MAC & Sephora - 4 тема

• 67 393
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
Не е ронене, а зацапване е при мене - да, спиралата иначе хубаво оформя!
Няма ли друг, който да я ползвал, че ми е интересно или някой да обясни научно разликата Laughing (спиралата не изглежда да беше отваряна и в МАС по принцип много хубаво си поддържат стоката, прибрана в кутийки, в шкафчетата..)!

# 226
  • София
Минавам само да спомена, че в Сефора има намаление  Peace
Има някои доста изгодни неща на Карго, на Фред Фаруджа, както и доста от коледните комплекти и палитри  Peace

# 227
  • София
Има някои доста изгодни неща на Карго, на Фред Фаруджа, както и доста от коледните комплекти и палитри  Peace

Добре че, следновогодишно фалирах  Mr. Green

# 228
Момичета,
Сега видях, че Mac Naturally http://www.maccosmetics.com/whats_new/8207/index.tmpl се продава вече на американския сайт  txtloves txtloves txtloves
На мен лично много ми харесват цветовете:)
Вие бихте ли си взели нещо от тази колекция?

# 229
Минавам само да спомена, че в Сефора има намаление  Peace
Има някои доста изгодни неща на Карго, на Фред Фаруджа, както и доста от коледните комплекти и палитри  Peace

Кои палитри?  Grinning

Да се оплача... Днес изпуснах палитрата с 4 сенки от комплекта на Too Faced. По законите на Мърфи се счупиха точно двата цвята, които използвам най-често. Оправих ги по познатия  Crazy начин със спирта. Да видим какво ще стане.... Преди време си скопосах финиша на МАС и го оправих, но имам чувството, че ... как да кажа .... не се рони, а с чет ката се взема повече продукт.

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 15:51 от Lilotti

# 230
Ех, момичета, момичета. От толкова четене на темичката и всякакви палитри, толкова се зарибих, че съм поръчала на една позната сигурно 50 неща да ми провери и каквото има да ми купи в Сингапур, че тук при мене няма Сефора и Мак. ДАно да има всичко Crazy

# 231
Има някои доста изгодни неща на Карго..
Kакво са намалили на Карго - трябва да си взема фдт Grinning!
Колебая се дали да не пробвам Ести Лаудер Дабъл Уеър или Лайт версията му, какво ще кажете - искам нещо много леко като усещане, средна покривност, за мазна кожа, издръжлив! Ама първо трябва да пробвам мостра и става дълга и широка, пък този на Карго ми харесва!

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 16:35 от elhi4ka

# 232
Благодаря! Heart Eyes Hug  bouquet

# 233
  • София
elhi4ka, ФДТ мисля, че нямаше... Но ако си фен на марката, ето някои неща, за които се сещам:

- 19 лв.
- 19 лв.
- този сет май беше 25 лв

Има го и този, ама не помня колко струваше:

- тази и тя е 25 лв...

- HydraBronze, мисля че беше към 20 лв

Имаше и още неща, обаче не си спомням всичко...

# 234
Момичета,
Сега видях, че Mac Naturally http://www.maccosmetics.com/whats_new/8207/index.tmpl се продава вече на американския сайт  txtloves txtloves txtloves

Aко можех щях да взема цялата колекция Grinning Това са точно моите цветове Heart Eyes

# 235
Noir, много благодаря за информацията. ФДТ е в едни смешни туби и не бие на очи, но на мен ми е любим!
http://www.lipstickmusings.com/2011/10/foundation-review-cargo-f … undation-oil.html

# 236
- HydraBronze, мисля че беше към 20 лв

Може ли отзиви за този продукт? Praynig Изглежда ми матов цвета. Някои ползвал ли го е?

# 237
Момичета,

Aко можех щях да взема цялата колекция Grinning Това са точно моите цветове Heart Eyes
Аз също харесах доста неща от колекцията. Heart Eyes

# 238
  • в 1001-та нощ
на мен предложенията за очи много ми харесаха и напоследък също се ориентирах към тези цветове  Blush

# 239
  • София
Здравейте! Досега не съм ползвала продукти на МАС, само Инглот. Но мисля да се поправя... така като ви чета...  Mr. Green
Искам да попитам как са им моливите за  очи? Размазват ли се? Все не мога да си намеря такъв , който да е траен и да не се размазва, моля да споделите впечатления. Simple Smile   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт