Под прикритие - тема 2

• 56 717
  • 722
  •   1
Отговори
# 300
Николов  е доносника, нали?
Мартин следеше Захари Бахаров явно за да разбере къде е Съни, но видя среща м/у него и Николов. Запомнил го е, и когато отиваше на срещата, за да му бъде представен, като новия му шеф го видя преди те да го видят  и написа на Попов " човека на джаро е до теб".

# 301
Николов  е доносника, нали?
Мартин следеше Захари Бахаров явно за да разбере къде е Съни, но видя среща м/у него и Николов. Запомнил го е, и когато отиваше на срещата, за да му бъде представен, като новия му шеф го видя преди те да го видят  и написа на Попов " човека на джаро е до теб".

Мерси.  Grinning Аха, така двамата (Марто и Попов) разбират дет' се казва едновременно. А Попов после си навързва нещата, че оня младока-полицай е натопен. Thinking

# 302

Въпрос - още колко епизода има до края на сезона? Или е приказка без край?)))

До колкото знам сезонът е 12 епизода, днес беше 11ти. : )

Значи въпросната жена била жената на Среброто, мерси за разясненията.   bouquet

# 303
  • Велико Търново
Оххх кажете откъде да си сваля мелодията която върви като фон на сцените между Мартин и Съни ?
Аз си я слушам оттук:
http://www.youtube.com/watch?v=MJqwSxukwOQ&feature=related
Страхотна , въздействаща . Heart Eyes
Ако някой иска да я има - заповядайте - Scott Donaldson & Richard Nolan - We Are Here в mp3 и mp4 - формат

П.П Видяхте ли коя играеше жената на Куката!? Връзкарска работа!!! Laughing
Не, аз не обърнах внимание. Коя беше жената? : )
Съпругата на Среброто (Косъма)!
Точно и аз щях да пиша нещо подобно като ПП, но във вид на въпрос, защото и на мен ми се стори, че е тя, ама не бях много сигурна

# 304
# 305
Ейй, невероятна серия, ама то за всяка почти казвам(е) така, но като си е истина!
Сърцето ми тупкаше, като Николов и Попов чакаха Марто за срещата. Куката голяма роля направи пак...и докато говореше пред микробуса, страшен образ....и на рождения ден...много истинско беше!
Струва ми се, че в края на сезона Попов ще умре...или може би ще ни оставят да гадаем до есента (както и за Съни), но не искам да умира Sad

Нелито и аз я познах веднага, специално гледах и надписите накрая. За пореден път ми прави добро впечатление, че изписват и най-незначителните роли, не само "в епизодите" - имената на актьорите, а и имената на героите също.
Близнаците за сефте имаха толкова реплики Sunglasses А Косъма липсваше последните 2-3 серии, но днес имаше много добро включване Simple Smile

Последната серия може и да е по-дълга, като за финал...поне се надявам, че ще има доста неща за случване, промото изглежда доста обещаващо!

# 306

П.П Видяхте ли коя играеше жената на Куката!? Връзкарска работа!!! Laughing

Не, аз не обърнах внимание. Коя беше жената? : )

Съпругата на Среброто (Косъма)! Сладурана е, ама и той е! Laughing Laughing Laughing
Косъма е страхотен. Peace

# 307
  • София
Дали я има някъде качена вече?

# 308
# 309
Абе,  хора Туистър или Огледала не сте ли гледали ? И двете вървяха по БТВ при това с добър рейтинг и в двете водеща беше Нели Атанасова, съпругата на Александър Сано- Среброто. Учуден съм, че не я познавате. Тя беше лице и на първия брой на МАКСИМ България. Явно не следите много българския шоубизнес.

# 310
Нели е първо известна българска гимнастичка, после любовница на Иво Карамански и не е била водеща на Огледала, а репортер. Водеща винаги е била Радост Драганова. Peace Нели е и дългогодишна приятелка на танцьора Айвън. Красива жена. А Среброто е много готин и в реалността и на екран.

Почитателките на Куката непременно да гледат българския филм "На лов за дребни хищници"! Прави страхотна роля и е много секси! Филма е много хубав за мен, но аз съм голям фен на българското кино и актьори и предполагам, че ще се хареса на малко хора, защото е странен.

# 311
  • Разпиляна във въображението
Направи ми впечатление полицаите колко толерантни бяха към арестуваните. Очаквах да набухат някой в стена или да го притискат.

Серията беше добра. Това с досието го очаквах. Не знам защо, но не се изненадах. Може ли е заради това, което спомена Перегрин.

След като гледах момента с Христо с моя се запитахме откъде има толкова пари и единственото, което ни хрумна е, че може би и той е краднал от парите.

# 312
  • София
Сега изгледах серията,благодаря на bugsy .Хареса ми,особено края Wink

# 313
  • Пловдив
Точно тази вечер, след поредната ми глътка "Под прикритие" Реших че съм жадна за още българско и изгледах"Лов на дребни хищници" Задължително го гледайте, много е истински, нашия приятел Куката наистина играе......мммммммммммм нямам думи колко истински, щом ме разрева на едно място.
Съжалявам за оффа, но не се сдържах, пък и всички добри български филми трябва да се популяризират по всички начини.

# 314
  • Велико Търново
изгледах"Лов на дребни хищници"
Къде го гледа?

Общи условия

Активация на акаунт