Отзиви за пробиотичната серия Yogurt of Bulgaria

• 99 273
  • 666
  •   1
Отговори
# 60
  • при моите деца .....
Така, да споделя, аз имам дневния крем и съм много доволна, а днес си взехи гела за лица - ще споделя отзиви след няколко дни плзване.

# 61
  • Пловдив
Здравейте,
Купих си био серума от серията Rose of Bulgaria.
Мога ли да го комбинирам с нощния крем от серията Yogurt of Bulgaria или по-добре да ползвам нощния крем от серията Rose of Bulgaria?

# 62
  • Пловдив
Иланг-иланг спомена, че маската в момента се предлага само като комплект. Искам да попитам с кои продукти? Искам да си взема дневен крем, ще мога ли да се възползвам от офертата и дали ги има и в Карфур и в Халите (останах с впечатление, че това са местата, където могат да се намерят в София). И още един въпрос - аромата на розово масло ли е?
Благодаря   bouquet
Прахообразната маска е в комплект с дневен или с нощен крем. Мисля, че в Корфур ги има и двата типа комплектации. В продуктите има розово масло, но те са парфюмирани с парфюмна композиция и розовото масло не се хваща от обикновени носове / като моя/. Единствено в Пробиотичен Аква Експерт Концентрат няма парфюмна композиция и там розовото масло е доловимо, но определено е съвсем слабо.  Peace

# 63
  • Пловдив
Здравейте,
Мога ли да го комбинирам с нощния крем от серията Yogurt of Bulgaria или по-добре да ползвам нощния крем от серията Rose of Bulgaria?
Много ми  е трудно да дам какъвто и да е коментар на въпроса. Не е ясно възраст, тип на кожата и т.н.

# 64
Не успях да дочакам отговор и отидох да си го купя. Момичето на щанда в Халите беше много мило и всичко ми обясни. За моя радост крема не мирише на розово масло, а има много "чист" и свеж аромат. Днес се намазах за първи път и усещам кожата си много добре. Много се чудех на околоочния крем, но не знам дали имам нужда  Rolling Eyes На 28 години съм и използвам фон дьо тен около очите, защото имам тъмни кръгове. Ще видя как ще ми се отрази дневния крем и тогава мога да взема и околоочния.
  bouquet

# 65
  • Пловдив
Мой пропуск - 33 години, кожата ми е нормална към суха.

Много ми  е трудно да дам какъвто и да е коментар на въпроса. Не е ясно възраст, тип на кожата и т.н.

# 66
  • София
видях продукти от серията и в едно павилионче на раковски , от страната на мтел като тръгнете към дондуков след германос веднага

# 67
  • Sofia
И аз се сдобих с няколко продукта - пробиотичната маска за лице, измиващото средство за лице и кремът с 8% урея. За справка - взех ги от Карфур и съм приятно изненадана от ниските цени на продуктите.

Имам въпрос - кремът с урея взех в не-толкова обмислен порив, тъй като в последната седмица просто полудявам от сърбежа в областта на корема. Както се вижда съм в много напреднала бременност и мажа разни мазила (предимно във вид на олио) против стрии, обаче дали от прекалено опъване или от някое мазило обринах цялата в червено и направо не мога да понасям допира на никакви дрехи до тялото си.
Трябва да призная, че след 2-3 намазвания с крема червенината изчезна и кожата ми се успокои. И все пак дали е удачен за подобна цел?

# 68
Дневният е сравнително лек, не би задоволил нужди на много суха кожа. Тоест за нормална към смесена е ок.
Нощният е по богат, което се допуска за нощната грижа дори и при смесени кожи. Подходящ е и при по-сухи кожи.
Околоочният не е типичен лек крем гел. Формулата му е подходяща за периода на поява на първите бръчки.
Като цяло тези продукти са грижа с превантивна насоченост. За 45 + и по изразени бръчки и суха кожа не са точен избор.
но пък определено са по "летни".  Simple Smile
Продуктът, към когото искам да обърна вниманието е един допълнителен крем - Аква Експерт Концентрат се казва. Той е разработен за изключително сухи и нетолерантни кожи. На основата на натурални масла, съдържа 8% урея, хиалуронова киселина и двете пробиотични съставки, типични за серията. Не съдържа парфюм. Препоръчвам го дори като съпътстваща грижа при лечението на атопична кожа. Тук не бих дала възрастово ограничение, както и локация на приложението. Това ми е кремът SOS, когато малкото ми детенце получи някаква екзема или обрив, сухи петна по кожата и т.н.

