Тема Незабравима 202

• 34 377
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Добро утро в любимата ни сряда     bouquet

Много забавно тестче....аз пък съм Тюркан  hahaha hahaha hahaha

Ако Мелда е силен характер...аз съм трамвай  Joy
Една жена изтъкана от завист,злоба...комплекси.Ако Мелда беше силна отдавна да е забравила Харун,или поне да се беше отдалечила от тях,да е продължила напред...но е много по-лесно да си седи там и да се тюхка,да си пуска змийската отрова.Мелда е отчаяна,с напълно рухнала психика...Жалка картинка  Peace

# 736
Добро утро в сряда! Hug Hug Hug

# 737
Добро утро  Незабравимки! Сряда е!Желая ви лек и  спокоен ден !
ЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ!

Честит празник на всички малки и големи деца,които не се чувстват достатъчно скучни,сериозни и порастнали,на всички съхранили в себе си по нещо детско!
Йожи, честит нов аватар.Много сладко делфинче.Благодаря за линка.Аз съм Джемил и веднага се отказвам от Мелда като дъщеря.Отивам да взема пистолета и да я застрелям #2gunfire #2gunfire hahaha hahaha hahaha

# 738

Добро утро в сряда!
Исках да отбележа страхотния колаж на danidirona ! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 739
Добро утро в любимата ни сряда     bouquet

Много забавно тестче....аз пък съм Тюркан  hahaha hahaha hahaha

Ако Мелда е силен характер...аз съм трамвай  Joy
Една жена изтъкана от завист,злоба...комплекси.Ако Мелда беше силна отдавна да е забравила Харун,или поне да се беше отдалечила от тях,да е продължила напред...но е много по-лесно да си седи там и да се тюхка,да си пуска змийската отрова.Мелда е отчаяна,с напълно рухнала психика...Жалка картинка  Peace

За мен Мелда е амбициозна и не може да приема загубите.
Освен това има и психичен проблем. Обсебена е от Харун.

Но така, както изобщо не я долюбвам и направо не трая присъствието й, затова ще си спестя и серията тази вечер, не мога да не призная факта ,  че Мелда спасява Харун от Бату на два пъти, че последният път е  една крачка пред него, което никой до момента не постигна.  Защото има ум в главата си и може да се мобилизира и да действа. Еда, уви,  щеше да поднесе Харун на тепсия на Бату и то след като Арас я предупреди. Първосигнално, емоционално, лишено от разум поведение ! Знам, че сега ще скокнат защитниците на Еда, но повярвайте, не го казвам, за да дразня някого, просто страшно ме е яд на това как съсипаха образа й.

# 740
  • Русе
Приплъзвам Новата тема към последна страница.

# 741
  • София

Но така, както изобщо не я долюбвам и направо не трая присъствието й, затова ще си спестя и серията тази вечер, не мога да не призная факта ,  че Мелда спасява Харун от Бату на два пъти, че последният път е  една крачка пред него, което никой до момента не постигна.  Защото има ум в главата си и може да се мобилизира и да действа. Еда, уви,  щеше да поднесе Харун на тепсия на Бату и то след като Арас я предупреди. Първосигнално, емоционално, лишено от разум поведение ! Знам, че сега ще скокнат защитниците на Еда, но повярвайте, не го казвам, за да дразня някого, просто страшно ме е яд на това как съсипаха образа й.
#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy ooooh! ooooh! ooooh! doh doh doh doh doh doh doh

# 742

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy ooooh! ooooh! ooooh! doh doh doh doh doh doh doh

+1

Общи условия

Активация на акаунт