се отказвам....момичета липсва ми контакта с вас.Къде се отвяхте всички.

ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДВА ДНИ,бъдете здрави и много добри деца!!!

За срещата аз предлагам да е на 19.02(събота),ако искате може пак да е във ресторанта от коледното парти,този път няма да има чалга Grinningмного ми беше приятно там в сепарето,отделно от шума на други хора(ние сме си достатъчни Mr. Green).За след хапването може и на бар,който го шпускат до по-късно Wink Wink

Днес съм яко изморена.Мая не е спала и 15 минути през деня,Влади му никнат поне 32зъба и яко киселее,цял ден съм сама,изведох ги и това не ги умори,прибрах ги,преядох ги и двамата и пак не заспаха.Преди малко се трупясаха и сега съм си сипала едно малко-голямо и реанимирам.Всички продавачки в магазина са ни болни,Любо е почти денонощно там,а аз вече давам на заето.Та по този повод,Силве и аз имам нужда от среща с вас Laughingи от профи разговор с теб tooth

Друго за оплакване май нямам,ама той кой ли и ше ме прочете newsm78

Яна, къде си ???Влез в темата и спретни един от твоите успокоителни постове,много ме вдигат! Hug

ЕЙ ЗА ТОВА ВИ ГОВОРЯ......alximika и 0 Гости преглежда(т) тази тема.

нАДЕ, ако аз съм те поканила за кума и ми откажеш заради подарък или финансов проболем бая бих ти се разсърдила,мисля,че щом са ви поканили ви ценят като приятели,а не очакват ламборджини Wink Hug Peaceмного ми се ходи на сватба,било то и чужда не мойта hahaha

# 160
Здравейте момичета Hug
аз съм тук чета но няма време за писане..оправдавам се Embarassed
Ние много пострадахме от нашата лекарка педиатърка..да и се невиди на чумата..щеше да ми умори детето..бясна съм...С две думи...мъкнали сме 4 или 5 или 6 седмици плввмония а тя ми предписва сироп за кашлица и не ми дава направление за специалист.Както и да е сега детенцето ми лека по лека се оправя и се гласим за партиииии утреее Heart EyesАз се мъкна по интервюта за работа и май скоро почвам. Имам си нова кола...е не чак нова но пък става и аз и се кефя Peace една снимка от нас

Честити ни рожденици днес

# 161
Миме я ми напиши телефона на Любо на лични....по бизнес работа с него ми трябва.

# 162
Добър вечер!!!!!!!!
Няма никой и това е Rolling Eyes
Хайде честит празник на всички които съм пропуснала.Да са много здравички,послушнички и да имат многооооооооооо търпеливи родители!
Аз да ви се оплача:бяхме на РД на едно хлапе на 29 миналия месец,и днес за малко се видяхме.Малко по-късно майката ми звъни и ми вика"ами откриха на Пепе(детето)стрептилококова пневмония(не съм сигурна че така се пише Embarassed) и не е лошо да се изседвате и вие ".Е кажете ми нормално ли е като имаш и най-малкото съмнение за някаква болест,да събираш детето си с други. #Cussing out #2gunfireТя е била болна преди РД,след това пак,миналата седмица с Т  #Crazyи днес милото имаше сенки под очите и беше едно кротичко.Много се притесних,нали и на нас ни предстои парти, а педката ме успокоява и вика"няма как да се е заразила навън,ако е имало нещо от предното виждане до сега щеше да се прояви,няма смисъл от изследвания" и тн.Дайте съвет newsm78,какво да правя,наистина и няма нищо видимо ЗА СЕГА,НО..............
Иначе сме добре скитори ме си малката по градинки и паркове.
Елфи утре имам среща с шефката,ще пиша резултата. Hug
Хайде да се покажем:
Продължаваме да се пързаляме по дупе Joy
Лекичка за сега Heart Eyes

# 163
ДЕска,писах на лични,а това с докторката е ужасно #Cussing outда го цунеш малкия герой и приятно парти Hug

Нели,много е неприятно,но повечето родители изобщо не се съобразяват ooooh!

Айде и то нас някоя снимка и  Влади който се мъчи да си лапне краката,милия все не успява Joy

# 164
Добро утро, дами  Hug

Миме, изпълват ме твоите сладури  Heart Eyes

Деси, понякога пневмониите не се хващат на слушалка, особено ако не е придружена и с температура, и може би всеки друг лекар щеше да пропусне  Confused Какви други симптоми имаше Ивко? Ето и Руси кашля вече повече от месец, но моята лекарта се дърпа да го снима, защото облъчването е сериозно и наистина не бива за всяка кашлица да се предприема  Sad

Нелинда, стрептококите са голяма гад и за съжаление почти всички деца ги мъкнат. Чест й прави на майката, че все пак ти се е обадила. На ДАрко преди три седмици му изолираха такива и то без никакви симптоми, освен едно червено гърло. Просто аз сама си реших и си платих. и така - пи диването АБ 7 дни, после почива поне пет, за да се изчисти гърлото за нов секрет и сега пак е с червено гърло и пак пуснах секрет. Този път и на двамата....педката същевременно, както винаги, ме успокои: всички деца, на които пускала секрет се оказва че имат стрептококи. После ги лекува с АБ, пак пуска, пак имат, пак АБ. Трети път пуска, пак същата картина, накрая ми заяви, че няма да си храни децата с АБ и се е предала. Нещо подобно оптимистично ми каза и за имунностимулантите  Laughing Joy ТА аз на това патова ситуация му викам  Crossing Arms

Миме, захранваш ли го вече Влади, докъде сте с яденето?
Другото Миме, как си мила, как се справяш?

Чакайте сега да ви питам аз, нали ни предстои ремонт тази пролет, та ще правим детска (юношеска) стая. КАжете какви цветове ви каресват като комбинации. Иска ми се някаква свежа комбинация да измисля, но съм зациклила на едно светло дърво+тъмно синьо+маслено зелено и не ми се струва някак най-добрия вариянт...

Общи условия

Активация на акаунт