La Redoute.fr - 201 - Трета седмица от намалението! 07.07.2011 - 14.07.2011

• 44 252
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
Сега да споделя за моята кошница, нещо не е ли наред или вместо намаление има увеличение  newsm78
Имам си неща от мин седмица вътре, днес отварям и гледам, че нещата си ми стоят на 3 или 7Е, а като цъкна да ги отворя са съответно 5Е, 10Е/20Е http://prikachi.com/images/455/3578455N.jpg

Ани, на тези стоки в сряда им вдигнаха цените. Преди си бяха на 3Е и 7Е, но от сряда наред с намалените неща, увеличиха на някои цените (особено детски). Реф. номера са различни мисля, но не могат да бъдат вкарани по реф. сега. Аз имах същото детско яке в кошницата на 3Е (същия цвят и размер  Laughing ) и го пуснах на 3Е. Ако го изтриеш сега, няма да можеш да го вкараш пак на 3Е в случай, че искаш да го поръчаш.
Hug Кокосче, да, усетих аз по късни доби какво ще да е и...нали съм си алчничка, хвърлих по 1 око на останалите акаунти да видя къде какво съм вкарвала и накрая разделих поръчката, роклето го пуснах от друг акаунт, в който пък имаше 2 блузки за 1.50, пък сега са 5 или 6  Shocked
Видях, че не може да се променя нищо, не може да се смени цвят/размер/бройка и пуснах якето+дънките, естествено  Laughing

На Рене в 1 от акаунтите имам 34 номер полата, която е на 15Е, а снощи я гледах на 25 или повече...тия наистина странно намаление правят тази година  Crazy
Гледам следите и пак някакви такива линкове фантоми  Laughing

# 736
Hug Благодаря на Бухта и на Цвети за включването по отношение на мечтаната ми рокля на Рене http://www.laredoute.fr/vente-robe-longue.aspx?productid=3241906 … =1&prodsize=0
Сега съвсем се чудя вече искам ли я, не я ли искам, кой номер искам  Joy ...накрая нищо няма да си купя Sad

Какво беше мнението за роклята, че мога да го открия, а и на мен ми харесва?

# 737
  • Варна
Ужас с това делене на поръчките. Имам една от 12ти разделена на четири а са дрехи! Само за едната част са дръпнали пари... и още една пак от 12ти за която също няма Pdf и не са изтеглили парите. Ужасно бавно действат. Tired

# 738
  • София
Ева, мерси, ще гледам там. Ще чакам. И моята поръчка е само дрехи, а виждам, че е разделена на две. Чудех се, но явно е практика. Rolling Eyes

# 739
Саси, аз впечатления и размери от тук не съм видяла, затова като латерна питам сума време  Confused
Четох в сайта на ЛР отзивите...така и така я поръчах, взех по-големият размер, че дано може да се стесни, ако има нужда, другото с разширяването ми се види по-сложно  Laughing най-много да е прекалено отворено деколтето и както 1 е писала там, пришила е нещо отпред и така..  Mr. Green

# 740
здравейте ,някой който е купувал тези балеринки от преди  и има ли представа изобщо намаляват ли ги?защото купих преди около месец едни в бяло,но като ги обух няколко пъти се разшириха и сега ми хлопат..искам да си взема по-малък номер,но немога да дам пак същата сума,та се чудя дали има шанс да ги намалят изобщо../не само по време на намалението,а по-принцип/ , дори и да не са същия цвят..
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-dessus-crochet.aspx?pro … =3&prodsize=0
чудя се какво да правя?да чакам ли ..

# 741
Сори за спама - не съм ходила в Асеновград, но си го представям като по-приятен от София

# 742
 Hug Ив  Grinning

Това якенце някой вземал ли го е?

В отзивите пише, че си отговаря на размера, но една споменава, че нещо се е оцветило при прането  Confused
Ако имате размер 38 или 40 ще се радвам да споделите мерки на раменете/бюст, че се колебая м/у двата.

# 743

Общи условия

Активация на акаунт