Тестче бяло с 2 червени чертички...Чакаме от Баба Марта ей такива мартенички -52

• 23 473
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Цял ден поглеждам да видя дали г-жа Кънчева няма да се появи да сподели как е минала сватбата  bouquet то днес едва ли ще дойде ама аз си се надявам за да се порадвам на нейната радост Wink

# 91
Предполагам, че Дени-Меци, като се понаспинка ще влезе да ни пусне поне по една прашинка от цялата сватба:)
Добре дошли на новите момичета, и по-скоро в отчетна...
Днес е ден на прошката...моля за такава, ако някога кякой се е почувствал обиден за нещо от моята особа Simple Smile

# 92
Ами най вероятно ще дойде да ни разкаже и да покаже снимки....И аз също имам нужда от положителни емоции и да се порадвам с някой дори и да не го познавам...Какво по хубаво от такова щастие и детенце ........ Аз съм още в чакащите боли ме много кръста момичета....С типичните ПМС съм с болки в яйчниците все едно всеки момент ще ми дойде....НО ДАНО...Дано не дойде за 9 месеца.......  Praynig Praynig Praynig Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover На всичко отгоре съм и с телесна Т. 37 от вчера,защото ме хвана някакъв грип...Зачервено болезнено гърло,отпадналост,като парцал съм...Не смея да пия нищо...Пия само Парацетамол....Него дали мога да го пия обаче  #Crazy newsm78 незнам........Картинката ми е "розова" просто....

# 93
Здравейте и от мен днес е сирни заговезни ,ако съм обидила някой с нещо или с някой мой пост моля да ми простите   love001
Сигма,Месечинка виторога - много ви благодаря  Hug  love001  bouquet ,попрочетох от тук от там и в други форуми и бг и английски,но почти навсякъде пишат момичета ,на които им е открито и нещо друго или поликистозни яйчници или нещо друго,а аз нямам и съм нямала такива проблеми досега,единствено преди около 8-9 год. ми откриха една малка кистичка ,която с хапчета я оправих много бързо.Определено по-голямата част от постовете обаче са наистина леко депресиращи,но опитвам се да си наложа позитивното мислене,а пък дано не се наложи въобще ЦС  Praynig
Момиченца от Стара Загора бихте ли ми казали при кои лекари ходите и кои са добри аз съм ходила при Др Енчева,но после се задържах при Др Узунова?Благодаря предварително  Hug
Мария Мървакова да те пропусне  Praynig Hug и по-бързо оздравяване,а знаеш ли чувала съм и такива първи симптоми така че стискам палци
Молито 84 хайде хващай теста и те чакаме с  EFP

Лек ден засега и ще наглеждам за хубави новини и евентуално за Г-жа Кънчева ,много ви  Hug Hug Hug Hug   bouquet

# 94
Здравейте сладуранки!Днес качвам новата си графика!Да ми е честита и много плодотворна Wink

# 95
Здравейте сладуранки!Днес качвам новата си графика!Да ми е честита и много плодотворна Wink

Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

# 96
Цитат
Мария Мървакова да те пропусне  Praynig Hug и по-бързо оздравяване,а знаеш ли чувала съм и такива първи симптоми така че стискам палци

Изв се за 2-рия пост без да редактирам първият...Развълнувах се за думите на Kudravelka87 ...Дано да са симптоми на бебо.... Praynig Praynig Praynig  261uu newsm17  Praynig

# 97
Къдравелка, не знам кои лекари са "добри", май от всеки лекар има доволни и недоволни пациенти  Wink Аз последните 2-3 пъти ходя при д-р Тодоров, но все още нямам кой знае какви впечатления от него. Ако се интересуваш, мога да ти пратя тел. на лични.

Хубава и спокойна вечер, момичета!  Hug

# 98
  • София
Напоследък нещо съм се затъжила за Me4koni, Ivap, Kuerter,  Женя 83! Момичета, където и да сте, прегръщам ви  Hug Hug Hug

# 99
Запис.   bouquet

# 100
  • В къщурката на хълма на феите
една новоизлюпена госпожа се явява да ви поръси с булчински прашееец Blush Mr. Green момичета мога да скоча до тавана от щастие Mr. Green сватбата мина приказно, без фалове - като изключим, че воала не издържа на напрежението и падна след ритуалната зала, та изкарах остатъка от деня без воал Blush ваш'то Меци е мноо чавръсто и успя да настъпи младоженеца на подписването, а после си отчупи и по-голямото парче питка Flutter Mr. Green Mr. Green даже персонала на ресторанта, като оправяхме сметката, казаха че скоро не са имали такава сърдечна, весела и сполучлива сватба, а и сме на плюс (признавам си, лафа, че през първата брачна нощ младоженците броят парите, си е чиста истина Mr. Green ) такава емоция през живота си не бях изпитвала, а и мъжлето днес каквото и да направи, казва - това го правя за първи път като съпруг Mr. Green толкова се вълнува и той, не спира да си показва халката и да се хвали, отиваме към свекърите срещаме наши познати и той показва халката и казва вчера се оженихме, това е моята женичка и аз просто вече се обезводних от толкова разревавания, че и продължавам само като си спомня за нещо пак да се просълзявам Mr. Green аз честно казано още се намирам в лек ступор и като ме карат да разказвам нещо просто не знам от къде да започна, може би пропускам сто неща, но като се поосъзная малко ще има какво да разказвам Blush  в сряда заминаваме на меден месец, още не знам къде, но като разбера, ще ви информирам Mr. Green сега отивам да си гушкам м-ъ-ж-л-е-н-ц-е-т-о Mr. Green

# 101
Честито,госпожо Кънчева!
да сте живи и здрави и безкрайно щастливи,а плюсът пожелавам да го похарчите в най-скоро време в прекрасен магазин за бебешки нещица! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed
Казвам горчиво и сме в очакване на снимков материал smile3509 smile3509 married Two Hearts

# 102
И аз искам да честитя на младоженката , скоро и аз изпитвах същите емоции ( е скоро скоро - от миналото лято) и още ме държи доброто настроение от сватбите !

# 103
  • В къщурката на хълма на феите
милички ето ви няколко снимчици, които изрових от моя фотоапарат, не са много, но едва сега започвам с Великото снимкосъбиране и като се появи повече материал, ще обновявам Blush цъкнете тук

# 104
милички ето ви няколко снимчици, които изрових от моя фотоапарат, не са много, но едва сега започвам с Великото снимкосъбиране и като се появи повече материал, ще обновявам Blush цъкнете тук
Неиска Мецанке ....Цъкам но ми казва че съдържанието не е открито Sad

Общи условия

Активация на акаунт