Почивай в мир Валенце-февруарченце!

• 51 782
  • 757
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Честит Рожден Ден! Да са живи и здрави Дени, Рали, Георги, Свилен, Никола и Влади!!!

Честита месечинка на Дани Simple Smile

Марина, в Мтел отдавна вече ги следят какво правят и ако някой рови където не му е работа без подписите на 3-4 мениджъра, директно е аут. Скандалът станал при едно от тъсенята, които дори по тв го коментираха, но се оказа, че не е имало заявка от полицията...
Та така - и аз препоръчвам връзка в МВР... макар че след 2 седмици липса, и без връзки трябва да ви помогнат... Дано нещата приключат благоприятно!!!

Нели, Маги е страхотна-истинска принцеса!!!!
А който не е видял снимките на Ника във фейса, да ходи - толкова е красива, като майка си Simple Smile
Така и аз се надявам Зелето да е прихванала от руския ген...

Бързо оздравяване на адашката и на Краси!!!  Hug

# 331
Привет момичета!
ЧРД на нашите астрални тризначета: Рали, Влади и Ники! Да сте живи и здрави мили дечица! Весели, засмени, умни и ....всичко най-най-найййй.

Маринка, дано се намери живо и здраво момичето!!! Стискам палци!

Беше много весело, Дени пощуря от кеф и подаръци! Не спа следобед, и као цяло от 8 сутринта до 8 вечерта не спря да тича и да лудее! А аз съм щастлива, доволна и адски изморена, сега с тате пийваме винце за отмора...Утре ще чистим Whistling Crossing Arms. пък.

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 22:48 от AnMary

# 332
Ели,Нели,Мия,страхотни са рожденичките  Heart Eyes
Честито на всички малки пораснали февруарчета   bouquet
Гане,честито на патерици .Кака ми и тя има на 15 РД и бягме на гости,все хубави хора се раждат на тази дата Wink

Аз имах тройно-четворно критичен ден  Sad
1.Тръшнах си вратата,без да взема ключа,докато слагах на малкия ръкавици го видях,но го забравих.В комшията имам резервен и го донесе около13.30,след като се прибрахме от разходка в детския център.
2.В близкия мед.център ми казаха по тел.,че взимат кръв и урина ,но като отидохме се оказа,че не взимали от деца  Naughty,полудях.Добре,че е баща ми,взе ни следобяд и пуснахме в Писанец,резултатите са супер. PeaceПодариха спинцовка на малкия(без игла) и като се прибрахме боцна всички играчки  hahaha.
3.Докато обсъждахме РД на Валето се изпокарахме с Пешо и ми идваше да скоча от 5 етаж.После поговорихме спокойно,но си остана горчилката   Cry
Чакам да видим как ще завърши деня  newsm78.

Маринка,дано се намери момичето и да получите съдействие за откриването й .

# 333
Ей, жестоки новини  Sad Маринка, дано го открият момичето и да е добре  Praynig

Честит рожден ден на днешната банда   bouquet Да бъдат здрави и обичани  Heart Eyes

Миленка, Мега, дано се оправите бързо!  Praynig

Ками, не са ли много тези пари? 400 лв. би могло да е вноска за жилищен кредит...Не знам, мисля си, че парите, хвърлени за наем, са много неоправдани  Confused

Раде, ще видиш, че на пук на всичко, дребния ще бъде много доволен, каквото и да му организирате Simple Smile ВАжното е торта да има.

Толо, и при нас е аналогична ситуацията с памперса. Понеже сега и дрехите по-бавно ми съхнат, просто се опитвам да го приучавам на гърне, като не махам памперса. Интересно е, че имам успех, благодарение на баткото, но пък баткото взе да ходи пак на гърне и сега имам две бебета вкъщи Simple Smile При нас актуалният въпрос е: Мамо, ко паиш? и каквото и да го помоля, ми отговаря с: Чакай малко :-§

# 334
Добро утро на всички мами и малки сладури.Да честитя първо на всички рожденници от мина лите дни.Да са живи и здрави и умероно палави.И да ви покчжа моята мишка;http://media.snimka.bg/8096/022446590.jpg?r=0http://media.snimka.bg/8096/022446591.jpg?r=0http://media.snimka … 022446593.jpg?r=0[/img]Това е единствения подарък,който ни впечатли.Поздрави на всички от нас.

# 335
dudululu,страхотна е рожденичката Heart Eyes,хакерче ще става Peace.И ние за Коледа получихме лаптоп,китайски с ужасна мелодия,добре че Валето му видя сметката много бързо и го направи да се затваря в двете посоки  hahaha

Гал,права си,важно е торта да има и свещички за духане Whistling.Даже заради децата онзи ден сложихме на как една 3(макар че стана на 33 Wink )и всички се изредиха да духат свещичката по няколко пъти  Party

Кукуто и ние често го ползваме-веднага след ставане от сън,през деня също сяда,но пак си върши малката работа в пампата.А сутрин за да станем ми казва,че има чиш,иначе не може да ме измъкне от леглото  Rolling Eyes

Ками,супер е,че спечелихте и тази награда Hug.Ще ти викаме Ками Конкурса Wink. Дано бързо си намерите хубава квартира  Peace

# 336
Здравейте момичета,
първо да честитя на всички малки и големи рожденници тук - Да сте живи и здрави и децата и семействата ви!!! Много да се обичате и да имате чудесни моменти и много радост и усмивки!!!
Не съм чела нищо, няма да се оправдавам, ще гледам да наваксам и скоро да се включа и по темите. Бях доста дълго време и сериозно болна, сега съм добре, Михел също е здрав и ходи на ясла. Ще пусна скоро и снимки от РД, който мина доста отдавна.
Много ми липсвахте, прегръщам ви силно  Hug

# 337
Честит рожден ден на Тошето, Савина и Яна! Да сте растете здрави, прави, умни и добри, и да правите много бели! Мама и тате да ви обичат и да ви се радват!

Аз още съм гроги, дребна стана в 6,30!!! Сега са с тате на двора, аз мисля да си пусна едно кайве и да блея...

Раде, браво за хубавите резултати. И ние ще ходим, само да се намъдрим...

Миленка, бързо оздравяване на Белослава. Аз четох-недочетох, има ли пневмония? Дано няма!!!

dudululu, Нелинда , много сладки рожденички!

От мен толкова!
Цункиии!

# 338
Добро утро,

всички малки рожденници, които сте показали са прекрасни. Dudu, пускай по-често и ваши снимки, аз май за първи път ви виждам, но сте страхотни Simple Smile

Момичета, аз също ще гледам да се класирам за срещата, но нека някой от просветените каже къде е - адрес и име на заведението.
То тамй ще трябва да скоча и до нас за около час и тогава да тръгна, че не ми се седи по нощите в офиса, за да дойда директно на срещата.
А и срещата днес ли е или утре?

Бисе, добре че си се оправила, а с четенето ще наваксаш/

Аз също трябва някой слънчев ден да пусна снимки от рд-то на Йоан.

# 339
  • София
ЧРД на прекрасните Яна и Савина и сладурковците Тоше и Криси!!!

Предложение за детското парти:
http://slon.bg/sofia/82-detsko-parti-s-50-namalenie-v-detski-parti-centyr-bambi
Нищо не пречи да им организираме общ рожден ден дори да е по-натам Simple Smile с "то'та"*
Ако искате да купим и/или имате отзиви за заведението, казвайте Simple Smile
Гледам че още много дни е валидна офертата, така че не е нужно да решаваме веднага Simple Smile

Много хубави снимкииииии!!!!

