La Redoute.fr - 201 - Трета седмица от намалението! 07.07.2011 - 14.07.2011

• 44 274
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Прочете ли само 1 стр. назад? Виж, Слънчогледка е дала изчерпателен отговор. А и в темата, която коментираш - там също имаше мнения дали е изгодна или не.....

иии пак съм тук  Sad това е линка за машината за хляб ,нали?
http://www.laredoute.fr/vente-machine-a-pain-et-baguettes.aspx?p … =201211&qsf=1
някой в предната тема беше споменал че успешно се е намалявала с някакъв код../май беше с подаръка бяалата чанта/ ,но разбира се може тогава изобщо да не е била намалена..а сега кода да не е валиден..не съм много наясно все още..нямам спомен момичето тогава на колко каза че я е намалило на 70 евро ли беше..?
въпросът ми е : има ли код с който да се намали още малко в момента /сега около 90 евро/ ,така че като сложа доставка и пр. да има смисъл да я поръчвам,защото в един от големите магазин /няма да казвам кой/ е на 260 лв и се страхувам,че с доставката ще ми излезе почти същото и ще се обезмисли да я поръчвам от франция .. ?Sad

# 196
  • Все на втория етаж
Огледах се и аз в тази машина за хляб, но така като гледам ще се въздържа, поне за момента. Нищо не мога да си харесам за мен, само едно шалче и едни ботушки имам в кошницата.
Следя обаче темата, ако споделите нещо интересно и да се информирам Simple Smile

# 197
  • София
Момичетата я слагаха в кошницата по реф.номер и с код за бялата чанта ставаше 70Е. Виж стр.1 от темата за кодоветв. В ел.каталог ще намериш реф.номер.

# 198
Извинявам се за тъпите въпроси, но искам да попитам дали мога да платя с Виза Електрон на ДСК и парите трябва ли да ги обръщам в евро или мога да ги оставя в лева?

# 199
Аз вече 2 години успешно плащам с дебитна Виза Електрон на ДСК.Сметката ми е в в лева.

# 200
Извинявам се за тъпите въпроси, но искам да попитам дали мога да платя с Виза Електрон на ДСК и парите трябва ли да ги обръщам в евро или мога да ги оставя в лева?

Не, автоматично се превалутират. Само обърни внимание, че ако плащаш през Пейпал, трябва да си направиш настройките там, за да се превалутира по курса на банката. В противен случай Пейпал ти хваща еврото на 2лв.
Ето как се оправя:
В Pay Pal кликвате на Profille, без да влизате в подменюта, направо върху Profille.
После върху Financial Information  ---   My preapproved payments.
На следващата страница кликвате върху Set Available Funding Sources.
Излиза картата Ви  и до името и кликвате върху Conversion Options.
Излизат Conversion Options и имате два избора:
Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency. и
ill me in the currency listed on the seller's invoice.
Вторият е за курс на твоята банка.
Потвърждаваш със Submit

# 201
  • Варна
Момичетата я слагаха в кошницата по реф.номер и с код за бялата чанта ставаше 70Е. Виж стр.1 от темата за кодоветв. В ел.каталог ще намериш реф.номер.

Ето референтния номер 4867491 + код за бялата чанта = 70 евро.

И аз я бях намерила за 260лв, но от ларедут ще ми излеза макс 170лв, което си е доста добра разлика Peace Hug

Незнам дали може конкретно с Виза Електрон, но при всички случаи можеш да плащаш от карта в лева. Банката ще си ги дръпне, по курс продава евро.

# 202
Само че на мен последно като ми дръпнаха за плащане в Ларедута, ми сметнаха еврото на 2 лв и стотинки. От банката ми обясниха, че не ги смятат по техен курс, а по курса на Виза, които били американска компания и за това, първо еврата се обръщали в долари и после в левове. Така че да плащаме през Пей пал  Peace

# 203
Много ви благодаря за бързите отговори.
Преди бях на Експресбанк, а от 2 год. не съм пускала поръчка и много новости има, от два дена чета  #Crazy

# 204
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Не, автоматично се превалутират. Само обърни внимание, че ако плащаш през Пейпал, трябва да си направиш настройките там, за да се превалутира по курса на банката. В противен случай Пейпал ти хваща еврото на 2лв.
Ето как се оправя:
В Pay Pal кликвате на Profille, без да влизате в подменюта, направо върху Profille.
После върху Financial Information  ---   My preapproved payments.
На следващата страница кликвате върху Set Available Funding Sources.
Излиза картата Ви  и до името и кликвате върху Conversion Options.
Излизат Conversion Options и имате два избора:
Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency. и
ill me in the currency listed on the seller's invoice.
Вторият е за курс на твоята банка.
Потвърждаваш със Submit

След двугодишни опити се ориентирах по твоите обяснения, макар при мен да не излезнаха в тази последователност.
Имам само един въпрос - При всяка транзакция ли трябва да правя това или вече е запаметено?

# 205
  • Варна
Само че на мен последно като ми дръпнаха за плащане в Ларедута, ми сметнаха еврото на 2 лв и стотинки. От банката ми обясниха, че не ги смятат по техен курс, а по курса на Виза, които били американска компания и за това, първо еврата се обръщали в долари и после в левове. Така че да плащаме през Пей пал  Peace

Коя ти е банката, ако не е тайна?  Thinking Никога не са ми ги дърпали на толкова висок курс, независимо дали съм плащала с ВИЗА /на ДСК/ директно или през пейпал /както Coolmummy по-горе е обяснила е и при мен/ newsm78

# 206
  • Варна
Ето как се оправя:

След двугодишни опити се ориентирах по твоите обяснения, макар при мен да не излезнаха в тази последователност.
Имам само един въпрос - При всяка транзакция ли трябва да правя това или вече е запаметено?

Аз не помня как точно съм го правила преди години, но само веднъж и си седи така запаметено.

# 207
ДСК, а картата ми е Виза електрон. И на мен досега не ми бяха теглили по толкова висок курс, макар да забелязвах, че никога не е точно по 1.96, колкото е курса на банката, но при последното ми плащане, което беше преди около 2 седмици и това се случи...

# 208
Прочете ли само 1 стр. назад? Виж, Слънчогледка е дала изчерпателен отговор. А и в темата, която коментираш - там също имаше мнения дали е изгодна или не.....

иии пак съм тук  Sad това е линка за машината за хляб ,нали?
http://www.laredoute.fr/vente-machine-a-pain-et-baguettes.aspx?p … =201211&qsf=1
някой в предната тема беше споменал че успешно се е намалявала с някакъв код../май беше с подаръка бяалата чанта/ ,но разбира се може тогава изобщо да не е била намалена..а сега кода да не е валиден..не съм много наясно все още..нямам спомен момичето тогава на колко каза че я е намалило на 70 евро ли беше..?
въпросът ми е : има ли код с който да се намали още малко в момента /сега около 90 евро/ ,така че като сложа доставка и пр. да има смисъл да я поръчвам,защото в един от големите магазин /няма да казвам кой/ е на 260 лв и се страхувам,че с доставката ще ми излезе почти същото и ще се обезмисли да я поръчвам от франция .. ?Sad

не ,не съм  чела последните няколко страници..,по ред причини..ако бях,щях ли да питам ?! пуснах на търсачката във форума,за да спестя време ,но ми даваше  "няма открити резултати"..нали разбираш че като непомня точната страница,като не ми излиза и на търсачката няма как да открия конкретното мнение..
относно струва ли си -помня че коментираха точно това,че с намаляването с  въпросния код и дори със доставката /колкото там килограма е/ беше на сметка..но непомня сравняването дали небеше спрямо цената без намалемние!
въпросът ми е ясен- има ли някой кода и дали е валиден в момента /тъй като е намалена на 90 евро/?за сведение четох доста / включително току що и 12 страница на тази тема, където искат линка и коментират килограмите на фурната и колко горе-долу е доставката,само че моя въпрос е за кода и с колко намаляваше цената ,дали е активен сега ,а аз мога да си сметна другото..с какво точно ми помага 12 страница ?!/,но немога да отделя повече от 1час-1час и половина в нета..,затова накрая попитах..не мисля че е честно да ми се отговаря така...ако някой знае може да даде информацията /съгласна съм че е казвано и на човек му писва да повтаря ,но все пак тогава не ме е интересувало това и съм го запомнила просто бегло докато съм си следяла темата../..ако ли не  ..не е ли по-добре да замълчи..вместо да се опитва да засегне отсрещната страна..
в крайна сметка темата е точно затова - ако някой има затуднение и друг знае да му каже..
благодаря все пак ,като ми остане повече от 1-2 часа време ще прочета  старата тема /отново/ и се надявам да намеря въпросните мнения..докато все още е налична хлебопекарната Sad
Хубава вечер

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 18:55 от katia13

# 209
  • Пловдив
Както ти се ядосваш,така и другите които отговарят постоянно.
И вместо този пост можеше да кажеш благодаря на vanyaes .
По-точен,и изчерпателен отговор едва ли ще получиш.Копирам го пак,явно не си го видяла

Ето референтния номер 4867491 + код за бялата чанта = 70 евро.

И аз я бях намерила за 260лв, но от ларедут ще ми излеза макс 170лв, което си е доста добра разлика Peace Hug

Незнам дали може конкретно с Виза Електрон, но при всички случаи можеш да плащаш от карта в лева. Банката ще си ги дръпне, по курс продава евро.

Общи условия

Активация на акаунт