Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да проследя поръчка, изпратена от Larèdeute.fr с помощта на DHL?
Как мога да проследя поръчка на уебсайта на DHL в България?
Какво означава съобщението, че пратката е в куриер в 8:45, но аз съм от Айтос, а не от Бургас?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да проследя поръчка, изпратена от Larèdeute.fr с помощта на DHL?
След като поръчката ви бъде обработена и изпратена от La Redoute до куриер, ще получите имейл с номера на пратката. В имейла има връзка, която ви води към френския сайт на DHL, където можете да проверите статуса на вашата поръчка. Можете също така да се абонирате за SMS или имейл известия, когато поръчката ви бъде предадена на куриер. Ако не можете да намерите поръчката си в DHL, тя може да пристигне по пощата; следователно проверете и там. Можете да проследите пратката чрез сайта на DHL, като въведете номера на пратката в полето за проследяване.
-
Как мога да проследя поръчка на уебсайта на DHL в България?
-
Какво означава съобщението, че пратката е в куриер в 8:45, но аз съм от Айтос, а не от Бургас?
-
Какво означава статусът „Пратката е задържана за последващо обработване“?
-
Какво означава „Товарителница: 7140733924“ и как мога да проверя статуса на поръчката си?