за готвенето и устойчивостта на брачните/семейните/ отношения

• 39 147
  • 1 141
  •   1
Отговори
# 150
Само че ако липсват близки интереси, ако липсва секса, ако липсва подобен начин на прекарване на свободното време, ако липсват еднаквите възгледи за живота като ц яло - да се съдереш торти да му правиш и да му переш чорапите на ръка с три преплаквания- все тая.
Отговорих вече ...
Абе хармоничната връзка никак не става само с това да се погрижиш за него .......
Напротив,точно това е хармонична връзка:ти да се погрижиш за него ,когато има нужда и той да се погрижи за теб,когато ти имаш нужда.Във всяко едно отношение.
Между другите семейни отношения...

# 151
  • Насред хаоса

А "Любовта на жената минава през стомаха" просто няма как да се получи, щото всички знаят, че ако много се грижи един мъж за една жена, тя му се качва на главата. А тогава не е било прието това да се случва  Laughing В днешно време "Любовта на жената минава през портфейла".
Обратното също вАжи. А що се отнася до портфейла, някои нямаме нужда от техните пари.

# 152
Само че ако липсват близки интереси, ако липсва секса, ако липсва подобен начин на прекарване на свободното време, ако липсват еднаквите възгледи за живота като ц яло - да се съдереш торти да му правиш и да му переш чорапите на ръка с три преплаквания- все тая.
Отговорих вече ...
Абе хармоничната връзка никак не става само с това да се погрижиш за него .......
Напротив,точно това е хармонична връзка:ти да се погрижиш за него ,когато има нужда и той да се погрижи за теб,когато ти имаш нужда.Във всяко едно отношение.

Joy Joy Joy

Значи - аз казвам, че не само грижата определя хармоничната връзка, ти противоречиш с думите "напротив, точно това е..."- пък накрая отговора бил между другите сем.отношения всъщност  Crazy
Ехххххх.......

# 153
Отговорих вече ...

Joy Joy Joy

Значи - аз казвам, че не само грижата определя хармоничната връзка, ти противоречиш с думите "напротив, точно това е..."- пък накрая отговора бил между другите сем.отношения всъщност  Crazy
Ехххххх.......
Е,като не схващаш и след две-три прочитания,аз какво съм ти крива?    Laughing

# 154
Ееее, аз не разбирам, да  Whistling

# 155
Ами аз по себе си съдя - милото често следобед събота и неделя прави някакви топли сандвичи и задължително кафе, аз понеже придрямвам с детето следобед, като се събудя и с кеф си хапвам препечена филийка с кафе и ми е хубаво. Ако спре да прави следобедна закуска, няма да го разлюбя разбира се, но съм доволна от факта, че го прави.
предполагам по същия начин седят нещата и при него - ако не готвя, няма да ме зареже заради някоя, която готви, но определено така е по - доволен.
Но наистина не е само това в една връзка.

Същото мисля и аз, но за вечерята, защото не ядем следобедна закуска. Кеф ми е да ме глези, и на него му е кеф аз да го глезя. Но ако не готвеше, естествено, нямаше да се изпозарежем, но никога нямаше да се стимулирам да готвя, щяхме да караме на сухоежбина.

# 156
Значи ако той трябва да ти отвърне със същото, не би трябвало да се впечатли от блюдата ти, тъй като е нормално да сготвиш...?
Ами той не го приема за нормално.   Peace
Например снощи той готви...   Grinning
Не държи аз да готвя.Това си е МОЕ хоби...
Той не е претенциозен .А и може да си готви...

И при нас е така,аз си готвя за удоволствие,той си хапва нещо сухо независимо от ежедневната гозба,и когато има муза и той се хваща и спретва страхотна вечеря или барбекю с маринати,салати и салтанати:)–)

# 157
  • Насред хаоса
Начи аз дотук разбрах, че мъж ми е много устойчив индивид откъм брачни отношения, щото въпреки че понякога се налага със седмици да не готвя, понеже съм зарината в работа, той седи, та седи при мен.  Rolling Eyes  Mr. Green

# 158
Начи аз дотук разбрах, че мъж ми е много устойчив индивид откъм брачни отношения, щото въпреки че понякога се налага със седмици да не готвя, понеже съм зарината в работа, той седи, та седи при мен.  Rolling Eyes  Mr. Green

Ами,мазохист е човека...    Laughing
Или пък яде ,колкото да не умре от глад...т.е. храната за него е като въздуха,употребява го,ама не го вижда!    Mr. Green

# 159
  • Канада
Начи аз дотук разбрах, че мъж ми е много устойчив индивид откъм брачни отношения, щото въпреки че понякога се налага със седмици да не готвя, понеже съм зарината в работа, той седи, та седи при мен.  Rolling Eyes  Mr. Green

Значи той готви вероятно или карате на суха храна.
И какво значи седи до тебе?
Това, че не се сте разделили, не е гаранция, че всеки от вас е щастлив в ситуацията.
Може ли да знаеш с 100% какво  мисли твоят мъж?
Не вярвам да има мъже, които се развеждат, защото жената не готви.Или не им пука, или се примиряват, или те обичат да готвят и пр.
Ти сякаш се почувства лично засегната и се опитваш да ни убедиш колко сте си ок така...ами разбрахме го вече.
Пожелавам ти все да сте така
    bouquet

# 160
  • Насред хаоса
За кво да съм засегната?  Rolling Eyes
От самото начало на темата повтарям, че готвенето не е решаващ фактор да задържиш един човек при себе си. И го посочих с примера - когато се налага, се налага. Не мога да си представя, че това е нещо, с което да задържиш мъжа си или жена си. И ако наистина вякой държи основно на това, за да остане при половинката си, значи положението хич не е розово.
А относно това, дали ядем сухо или мокро - проблемът си е наш и сме му намерили решение. 

# 161
  • Канада
Така е, никой тук не оспори този факт.
Обичта е в основата на един брак.

Както и че никой не  е гарантиран до живот.Дори и Мъжът на Красимира Simple Smile)))

# 162

Както и че никой не  е гарантиран до живот.Дори и Мъжът на Красимира Simple Smile)))

Нещо не го схванах...      Mr. Green
Ама и защо ме набърквате във всяко семейство?    Laughing

# 163
  • Канада

Както и че никой не  е гарантиран до живот.Дори и Мъжът на Красимира Simple Smile)))

Нещо не го схванах...      Mr. Green
Ама и защо ме набърквате във всяко семейство?    Laughing
Краси, пошегувах се.  Peace
Исках да кажа, че дори и с кулинарните ти способности, ако мъжът ти не те обича, няма как да го задържиш при теб.

# 164
.....ако мъжът ти не те обича, няма как да го задържиш при теб.

това ми беше пойнтът. всичко друго- манджи, супи, кафета е дрън-дрън.

Общи условия

Активация на акаунт