NBM,ето какво е писала иланг-иланг за този крем-мисля,че е подходящ .И аз ще ходя днес да го купувам,че малкия пак е с обострен АД

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 09:36 от liu jo

# 69
  • Пловдив
И аз се сдобих с няколко продукта - пробиотичната маска за лице, измиващото средство за лице и кремът с 8% урея. За справка - взех ги от Карфур и съм приятно изненадана от ниските цени на продуктите.

Имам въпрос - кремът с урея взех в не-толкова обмислен порив, тъй като в последната седмица просто полудявам от сърбежа в областта на корема. Както се вижда съм в много напреднала бременност и мажа разни мазила (предимно във вид на олио) против стрии, обаче дали от прекалено опъване или от някое мазило обринах цялата в червено и направо не мога да понасям допира на никакви дрехи до тялото си.
Трябва да призная, че след 2-3 намазвания с крема червенината изчезна и кожата ми се успокои. И все пак дали е удачен за подобна цел?

В състава на крема освен изброените неща и включен и бизаболол, който определено има изключително добро успокояващо действие. Възможно е кремът да щипе когато има има проблем в кожата, но облекчава наистина. Аз не виждам проблем да го използваш бременна, особено като се има предвид, че няма парфюмна композиция, "консервантът", който не се води консервант е много мек и дори той има овлажняващо действие.
Това е крем, който не е разработен за тази серия по принцип, но подобрен мисля, че добре се вписа в нея. Защото както четох в последствие пробиотичните съставки имат синергистично действие с останалите и водят до по добър ефект на успокояване.

Малко неофициални тестове:
 Имам комшийка, която от три години използва този крем и буквално не може без него. За нея само съм бъркала килограми. Има изключително проблематична кожа, и дори само емулгатора да сменя - веднага се изрива. Обривите, които е получавала от други продукти по лицето, шия и деколте са страшни. Прави някакви алергии, и това е единственото нещо с което се третира и "лекува".
 Колежката, с която разработихме серията има роднина с много остър АД. На него му прави крем с 15 % урея, а останалото е същото. Всеки месец пуска по куриер по половин кг.
 Приятелка на шефката е друга основна консуматорка на този крем, на която също бъркахме промишлени лабораторни количества.

Малко дълго стана, съжалявам за което. Не исках темата да става толкова рекламна. По скоро ме интересуваха отзивите за продуктите, защото като автор печеля само слава.  Simple Smile
Но този крем е изтестван във времето и се различава по същество от масовата козметика, защото бори сериозна проблематика.

# 70
  • Пловдив
Здравейте,
Да, възможно е да се комбинират.
Но първо БиоРоза е друг клас козметика - натурална, без парфюм, с доста розово масло, "без консервант" /тук трябва да отбележа отново, че съвсем не значи че продуктите не са консервирани./
Серията Yogurt of Bulgaria е по масова козметика, с парфюм, консерванти, съвсем различна.  Peace
А нощният крем от серията Rose of Bulgaria съвсем пък се отдалечава от БиоРоза като съдържание, идея, а основно и като състав.
Изборът си остава твой.  Simple Smile

# 71
  • Пловдив
Не успях да дочакам отговор и отидох да си го купя. Момичето на щанда в Халите беше много мило и всичко ми обясни. За моя радост крема не мирише на розово масло, а има много "чист" и свеж аромат. Днес се намазах за първи път и усещам кожата си много добре. Много се чудех на околоочния крем, но не знам дали имам нужда  Rolling Eyes На 28 години съм и използвам фон дьо тен около очите, защото имам тъмни кръгове. Ще видя как ще ми се отрази дневния крем и тогава мога да взема и околоочния.
  bouquet
Според мен на първо време успешно можеш да тестваш дневния като околоочен - за дразнимост, сензорика и действие. Трябва да се има предвид, че активните съставки са еднакви.  Околоочният е малко по ефирен като маса и ако този ти изглежда тежък за околоочен крем, /защото все пак си млада и нямаш нужда от много богати откъм маслено съдържание продукт/ може да пробваш и околоочния.

# 72
Трети ден от както се мажа и съм много приятно изненадана  Heart Eyes Мека кожа, започва де се изчиства от малките пъпчици  Flutter Дано продължава все така  Flutter

# 73
Аз си купих тестерче на околоочния и съм много доволна,не дразни очите ,добре попива,сигурно ще пробвам и другите от серията!Поздравления!  bouquet

# 74
Да се намърдам и аз при вас  Whistling Тъкмо ми свършва дневния крем....
иланг - иланг как ти се струва комбинацията дневен фитокод + нощен аква експерт? Кожата ми е нормална към суха, чувствителна.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт