Коледна томбола - Гоблени

• 37 719
  • 875
  •   1
Отговори
# 525
  • Враца
Момичета....ако искате вярвайте...доплака ми се от радост..Ина..никой досега не ми е правил  такъв подарък....Нямам думи да изразя радостта си..Ина... аз да си бях избирала,нямаше толкова точно да го избера...Прочела си и между редовете...Точно..Томас Кинкейд..градина...цветна ..конци ДМЦ и да не са много.. Wink 35.Честно да ти кажа това беше първия гоблен на Кинкейд,който харесах.Много съм ти благодарна за всички подаръци.А ушитата картичка вече е в витрината да и се любуват всички....А за бонбоните вече се води война...Толкова ме зарадва....  Hug Дай-боже всички да доволни и щастливи,колкото съм аз...Отново...едно голямо благодаря... Ина.. Hug   bouquet

Ще ме извините за дългия пост....но трябваше всяко нещо поотделно да ви покажа..

# 526
  • София
Еее, страхотни са!!!  Peace Hug
Ина, поздравления за избора!   bouquet

# 527
margi vr страхотни подаръци ,браво на Ина .

# 528
  • Brussels
Страхотни подаръци сте получили! Hug  Да си ги шиете с много радост! bouquet

# 529
Марги, колкото се притеснявах досега дали ще си харесаш подаръка, след тези хубави снимки, които си се постарала да направиш и милите думи, сега се радвам, че съм успяла да ти изпратя малко празнично настроение  Hug Благодаря ти за милото отношение!

# 530
  • София
Марги, колкото се притеснявах досега дали ще си харесаш подаръка, след тези хубави снимки, които си се постарала да направиш и милите думи, сега се радвам, че съм успяла да ти изпратя малко празнично настроение  Hug Благодаря ти за милото отношение!
Ааа, значи ти си Ина Hug Още веднъж - поздравления за избора   bouquet (много ме объркват тези никове  Sad)

# 531
Бяло ЦветеHug, благодаря!

ИнаТ, страхотно, браво!

# 532
Ааа, значи ти си Ина Hug Още веднъж - поздравления за избора   bouquet (много ме объркват тези никове  Sad)

Да го сменям  Wink ?

# 533
И аз си имам подаръъъъъъъъък!
Благодаря ти margi_vr Hug
Има си чудната възглавница (моят мрънка че нямаме къде да ги слагаме, що ги купуваме, а така, сега за коледа ще сдобя с още една Laughing)
Обажавам възглавници, кво да правя
Мерси мила за чудесен подарък.  bouquet
А второто малко гобленче ще отиде  (естествено кога го ушия) за подаръ на едно мимченце за приятела ми Hug

# 534
  • Атлантис, Галактика Пегас
Марги, Вишенка много хубави подаръци.  Това е Коледа!   bouquet

# 535
  • Троян
ехеее днес е пълно с подаръци тук и всички са страхотни smile3521 и аз получих подаръка от Надето и сега така ми се иска да го почна,ама първо коледните историйки да си свърша.Ето го

# 536
Получила си  ангелчето от Надето Hug
Благодаря ти мила, ето така ние "разиграли тото" с твоите гоблени, че имам наведнъж 2 подарка. Имам и чудна картичка с готина бисквитка.

Мерси Лилия, за това, че разпратила нашите нещата Hug Hug Hug
(аз била притеснена защото до колко помня не пратила ти адреса си ooooh! и за това питала, не забравили ли за мен Embarassed)

п.с. още понервна ставам, и подарък съм получила и Надето ми зарадвала, а моят подарък така и не пристигнал при другарчето

# 537
  • Троян
От вълнение забравих да Благодаря Embarassed
Голямо МЕРСИ на nadeto_sp    и на Лилия  Hug  bouquet Hug

# 538
  • Балчик
Честито на всички получили подаръчета. Много сте бързи. Аз с надежда погледнах в пощенската кутия ама нямам нищичко все още. Simple Smile

# 539
  • Враца
Вишенка....радвам се, че ти хареса....беше изчислено вчера да пристигне.... да е двоен подарък...  Wink  но нищо..и днес е хубав ден. Peace
сега чакам от Надето да пристигне...

Общи условия

Активация на акаунт