Тема Незабравима 201

• 31 772
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
# 736
Привет на компанията Незабравима! txtloves
Вени,Дори,страхотни снимки сте пуснали!  bouquet  bouquet
На мен този втори фрагман ми се струва нещо "фалшив"-май е права Пепел от рози-може да е дело на някой фен.

# 737
# 738
При мен някой снимки в новата тема ми стоят като празни квадратчета?!Каква може да е причината?

# 739
При мен някой снимки в новата тема ми стоят като празни квадратчета?!Каква може да е причината?
И при мен е така,нещо не ми зарежда както трябва.Може да е от сървъра. newsm78

# 740
Привет ,компания Незабравима! Hug Hug Hug
Дори   bouquet , Вени   bouquet, страхотни колажчета и снимки!

Първият път когато те видях ме беше страх да те докосна.Първият път когато те докоснах ме беше страх да те целуна.Първият път когато те целунах ме беше страх да те обичам.А сега когато те обичам ме е страх да не те загубя. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 741

Розовка,много красиво клипче!-за една красива любов! newsm51

# 742
  • Монтана
Привет ,компания Незабравима! Hug Hug Hug
Дори   bouquet , Вени   bouquet, страхотни колажчета и снимки!

Първият път когато те видях ме беше страх да те докосна.Първият път когато те докоснах ме беше страх да те целуна.Първият път когато те целунах ме беше страх да те обичам.А сега когато те обичам ме е страх да не те загубя. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
newsm10 newsm10 newsm10 newsm03 newsm03Наде,много красиво!Мило и изключително вярно! Hug Hug Hug

# 743
Вай, в нета го открих  Blush Blush Blushпод клипче с нашите сладури.Долу в коментарите ,но е много хубаво и за тях се отнася!
http://www.vbox7.com/play:5e1901a6
Розовка  bouquet, много сладко клипче си направила, поздравления!

# 744
  • Монтана
Вай, в нета го открих  Blush Blush Blushпод клипче с нашите сладури.Долу в коментарите ,но е много хубаво и за тях се отнася!
http://www.vbox7.com/play:5e1901a6
Розовка  bouquet, много сладко клипче си направила, поздравления!
Гледам това клипче от старите серии за кой ли път;възхищавам се на сцените,на любовта,на емоциите и все повече осъзнавам колко липсват тези серии на всички нас,феновете на "Незабравима"!Всичко беше някак си по-цветно,реално,вълнуващо!А сега-.......жалко,но всичко вече са убийства,заплахи,страдания,сълзи....Става толкова еднообразно тежко,че вече не ми се гледа!За пръв път от две години вече е събота,а аз не съм гледала последната серия!Достатъчно ми беше да прегледам коментарите ви по време на излъчването и  и толкова...Нещо нетипично за мен!Явно "развитието" на самия сериал ме излекува от зависимостта "Незабравима"-жалко,но факт! Tired Tired Tired Tired Tired

Общи условия

Активация на акаунт