Отзиви за пробиотичната серия Yogurt of Bulgaria

• 99 273
  • 666
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Да се намърдам и аз при вас  Whistling Тъкмо ми свършва дневния крем....
иланг - иланг как ти се струва комбинацията дневен фитокод + нощен аква експерт? Кожата ми е нормална към суха, чувствителна.   bouquet
Първо да отбележа, че аква експерт, въпреки че е "без консервант" и без парфюм, няма претенцията да е натурален.  Peace
Комбинацията, която мислиш да направиш според мен е добра.

# 76
  • В къЩи.
Здравейте. На 32год съм със смесена кожа подходящи ли са кремчетата от тази серия за мен?

# 77
 Поздравления и благодарности и от мен на Станислава Лазарова (проучих, че това е истинското име на иланг-иланг и не вярвам да ми се сърди, че го обявявам тук). Ползвам вече от седмица измиващия гел от серията, нощния крем и хидратиращия аква експерт. Гелът е страхотен, изобщо не изсушава кожата и измива много добре. Probiotic Night Cream пък все едно е правен специално за мен. Уникален крем, пасна ми много добре. Аква експерта го ползвам за дневен, понеже е по-лек. И трите продукта си ги купих от морето и то, както се оказва, много изгодно.  Тук във фирмения магазин на Биофреш ги виждам на двойни цени за съжаление.

# 78
Крем за ръце има ли в тази серия?

# 79
  • някъде
аз си купих мостра и ще пробвам кремчето,после ще дам отзиви Peace

# 80
Ползвам лосиона за тяло/отпреди да видя темата Simple Smile/- много, много приятно ме изненада!
Поздравления, иланг!  bouquet

# 81
  • Пловдив
Крем за ръце има ли в тази серия?
да, има
Ползвам лосиона за тяло/отпреди да видя темата Simple Smile/- много, много приятно ме изненада!
Поздравления, иланг!  bouquet
радвам се, че ти и допаднал.  Simple Smile

Поздравления и благодарности и от мен на Станислава Лазарова (проучих, че това е истинското име на иланг-иланг и не вярвам да ми се сърди, че го обявявам тук). Ползвам вече от седмица измиващия гел от серията, нощния крем и хидратиращия аква експерт. Гелът е страхотен, изобщо не изсушава кожата и измива много добре. Probiotic Night Cream пък все едно е правен специално за мен. Уникален крем, пасна ми много добре. Аква експерта го ползвам за дневен, понеже е по-лек. И трите продукта си ги купих от морето и то, както се оказва, много изгодно.  Тук във фирмения магазин на Биофреш ги виждам на двойни цени за съжаление.

Не мога да дам коментар за цените, защото нямам информация за търговията и дистрибуцията на фирмата.
Странно ми е, че кремът с урея изглежда по-лек, защото и той реално си е доста обогатен като маслено съдържание.

Искам да отбележа,че преди да пусна темата двете с колежката, с която разработихме серията, обсъдихме идеята на тази тема. За нас градивната критика и обективното мнение са много важни.  Peace
Разбира се радваме се изключително на позитивните отзиви. Но също така бихме оценили и нетолкова позитивните мнения.

Здравейте. На 32год съм със смесена кожа подходящи ли са кремчетата от тази серия за мен?
Серията е основно с превантивна функция /анти ейдж/. Ако кожата ти не е склонна да се омазнява прекалено би могла да пробваш дневния. След това да решиш евентуално дали би искала да тестваш и нощния, като имаш предвид, че той си е доста по-богат от дневния.

# 82
Аква експерта го ползвам за дневен, понеже е по-лек.

Странно ми е, че кремът с урея изглежда по-лек, защото и той реално си е доста обогатен като маслено съдържание.

Казвам по-лек, защото консистенцията на аква експерта, който е в тубата от 150 мл, е като на тоалетно мляко, т.е. доста е по-рядък, отколкото гъстичкия и мазен нощен крем. Не трябва ли да е така? newsm78

# 83
  • Пловдив
Извадих си мостричката, която си взех от внедряването на Аква експерта и стабилно си намазах с него целите ръце. Възможно е да остава такова впечатление, защото се разнася по лесно. По гъстият крем не означава по мазен, както и крем, който е рядък не е еквивалент на лек. Вискозитетът на продуктите в повечето случаи се постига с "желиращи" водата съставки.
Двата цитирани крема сравнени по състав на теория са приблизително еднакво мазни.  Simple Smile
За моята мазничка кожа кремът с урея е твърде хард и аз само като нощна грижа съм го ползвала, когато съм изгаряла от слънцето или преди това съм тествала много новинки на лицето си, та съм имала нужда от лечение.  Simple Smile

# 84
 Странна работа... Все едно говорим за различни кремове... Значи този Aqua Expert, който аз съм си купила, хидратира чудесно, попива веднага и не оставя никакъв мазен филм върху лицето. Именно затова реших да го ползвам за дневен. Консистенцията му е далеч по-рядка в сравнение с нощния и пак казвам - в никакъв случай не е мазен.
 Остава да чакаме и други, ползвали кремчето, да кажат как е.   

# 85
Аз ползвам Аква експерта и нямам впечатления да е "рядък"като консистенция,но не ми е и тежък,гъст,напротив,точно си е кремообразна структурата-за мен де,попива много добре,не оставя мазен филм.Аз го ползвам за ръцете в момента-имам кръстосана реакция-слънчева алергия,която се провокира от някои миещи домакински препарати-ръцете ми жестоко се обриват!Обикновено мажа с противоалергичен крем,мазвам много рядко и с нещо кортико и много много бавно нещата започват да отшумяват.Този път мажа с Аква експерта-3 дена -и вече има значително подобрение!АД на сина ми  също се повлия успешно от него-благодаря на иланг - иланг
,че ни обърна внимание за този продукт,а и че го е създала!Кога ще бъде в продажба като самостоятелен продукт пробиотичната маска?
Относно цените  на щанда в Халите-да,наистина са доста завишени-по морето са по-евтини .

# 86
  • Пловдив
Пробиотичната маска като самостоятелен продукт вероятно ще се появи скоро. Говорих с шефа, той каза, че има наистина голям интерес към тази маска, вече правят дизайн на кутийката. Вероятно септември ще я пусне.
liu jo, искам пак да отбележа, че кремът с урея няма претенцията да лекува. Все пак правим козметика, не лекарства. Много се радвам, че детенце се повлиява добре. А щипе ли му?

# 87
иланг - иланг ,щипе му само ако е много разчесана кожата,иначе не.Знам,че крема е козметика,просто споделям,че при мен обрива  много бързо претърпява обратно развитие ,което отдавам именно на влагосъхраняващите и възстановяващи съставки-дано не се сметне за някакъв вид реклама това Naughty.Тази алергия я имам от няколко години,обикновено мажа с Фенистил ,Адерма,Топиализ-повлияването въобще не е така бързо и ефективно.Както и да е,радвам се,че го открих този крем Hug!

# 88
  • Пловдив
liu jo, аз също се радвам, че продуктът работи.  Hug
Ремарката я направих, за да не оставим в някого погрешно разбиране, защото като производители на козметика нямаме право да лекуваме - чисто нормативно.  Wink
Практически обаче всяко нещо, с което третираме кожата има възможността да проникне и в нея.

# 89
Може ли да ми помогнете, къде в Плевен мога да открия цялата серия. В магазин "Мира" има, но само 3 най-много 4 от продуктите засичам колкото и пъти да съм влизала, а виждам, че се коментират доста повече неща.
Благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт