Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога се изплаща социалната помощ от 150лв и кога трябва да се подадат документи?
Какво включва третата фетална морфология и кога се прави?
Какви са изискванията за получаване на болничен и как се извършва възстановяването на средствата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога се изплаща социалната помощ от 150лв и кога трябва да се подадат документи?
-
Какво включва третата фетална морфология и кога се прави?
-
Какви са изискванията за получаване на болничен и как се извършва възстановяването на средствата?
За да получите болничен, трябва да предоставите медицинско свидетелство от наблюдаващия лекар, удостоверяващо бременността и термина. В случай на прекъсване на работа първите 3 дни се плащат от работодателя, а след това се издава болничен. Възстановяването на средствата за болничния от НОИ се извършва чрез писмо или счетоводителят на фирмата трябва да го вземе лично.
-
Какви дрехи са подходящи за новородено или бебе през зимата?
-
Какво представлява временната нетрудоспособност и как може да бъде прекъсната?
дали да не го намаля
в моя отбор,с болката в таза,кръста и свивката на крака най-горе
, вече не се чуствам като извънземна,но като знам как боли и като знам че си лягам вечер с болка и сълзи на очите и ставам с болка пак със сълзи
се надявам да ви мине от все сърце ви го желая 
....
Една сутрин се събуждам стресната че много дълбоко съм спала и, че не съм чула скоро бебо да плаче и вече с надигната глава се оглеждам в стаята къде е кошарата
изглежда преди това съм сънувала че съм родила и че сме си в къщи вече.... е признавам малко се бях разочаровала че го нямаше
Чувала съм, че магнезия за да помогне, трябва първо да се натрупа в организма. Може би и при теб е все още рано да се е случило. Но за Но-Шпа - то не знам какво да ти кажа... Не го ли дават само от време на време - само при нужда? Например ако ти се струва, че имаш прекалено много контракции за малък период от време...?
На обикновения ехограф като ме гледат пак всичко е наред.
Когато детето се захрани напълно и се включат всички храни в менюто му,какъв е смисъла от кърменето?То не си ли набавя само всичко нужно ,като съставки,от храната ,която изяжда?