Отзиви за пробиотичната серия Yogurt of Bulgaria

• 99 273
  • 666
  •   1
Отговори
# 45
  • София
записвам се да ви следя
освен в халите другаде може ли да се намери тази козметика (за София)

# 46
Аз не разбрах, някой от продуктите натурален ли е? Другото, което ме интересува е - имат ли животински съставки и тествате ли върху животни?

Прахообразната маска звучи интересно. Дано се продава и отделно след време.

# 47
И аз да се запиша. За това дали са натурални - зависи какво се има предвид под натурални, но имат натурални компоненти като лактобацила  Laughing. (как звучи само!) Аз лично използвам ултра нежния измиващ гел за чувствителна кожа и съм много доволна. Кожата ми е смесена с разширени пори. С това става много чиста и избистрена, сякаш леко отпушва порите - на мене ми изглеждат по-чисти. Гелчето не изсушава и кожата е омекотена.  Супер е! Забравих да кажа, че съм на 24 и е чудесно моята кожа, сигурно става за всички възрасти.   bouquet

# 48
  • при моите деца .....
Аз лично използвам ултра нежния измиващ гел за чувствителна кожа и съм много доволна. Кожата ми е смесена с разширени пори. С това става много чиста и избистрена, сякаш леко отпушва порите - на мене ми изглеждат по-чисти. Гелчето не изсушава и кожата е омекотена.  Супер е! Забравих да кажа, че съм на 24 и е чудесно моята кожа, сигурно става за всички възрасти.   bouquet
Може ли снимка.

# 49
  • Пловдив
Дневен крем колаген експерт, 50 мл, подходящ ли е за мен? За какъв тип кожа е създаден?
Дневният крем е подходящ за 25+, не мога да посоча горна граница, защото това зависи от състоянието на кожата. Но до 40, 45 години е приложим, ако няма нужда от по сериозна грижа и вече са на лице по дълбоки неравности върху кожата. Освен това кремът не е подходящ за много сухи кожи. Кремът е сравнително лек, но пък достатъчен за нормални кожи, с по сухи участъци от лицето.

# 50
  • Пловдив
Здравейте момичета, и аз съм почитател на БГ козметиката по ред причини , а в момента ми е на свършване крема за лице...Прибегнах до форума за помощ в избора и попаднах на тази темичка...Заинтригувахте ме:) Още повече , че е на разположение възможно най-компетентен консултант в "лицето " на производителя.....И така ще се възползвам и аз.... Simple SmileВидно от ника ми - на 51г съм с нормална към суха кожа....Иска ми се да обърна по голямо внимание на зоната - шия,която ми е проблемна/ предвид ЕГНто:)/....Та какво бихте ми предложили???!!!Към кои от продуктите да се насоча???

Както посочих в предишния си пост тази серия е с основно превантивна функция. За основна грижа на лице, шия и деколте нощният крем вероятно би бил удачен вариант, защото той е по богат като състав.
Тъй като съм далеч от това за всеки да наглася нещо от серията, защото най малкото е непрофесионално казвам, че според мен няма универсална козметика що се отнася до грижата за лицето.  Peace

# 51
  • Пловдив
записвам се да ви следя
освен в халите другаде може ли да се намери тази козметика (за София)
мисля, че и в Карфур ги има.

# 52
  • Пловдив
Аз не разбрах, някой от продуктите натурален ли е? Другото, което ме интересува е - имат ли животински съставки и тествате ли върху животни?

Прахообразната маска звучи интересно. Дано се продава и отделно след време.
Серията няма претенцията за абсолютна натуралност. Стремели сме се да направим оптимален вариант от сензорика, ефект след употреба, ниска дразнимост, правилно подбрани емолиенти, натурални масла, функционални съставки. Животински съставки няма. И сапунът е с растителен произход, а не с животински. Тестваме само върху себе си, колеги и приятели. Ако се броим за животни...  Simple Smile
За прахообразната маска - от есента живот и здраве ще я пуснем самостоятелно.

# 53
  • Пловдив
Аз лично използвам ултра нежния измиващ гел за чувствителна кожа и съм много доволна. Кожата ми е смесена с разширени пори. С това става много чиста и избистрена, сякаш леко отпушва порите - на мене ми изглеждат по-чисти. Гелчето не изсушава и кожата е омекотена.  Супер е! Забравих да кажа, че съм на 24 и е чудесно моята кожа, сигурно става за всички възрасти.   bouquet
Може ли снимка.

Това е снимка на част от продуктите в серията, която съм си правила в лабораторията. Те всички имат тематичен дизайн.

# 54
Хиляди благодарности за отговора, ще си взема нощния, който както разбрах бих могла да ползвам и като дневен???  bouquetХубав ден с усмивки!!

# 55
  • Пловдив
Хиляди благодарности за отговора, ще си взема нощния, който както разбрах бих могла да ползвам и като дневен???  bouquetХубав ден с усмивки!!
Трябва да отбележа, че нощният крем няма никаква УВ защита и не бих препоръчала на по зряла кожа да не използва слънцепредпазващ продукт за дневна грижа. Особено пък през лятото.
Ако използваш фон дьо тен или пудра ще е ок.
Но за нощна грижа, нанесен на по богат слой си мисля, че ще е добре.

# 56
Това е много важно уточнение, благодаря, ще го имам предвид...Ще си го ползвам за нощен:))

# 57
Купих на майка ми нощния и тя също го ползва като дневен.Много е доволна! Peace
Аз искам да похваля маската,много съм доволна.Гелът за лице отдавна ми е любим и не го сменям с друг. WinkСледващото ,което ще си купя е дневния крем.Бях си взела тестер и определено ми хареса-много лек и не лъщях от него,въпреки че съм със смесена кожа.
Ще чакам прахообразната маска ,която задължително ще пробвам Simple Smile

# 58
  • Бургас
Здравейте!Преди няколко дена си купих измиващия гел за лице и съм доволна.Мисля да пробвам и останалите продукти.В последно време си купувам българска козметика и съм приятно изненадана.
Купих го от карфур ,следващия път като ходя ще разгледам по подробно.
Ще следя темата с интерес  Peace

# 59
Иланг-иланг спомена, че маската в момента се предлага само като комплект. Искам да попитам с кои продукти? Искам да си взема дневен крем, ще мога ли да се възползвам от офертата и дали ги има и в Карфур и в Халите (останах с впечатление, че това са местата, където могат да се намерят в София). И още един въпрос - аромата на розово масло ли е?
Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт