ТРЕТИ ТОРТЕН СЕМИНАР НА ДАМИТЕ ОТ ТОРТЕНАТА ТЕМА

• 28 131
  • 680
  •   1
Отговори
# 285
И Р.Ангелова е за 3 нощувки, двете нощувки са останали от Стефина. Радвам се че нещата се нагласиха и за вас Стефина, че ми беше съвестно хем с тия разправии с детенце и с пирогов.
Ванче аз ще платя първата нощувка за  цялата вила, ще се оправим с Р.Ангелова само ми дай банкова сметка.

# 286
След всички изложени мои притеснения, се записвам за една 3-ка за 3 нощувки, пък каквото ще да става.

Това съм писала още в първия си коментар и така си остава. Точно затова с иглика333 се разбрахме да сме заедно, ама май се получи мъничко объркване. Стефина в началото беше за 2 нощувки, а след това промени на 3. Относно плащането, няма проблем, само дайте сметката. Готова съм веднага да преведа сумата. С иглика333 ще се разберем на ЛС. да не се дублираме в плащането.

# 287
ок, ясно

Да обобщим колибите:

1 колиба- van444eto 4  + * blueeye  3 - 3 нощувки
2 колиба - - violetblue 4  +  Краси - 3 - 3 нощувки
3 колиба - - Доня Коприва 2 бр + Дракончето и juliaM - 4ка - 2 нощувки - Дими - 3ка - 2 нощувки
4 колиба - rumi73  4ка+ Раче 2009 3ка -  - 3 нощувки
5 колиба - Стаси - 4ка +    Патрияни - 3ка   - 3 нощувки
6 колиба - Марулка - 4ка - Елиза - 3ка - 2 нощувки
7 колиба - Иглика 4ка + Р. Ангелова - 3ка - 3 нощувки
8 колиба - ninon - 4ка+ Стефина 3ка - 3 нощувки.

# 288
Здравейте, може ли да ми кажете ако някой е бил в къщата, какви са условията, т.е каква е разликата с колибите, тъй като нямам представа, също какво се случва с нашето участие, ще има ли място за нас, нещо не се виждам в последните списъци...надявам се да се вместим някъде

# 289
Тотално се обърках с къщите и оставащите хора. Няколко пъти питам, дали правилно водя списъка, отсреща мълчание. Ами, объркала съм се. В крайна сметка и друг може да води списъка. Благодарности на Лили, че помага.
Вкъщи ще съм без компютър до незнайно кога. Надявам се до ден-два да се оправят нещата.
Ще се опитам доколкото мога, да пиша от офиса, но не разполагам изцяло с времето си. Вие пишете, коментирайте, аз ще надничам.

Гледам шарения списък на Донята и допълвам НЕнастанените. Условията на къщата вече няколко пъти ги пиша, търсете постовете назад. Не мога да повтарям едно и също.
Копирам списъка с ненастанените хора и стаите във вилата. Ако има желаещи и я напълним, добре, ако не, най-лесно е да звънна и да отменя резервацията и чорбаджиите да си търсят наематели, а вие да си търсите места.

Maninka - 3ка - 2 нощувки.
Анири - 3ка - 2 нощувки.
Дитсан - 2 броя /търси си съквартиранти/ - 3 нощувки
colova -  1 брой //търси си съквартиранти/ - 3 нощувки
Ани Боланд - 1 брой
nin4e - 3ка - 3 нощувки
Ако всичко това което е писано е вярно, ми хрумва единствено следната гимнастика.
Всички във вилата за 2 нощувки, и после я освобождаваме. Марулята и Елиза освобождават едната къща след втората нощувка и там могат да се прехвърлят Дитсан, Цолова и Нинче.  newsm78 Как ви звучи? Ако някой има други идеи, да казва.

Копирам си поста отпреди няколко страници.
Напомням с какво разполагаме като леглова база.
8 къщи с по 2 стаи. 1 тройка и 1 четворка. - 80 лв на къща - заети

Бунгало - 1 двойка и 1 тройка - 50 лв

1 вила за 18 човека. Стаи:  - 150 лв
Втори етаж - две тройки и една четворка
Трети етаж - една тройка и една петица

Имаме и една резервна къща, за която вече казах. Тя се намира точно на гърба на механата в съседно място. Там имаме 1  двойка, 1 тройка и 1 легло. - 80 лв без камина, 120 лв с камина

Това мога да дам като информация.