Деси, аз мисля че е днес срещата Simple Smile
Заведението е "Аромат" на ул. "Дедеагач"

Нещо още исках да напиша  newsm78

* вчера Зелето така се събуди:
- То'та, то'та, то'та
- Не искаш ли каша? /всяка сутрин от месеци наред иска и яде само каша Слънчо с бисквити, нищо друго не минава/
- Не, то'та
Обаче то'тата мама я е изяла отдавна  Embarassed Та така дължим на детето малко то'та...

# 340
Добро утро!!!
Честит РД и на днешните пораснали момиченца и момченца!  newsm59  newsm67     bigdance2
Страхотни снимки  Heart Eyes
Снощи намерихме страхотен ап. през една др агенция. Мн е близко до нас, няма да сменям пунк на детска кухня Wink Собственичка е в САЩ и нямало да се връща близките 20 год, нямало да го продават ап.. Викам хубаво, че няма да се връща, но ние нямаме планове да живеем 20 год тук Joy Родителите и дават  ап., живеят в същата кооперация. Харесаха ми и това ми беше едно от условията. На агентката и казах, че ако не ми харесат те дори и без пари да ме пускат да им живея  там, не искам  след преживеният ужас лятото с онези откачалки #Crazy
Гал, много ,малко това е. Не ми харесва този град , не искам да се закопаваме с ап. точно тук . Макс още 1 год и малко/ евентуално 2  сме тук Sunglasses Мисли ли сме я тази идея, има ново строителство по 350  евро кв. Една година има да го правим този ап. и да спим пак по квартири. Приемаме го като разход наема  и това е  Whistling

Марина, дано да го откриете живо и здраво момичето Praynig
Отивам да си правя торта Mr. Green Приятен петък! Grinning

# 341
ХОхохохохъохоххохо

Така за довечера,аз може би няма да успея да дойда преди 9,Влади не заспива без мен Tiredчера даже през деня ме върнаха от центъра ,че се беше засинял....мъжка му работа.Но ще дойда Grinning

Десика, Надето ти е отговорила,лесно е намира Peace

Дудулуду, Поли е разкошна,с бретончето е като голямо момиченце Heart Eyes

Галче, душата,къде е този кредит за 400лева?Дай го и на мен,може за около 60години LaughingПо на сметка излиза да живееш 30години под наем за 400лева от колкото да плащаш на някоя банка по 1000 на месец пак толкова години,взимаш 50000евро и връщаш 1600000яйде няма нужда,кога/ ли най-накрая и б БГ ще има нормални лихви TiredНо разбира се това е ако мислишп като мен,че не сме длъжни да оставим святата панелка на децата да имат къде да живеят Wink Peace

Маринка,много неприятна ситуация,дано по-бързо я намерите девойката. Praynig

Всички болни да оздравяват и до скоро Hug

Йоли,все забравям да ти кажа,понякога когато гледам Деничка на снимки и много ми прилича на Мая,не знам дали си обръщала внимание.Ей сега на предпоследната снимка дето си публикувала все едно Мая ми се е усмихнала Heart Eyes

БИСЕ,не знам дали ше  прочетеш, довечера има среща....уговори ли го твоя?Аз ще ти пиша и на лични Grinning

# 342
Валето ми се събуди от следобеден сън с 38.4 ,сутринта покашляше и има сополи,за да е пълна картинката. ooooh!Сложих една свещичка Ефералган преди 1 час,но още не е спаднала.Но не му пречи да е още по-див и изобретателен за бели  Crazy

# 343
  • София
Честит рожден ден на днешните дечковци, да сте живи и здрави !

Ние вече сме добре, изписаха ни в неделя, като се прибрахме вкъщи падна голямо ровене в нейните си играчките. В понеделник спретнахме  трапезата за да из празнуваме рождения ден на Мони и то стана три празника в едно Simple Smile. Радвам се, че попаднахме на читави доктори и добро отношение.

# 344
Миме, БЛАГОДАРЯ, ще дойда, замалко. Само не се сещам къде е това, нищо че Надето е обяснила.
Ще погледна чичко гугъл и ще се справя  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт