КЪДЕ държите дрехи носени само по веднъж ?

• 49 860
  • 840
  •   1
Отговори
# 375
Срам, не срам, ще споделя. Имам две приятелки с къдрави коси, те освен че ги мият един път седмично ги решат и само докато ги мият. Embarassed Shocked
Вероятно е наказуемо и това им прегрешение според форумния правилник.

ПП Моята коса е много суха, права и гъста, под раменете и аз я мия точно когато почне да се зацапва, а това се случва на цели 5 дни.
Най-хубавата форма на косата ми е на 4-тия ден.
Може би защото не се возя на градски транспорт и не седя в опушени помещения или миришещи лошо, за да поеме тази миризма.
Работя зад бюро. Возя се с автомобил. У дома я държа предимно вързана на опашка.

Ако бях готвачка например със сигурност щях да я мия ежедневно.
Или ако работех в обор.

# 376
Срам, не срам, ще споделя. Имам две приятелки с къдрави коси, те освен че ги мият един път седмично ги решат и само докато ги мият. Embarassed Shocked
Вероятно е наказуемо и това им прегрешение според форумния правилник.

И аз в групата, без да съм ти приятелка.  Много ясно, че е прегрешение. Нека форумският съд се произнесе сега!

п.п. Съвсем добронамерено те съветвам да прекратиш контактите си с тези мизерници.

# 377
  • София - Рим и обратно
Искам да питам нещо за косите-ама сериозно.Дъщеря ми(на  10 г.) има корички по главата (кото при бебетата)Всяка неделя я мажа с памук натопен в зехтин.И търкам корените на косата  после я измивам  добре.Изчиства се долу-горе  но после пак се появяват (коричките)Мие си косата  веднъж седмично.С дълга коса е  .Мислех си  да  я подстрижа   много късо но  дали ще има ефект ?Доста гадно и мирише главата.Дайте съвет .
Ами с тоя зехтин като й търкаш корените, не се ли запушват порите? Оттам според мен идва и миризмата и повторните кори. По принцип корените не се третират с нищо, освен онези ампули против косопад и други такива специално за корени. Чувала съм от разни майки за тези корички и зехтина, но ми звучи малко...тъпо. Защо не пробваш с един продукт на Мустела /май беше/ специално за тая цел?

# 378
А защо просто не я заведеш на дерматолог?

# 379

П.П. Ама как така как си пера ботушите?! Ами имам си специални програми на новата пералня - за кожени, за велур, за токчета... В събота и неделя ги въртя по два пъти за дезинфекция.

Ама сигурно имаш и отделна пералня за тях, щото как иначе ще переш ботуши и бельо в една пералня?!  Mr. Green  Crazy

# 380
mina911   bouquet
Силно ми хареса твоят пост, като zа добро утро.
Както върви, ще иzдирвам такива теми иz форума, да чета.. Много готино било  Mr. Green
Спам, неспам, това е положението. Просто никак нямам желание и хъс да обяснявам на колко дни си мия косата аz, как трябва да се прави, zащо така, а и на съседката косата как иzглежда.

# 381
  • София - Рим и обратно

П.П. Ама как така как си пера ботушите?! Ами имам си специални програми на новата пералня - за кожени, за велур, за токчета... В събота и неделя ги въртя по два пъти за дезинфекция.

Ама сигурно имаш и отделна пералня за тях, щото как иначе ще переш ботуши и бельо в една пералня?!  Mr. Green  Crazy
Луда ли си, мацко??? Имам 4 /като всяка нормална ССФ/ - за бельо, за чаршафи, за пуловери и якета обличани по веднъж и новата ми гордост - с програми за токчета и велур. Всичките работят непрестанно, дреме ми за глобалното затопляне и екологичните проблеми... Важното е гардероба и шкафа за обувки да миришат на "Диксан".
А, забравих - естествено, че ботушите минават през ароматизирана Ютия задължително Naughty

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 11:45 от 'Кафе с мед'

# 382
ИздигнА ми се в очите.  Mr. Green

# 383
Ох, не мога, иzвинете ме Joy Joy Joy
Как се опитвате обаче (не всички де, някои) преz пост да прикриете съвсем обикновеното и откровено zаяждане дори zад уж грижа zа еколкогията, че да иzглежда интересно Mr. Green Mr. Green

Спирам със спама наистина, само ще чета вече, обещавам   bouquet

# 384
Аз само се опитвах да кажа, че не ви грози никаква опасност, ако прегрешите да си миете всеки ден косата.

# 385
 Мислете за нея като за носен-един-ден-цветен-пуловер Simple Smile

# 386
Е, да, то е трудно да се допусне, че някой може НАИСТИНА да го е грижа за екологията, не дай си Боже.

# 387
Е, да, то е трудно да се допусне, че някой може НАИСТИНА да го е грижа за екологията, не дай си Боже.
Не, иzобщо не ми е трудно. Но поднесено по тоzи начин, между подигравките и препирните, като че само да се zасили смисъла на джавканията и хапливата ирония някак... ми се иzглежда просто поzа, това е.
Иначе екстра, радвам се, дано всички ги е грижа. Няма какво да се zасяга някой, който си zнае, че наистина го е грижа.

# 388

Може ли да споделиш модела на тази пералня, където има програми за кожени, велур, токчета. Живо ме интересува. Мерси!

# 389
Сова, аз лично иронизирам, защото тази тема просто не мога да я приема насериозно, това е.

Общи условия

Активация на акаунт