Продължавате да ми пишете ЛС и да ми звъните по телефона. Хора, не проявявам пристрастия към никой, не пренебрегвам никой, не изолирам никой. Ако някъде съм сбъркала в списъците, то е неволно. Затова постоянно казвам: следете и коригирайте.
Коментирайте тук и да оправяме нещата навреме, а не да стане все едно нарочно съм изолирала някой.
Кутията ми прелива от всякакви съобщения. Вече се обърквам на кого съм отговорила и на кого не. Ако някой ми е писал, поискал е банкова сметка и не съм му я пратила, нека пише пак.  Малко съм  #Crazy вече.

# 290
Ванче гимнастиката с вилата става, но аз сметнах че сме 13 а вилата е за 18 човека, а и доколкото си спомнам Ани Боланд искаше да е сама в стая. Не знам за другите, но аз съм съгласна с всякакви гимнастики, стига да съм на семинара. И на палатка приемам Joy

# 291
Ванче, ние заемаме на втория етаж във вилата едната тройна стая.
Цоловка и аз това и писах на лични, но тя ми обясни, че няма да има проблем и очаква да се заемат местата от нас.

редактирам се-за всички като мен, хванали "последния влак" за семинара, вижте това
1 вила за 18 човека. Стаи:  - 150 лв

и действайте.

Дотук-
nin4e-1 една тройна стая на втория етаж - заета

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 13:51 от nin4e

# 292
Дитсан хайде тогава ние да заемем другата 3-ка на втория етаж-вила, ако половинката ти е съгласна разбира се.

# 293
Записвам желаещите за Вилата - 150 лв.

nin4e-1 една тройна стая на втория етаж
Дитсан, Цолова, вас да ви пиша ли за другата тройка?

Дами нали знаете, че пълна или не вилата си струва 150 лв., Манинка и Анири са за по 2 нощувки?

НЕНАСТАНЕНИ и НЕИЗМИСЛИЛИ какво правят и къде ще спят:

Maninka - 3ка - 2 нощувки.
Анири - 3ка - 2 нощувки.
Ани Боланд - 1 брой

Аз се замислям и за бунгалото. То вярно, че е най-мизерно, но си е място.
Ако Дитсан и мъжът и отидат в двойката, Нинче отидат в тройката(това разсъждение е в случай, че не се намерят други мераклии за вилата), Цолова остава самичка. И понеже никой няма да я остави самичка ще трябва да я сместим някъде. Навсякъде ли са пълни стаите? Свободни легла?

Все пак чакам и Maninka, Анири и Ани Боланд да кажат какво правят.

Хайде до края на седмицата обаче да се реши за да започнем да даваме парите на Ванчето.

Също така, Ванюшко, с цел да ти помогна мога да се нагърбя със събирането на парите или поне на част, ако кажеш  Peace

# 294
Ванче, Копривка благодаря пак за организацията.
Аз мълчах до последно за да видя няма ли да мога да се комбинирам с някой. Така че отпадам от класациите за преспиване в Уют, но не и от семинара. Ще търся място в околността. За сега не намирам нищо, ако някой има идея?
Крисче ти къде беше отсядала?

# 295
Лили похвално е че помагаш на Ванчето. Благодаря за разяснението за вилата. Не знам какво да кажа, дали няма още желаещи-аз преди време пуснах линк към семинарната в тортената тема, дали да го направя пак? Иначе и аз като Ванчето временно нямам компютър вкъщи и само от работа следя. Виждам че Манинка се отказва Sad

# 296
Не, не се отказвам от Семинара! Sunglasses
Ще търся друга опция за спане

# 297
Да, разбрах те Манинка.

# 298
Дано не се обиди Colova но немисля ,че е уместно да сме заедно във една стая./на съпруга ми му е неудобно,той без това го е срам и едва го навих/
Незнам но тази резервната която е и има двоика ,или от вилата една троика която мога платя третото легло.
Ако никак не става тогава не ме мислете ще търся друг вариант някъде наблизо.

# 299
Няма проблем Дитсан

Общи условия

Активация на акаунт