Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 60

• 51 007
  • 741
  •   1
Отговори
# 360

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 18:52 от eliNIM

# 361
Ванина благодаря.Как само хубавичко си избърса ръчичките Joy Joy Joy
Ако на тоя етап от филма му беше дълга косицата, как ли ще изглеждаше в този момент Joy Joy Joy

# 362
# 363
Ванина благодаря.Как само хубавичко си избърса ръчичките Joy Joy Joy
Ако на тоя етап от филма му беше дълга косицата, как ли ще изглеждаше в този момент Joy Joy Joy

Като вански бандюга Joy Joy Joy Joy

# 364
а тук са истински щастливи когато информират семейството за идващото бебе

# 365
Шахнур ага е щастлива

# 366
а тук е във вихъра на командоренето си Joy Joy Joyлеле да не си и насреща , с кого ли разговаря Китка или Ясемин  newsm78

# 367
# 368
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Боже, омагьосана съм или просто ми изчезва акъла от време на време. Моята свекърва пие нещо за по-умна глава Мисля си с нея ли да се консултирам или с по-малкия си син, който е вече на възраст извън пуберитета, но все още има признаци, че си е там.  Joy hahaha Joy hahaha

Гледам назад. Ели, незнам обаче дали съм ти благодарила за целия този труд да постнеш тези снимки от 20-ти епизод. Защото аз като ги видя и онемявам. Това сигурно е любимият ми момент. Като започне от появата на Яска, през шокиращия поглед на Саваш, та докрая.

Илка, прости мене лаика, ама кажи какво е това фалафел  Heart Eyes Blush newsm78

Лили, много замислен и отслабнал султан ти е легнал на сърцето там на облачето бе джанъм Heart Eyes Laughing

А затова, че в Коня някои не знаели кой е Мурат вярвам. Ами той според статистиката е два пъти по-многоброен град от София. Че спрете някой от обслужващите в хотел млади момчета и попитайте за известен от български сериали артист. Най-вероятно няма да знаят нищо за него. Много е вероятно обслужващият персонал на един хотел да не е от самия град , а още по вероятно е младите момчета въобще да не гледат сериалите, които ние женските души харесваме. Защо не се е харесал толкова много ЛиН в Турция и най-вече във Ван аз си имам хипотеза, ама сега ми се мисли за други работи.

# 369
# 370
Тези ни попаднах на един колаж, който много ми хареса,но го изгубих и сега се ровичкам в изображенията да го намеря.Да си дойда на думата има един момент от филма,които съм гледала някъде окола десет пъти един след друг, но така и не видях никъде снимки от него.Това е момента когато Саваш се върна от Иран и камерата проследи очите на Йомер и неговите точно в края на серията.

# 371

Илка, прости мене лаика, ама кажи какво е това фалафел

Може ли аз - например в София по бул,,Граф Игнатиев,, предлагат дюнери, имаи  арабски бързи закуски Фалафел - топли и пресно изпечени, нещо като постни сандвичи мисля от булгър кюфтенца, със зеленчуци и прекрасен изпечен като палачинка арабски хляб. 

# 372

Много Саваш, много Ясемин - красота , любов, страст, нежност и гняв - всичко има в снимките, които сте сложили ! Никога няма да спрат да ни вълнуват ! А аз се сетих ,че съм пропуснала да ви сложа символа на Ван - бялата котка с различини очи - едното синьо ,а другото жълто.

# 373
Ванина фалафел има при арабите,които приготвят дюнер.Прави се по специална рецепта.Трябва да се поровичкам за да видя многобройните му съставки.Аптекарката ми каза,че Гинкобилоба не върши работа Joy Joy Joy затова послушай малко музика стега да ти хареса.

http://www.youtube.com/watch?v=4-L6rEm0rnY&feature=related

# 374

А тази снимка ни напомня за една роля на Ясемин и за това ,че двамата с Мурат Хан имат нов проект.  newsm78 newsm78 newsm78 Много ми е трудно еднозначно да кажа как го възприемам, особено като знам каква роля изигра в "Цената на живота "! Дано да е интересен ,успешен проект и да имаме възможност да го гледаме !

Общи условия

Активация на акаунт