Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря новата серия на Био Фреш Yogurt of Bulgaria?
За какъв тип кожа и възраст е подходяща новата серия с йогурт на Biofresh Yogurt of Bulgaria?
Какви са активните съставки в серията и как действат?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря новата серия на Био Фреш Yogurt of Bulgaria?
Продуктите от новата пробиотична серия на Biofresh Yogurt of Bulgaria могат да бъдат намерени в магазините на Biofresh, халите и вериги като Carrefour в София. За други градове като Враца, Монтана, Пловдив и Видин продуктите се предлагат в местни магазини и вериги, а също така могат да бъдат намерени в дистрибуторски магазини.
-
За какъв тип кожа и възраст е подходяща новата серия с йогурт на Biofresh Yogurt of Bulgaria?
Серията се препоръчва като анти-ейдж и е подходяща за различни типове кожа. Дневният крем е подходящ за нормална до комбинирана кожа, докато нощният крем е по-богат и подходящ за комбинирана и по-суха кожа. Околоочният крем е предназначен за зоната на първите бръчки. Продуктите имат превантивен характер и се препоръчват за употреба от лица над 25 години, въпреки че могат да се използват и от по-възрастни хора, в зависимост от състоянието на кожата им.
-
Какви са активните съставки в серията и как действат?
Серията съдържа пробиотични активни съставки, като AC Yogurt Dermal Respiratory Factor и AC Yogurt Hydrolysate, които стимулират синтеза на колаген, подобряват клетъчното дишане и хидратират кожата. Освен това креатинът, присъстващ в продуктите, зарежда клетките с енергия, укрепва защитните механизми на кожата и допринася за нейната регенерация. Тези съставки имат комплексно действие, включително подобряване на еластичността и здравината на кожата.
-
Къде мога да намеря продуктите на Biofresh в София?
-
Съдържат ли продуктите животински съставки и тестват ли се върху животни?
Видно от ника ми - на 51г съм с нормална към суха кожа....Иска ми се да обърна по голямо внимание на зоната - шия,която ми е проблемна/ предвид ЕГНто:)/....Та какво бихте ми предложили???!!!Към кои от продуктите да се насоча???
Следващото ,което ще си купя е дневния крем.Бях си взела тестер и определено ми хареса-много лек и не лъщях от него,въпреки че съм със смесена кожа.