Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 3

• 159 741
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Чери, от къде поръчваш Грюн Грийн? Търсих по нашите магазини и не го открих. Конкретно ме интересува препарата за почистване на миялна и пералня.

# 616
Ето от това съм доволна за дограмата:

От къде си го купувате като толкова го харесвате?

# 617
Чери, от къде поръчваш Грюн Грийн? Търсих по нашите магазини и не го открих. Конкретно ме интересува препарата за почистване на миялна и пералня.

това - от Карфур

Ето от това съм доволна за дограмата:

От къде си го купувате като толкова го харесвате?

това от Метро.

# 618
  • Варна
Енито, благодаря! Но у наше село Грюн-а го няма в Карфур.

# 619
  • Варна - Черна гора
Енито, благодаря! Но у наше село Грюн-а го няма в Карфур.
Моля, моля, може да са 2-3 артикула от серията Грюн грийн, но точно препарата за почистване на пералня го има. След праховете по посока към плодовете. На регала с антикалк препаратите.

# 620
Домакс за пластмаса си го купувам от едно магазинче до нас.

Тони, препаратът за почистване на бяла техника на Грюн Грийн го има в Карфур.
Иначе можеш да поръчаш от Лотос: http://bglotos.com/, лоялни са.

# 621
Аз съм с обикновен препарат за прозорци. Нямам абсолютно никакви проблеми.
Да не би да зависи от вида инокс?  Thinking
предполагам, че почистваш техника с цвят инокс, т.е. сивата пластмаса, но това не е инокс; инокс-а със сигурност става на линии от такъв препарат;
иначе пробвала съм с обезмаслител, но после като се мине с чист влажен парцал за изплакване пак остава на линии; няма ли препарат, които да го полира до блясък ooooh! Sad

# 622
  • Варна
Момичета, благодаря! Ще погледна по-обстойно отново следващата седмица. Възможно е да не съм го видяла, защото бах в компанията на двама млади мъже  Crazy и повече внимавах да не съборят половината стилажи. Grinning

# 623
  • Лондон/Пловдив
предполагам, че почистваш техника с цвят инокс, т.е. сивата пластмаса, но това не е инокс; инокс-а със сигурност става на линии от такъв препарат;
иначе пробвала съм с обезмаслител, но после като се мине с чист влажен парцал за изплакване пак остава на линии; няма ли препарат, които да го полира до блясък ooooh! Sad
Има ама не ми се смей  Blush бебешко олио аз използвам на Джонсън ,на една кърпа слагам малко олио и полирам  Heart Eyes . Тук в Англия го научих този трик от една черна мадама.

# 624
  • софия
Има ама не ми се смей  Blush бебешко олио аз използвам на Джонсън ,на една кърпа слагам малко олио и полирам  Heart Eyes . Тук в Англия го научих този трик от една черна мадама.
Уффф, сега и бебешко олио ще се купува.

# 625
Да попитам и тук.
С какъв препатат почиствате МДФ  и ПДЧ? Да е добър, не е задължително де е евтин.

# 626
  • Русе
Уффф, сега и бебешко олио ще се купува.

Точно с олио, но обикновено, страхотно полира. Имам бебешко, но не съм го пробвала. Пък то е доста застояло, така че ще мине в графата почистващи препарати.  Grinning

# 627
  • София
момичета, търсих, но не можах да открия дали сте коментирали...как да почистя кихненския плот и гръбчето около котлоните и печката. има мазни натрупвания, които не мога да изчистя дори и с много търкане. как да успея да ги изчистя и все пак да запазя цвета на плота?

maverick_, точно два поста преди теб съм препоръчала това, с което аз се справям с ръбовете около котлоните, пробвала съм и с много други неща.

Искам да ви задам един въпрос.
Възползвате ли се от т.нар. икономични опаковки на препарати, т.е. купувате ли си препарати в по-големи количества наведнъж и мислите ли, че това е по-изгодно?
Аз лично ги предпочитам, така по-рядко ми се налага да купува, по-евтино излиза, но разбира се, се отнася само за проверени препарати, които наистина служат добре.
Приятели, които живеят в къща с много прозорци ми препоръчаха професионален препарат и професионални четки за прозорци, които купих от специализиран магазин. Препаратът е в туба 5 л и се ползва само по една капачка за миенето на прозорците, така че ще си имам сигурно за цял живот Mr. Green, но не съжалявам.
Ето това е тубата

# 628
Може ли линкче към професионалните препарати и четки за прозорци, че и аз си имам доволно много. Аз пък от форума почерпих една идея за миене на стъкла с препарат за чистачки. Мног осъм доволна - икономично е, качествено и бързо.

# 629
  • софия
Може ли линкче към професионалните препарати и четки за прозорци, ....
Присъединявам се към питането Embarassed
И да споделя: пробвах почистването на инокс с олио (обикновено, не съм купувала бебешки). Върши работа определено Peace

Общи условия

Активация на акаунт