Коледни картички за децата от домовете в България

• 18 336
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
  • Пазарджик / London
Получих имената ,стана ми много хубаво , като видях , че децата ми са от Брацигово , нали съм си Пазарджиклийка , та са си от моя край,  в събота ще ги надпишем с детето и е понеделник тръгват за България.
Снежи  Hug ,  както и на всички мами , който са се наели с тази прекрасна инициатива.

# 166
Снежи, благодаря!    bouquet

# 167
Снежи, благодаря!   bouquet

Сетих се, че чрез онлайн книжарница мога да изпратя детски книги до дома в Брацигово. Там всички на по 10-14 години ли са, знаете ли?
децата са от 7 до 18 години в Брацигово Hug

# 168
Снежи, ние също още чакаме за списък.

# 169
  • Canada
MiaGia, забранила си си получаването на лични съобщения и не мога да ти изпратя имената на децата! Пиши ми тук или на лични къде да ти ги пратя

Evidence, очаквам отговора ти на личното ми съобщение.

Всички момичета, записали се в темата (без горните две), би трябвало да са си получили своите дечица.
Пак ще обясня как изпращаме картичките:
Всяка картичка се надписва с името на детето и пожелание към него. Отдолу се подписваме с малки имена. Надписаната картичка се поставя в плик, адресиран до детето. Всички пликове с картички, се поставят в общ, по-голям плик и се адресират до дома и неговия директор (това се прави с цел по-сигурното получаване на всички картички). По желание в общия плик се добавя по една ненадписана картичка с плик, която се попълва на място, в случай че някое дете е останало без такава. Може да се добави и поздравителна картичка до персонала на дома.
Моля, не изпращайте нищо друго на вашите деца (от рода на стикери и т.н.), целта е всички да бъдат зарадвани еднакво, а не някой да страда, защото е получил по-малко от друг. Ако имате желание и възможност да изпращате лакомства за всички деца в съответния дом, казвайте, ще дам точната бройка - така всички ще са щастливи.

# 170
  • Калгари, Канада
Току що изпратих моето писмо с картички, дано стигне невредимо до дома  Praynig

# 171
Sneji, получих имената. Избрала съм вече картичките, така че още в понеделник ще ги пусна и ще се отчета. Много ти благодаря за организацията  Hug

# 172
И аз си получих списъка и ще пращам, страхотно. Чета че има идеи да се пратят и книги. И аз много бих искала да направя нещо повече, да не са само картички, но нали изрично ни предупредиха да не слагаме нищо друго, няма да е честно за другите деца в дома. Но ако искате може да се организираме и ако е за книги, да купим на всички деца от един дом по една книга, за да няма ощетени и всички да се радват. Аз съм   готова да го направя за мойте деца, само дайте разрешение Simple Smile Ако не си оставам с картичките.
Поздрави

# 173
За стикери, книжки за оцветяване, лакумства, подаръци и презентаци на държави имаше отделна тема и проект преди няколко години, за мое разочарование - неуспешен.

Затова сега изпращаме само картички на всички деца еднакво, няма мой, твой деца!

Hug

Последна редакция: сб, 26 ное 2011, 14:18 от MariaF

# 174
За стикери, книжки за оцветяване, лакумства, подаръци и презентаци на държави имаше отделна тема и проект преди няколко години, за мое разочарование - неуспешен.

Затова сега изпращаме само картички на всички деца еднакво, няма мой, твой деца!

Hug

Mда, още стои закована темата и ме хваща яд, като се сетя колко усилия и ентусиазъм вложихме тогава...

Снежи, получени са и моите, мерси!

# 175
Момичета, плика така ще стане доста голям и предполагам трябва в пощата да ми го теглят,
но проблема е с бг пощите. Пристигат ли невредими?  newsm78

# 176
  • загубено
Момичета, плика така ще стане доста голям и предполагам трябва в пощата да ми го теглят,
но проблема е с бг пощите. Пристигат ли невредими?  newsm78

Аз не съм имала проблем до сега.
В пощата ми го теглят и изпращам препоръчано.

# 177
Sneji, много благодаря за списъка.
Мисля и тази година да ги пратя препоръчани за по-сигурно. Ще пиша, когато тръгнат. Simple Smile

# 178
  • Canada
Дами, искам да ви цитирам част от едно ЛС до мен, изпратено ми от jan08:

imame semejni prijateli,4ydesni xora, koito sa otgledani v detski dom, okolo Vidin, i sa spodeljali kak sivoto ezednevie se razbivalo ot poly4eni karti4ki, martenici ili dnevni ekskyrzii s otpysnati pari ot starite zavodi.. Trjabva da vidish, kak govorjat o4ite im, kogato spomenavat za tezi specialni dni, v koito sa se 4yvstvali malko kato ostanalite deca- specialni.
Позволявам си, да го обърна на кирилица, за по-лесно четене:
"имаме семейни приятели, чудесни хора, които са отгледани в детски дом около Видин, и са споделяли как сивото ежедневие се разбивало от получени картички, мартеници или дневни екскурзии с отпуснати пари от старите заводи... Трябва да видиш как говорят очите им, когато споменават за тези специални дни, в които са се чувствали малко като останалите деца - специални."

jan08 освен картички до нейните деца в дома в Добрич, ще изпрати и колет с лакомства за всички деца от дома.

# 179
Дами, искам да ви цитирам част от едно ЛС до мен, изпратено ми от jan08:

Много мило, Снежи! Чудесно е, че го сподели с нас.
Хайде да копирате тук линка за другата инициатива с колетите. Редовно участвам в "Коледа в кутия", но те се изпращат в много страни и не само до България. Ако има нещо такова до домове в страната, ще се радвам да се включа.

Общи условия

Активация на акаунт