От Франция до България - превоз на покупките ни (7)

• 29 694
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
Нещо извън темата- Бонди е пълен с български роми  #Crazy

като вкарах в търсачката бонди+българи и ми излезнаха какви ли не истории:
....в някакъв си камп в бонди бил настанен Асан, който не искал да живее повече в БГ.....
.... всяка сутрин Стоян, български ром, взимал двете си деца и....
....Pont de Bondy , където още 50 български роми......

и все от този род ми излизат. Ето ви и малко снимки
http://www.parismatch.com/Grand-Prix-Photo-Reportage/2011/Photos … -de-Bondy-289163/

Та момичета, вашите пакети са някъде там  ( или поне са били)

Но информация за нашия случай не намерих

# 721
  • София

Поне има яснота до някъде, че има и някакви пратки в Бонди или в полицейското на Бонди  и чии са  newsm78

Всъщност, пишейки им писмо дали въобще ще ни отразят?
Може ли някой си бляля@бг да пише и да твърди, че всъщност има пратка там...че си е поръчал нещо на този адрес...и то не 1, не 2ма, а 100 човека да сме били там и да сме си поръчали  Rolling Eyes
затова си мисля, че е хубаво да си направим индивидуални запитвания - всеки от неговото си име - ще ги пращаме по факс, само някой да ги напише на френски - бланката - нещо от сорта - има ли при вас задържана моя пратка от ИР или ЛР или там каквото и да било - номер на поръчката и трите имена   Peace

# 722
  • София-Лагера
Фани ти ме Утрепа с тези снимки. Sick

Писах на Хриси.

# 723
anny_, и аз съм на ПИБ. Дръпнали са ги, утре си виж в извлеченията. Ако не знаеш как пиши на лични ще ти кажа /в смисъл може да ползваш пиб от скоро и да не си ровила още, да не ми се обидиш сега/

# 724
 Crazy #Crazy #Crazy ФАни..ъъъъ това хептем някой цигански квартал ....ужас

Hug Шанел, благодаря, знам откъде да видя извлеченията, но като съм на този безплатния начин на проверка май не излиза веднага, а на следващия ден, наистина от мн време не съм го ползвала тяхното банкиране и ми се губи малко...все се надявах да е друго, ама едва ли  Confused
 Hug  bouquet Много ти благодаря, как ще се обиждам  Crazy

Хм...сега значи почвам аз на първо място да си пиша на ИР и да питам аджеба на кого са доставили моята пратка Wink
ба*и гнусните цигани ще ми се пръскат на мъжо парфУма как па не  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 725
Ани, и аз съм с банкирането на ПИБ. Днес видях, че също парите от блокирани бяха изтеглени. Всичките за пратките в Бонди. Та и аз още нямам извлечение. Предполагам утре ще се отрази, но съм сигурна, че са изтеглени, така че.... Sad  да се молим да са събрани от полицията

# 726
  • София-Лагера
Цитат
Хм...сега значи почвам аз на първо място да си пиша на ИР и да питам аджеба на кого са доставили моята пратка Wink
ба*и гнусните цигани ще ми се пръскат на мъжо парфУма как па не  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Сега ,ще изкочи някоя ромска организация да те съди.
 Joy Joy Joy

# 727
  • София

Ани , Hug Joy Joy Joy!
Айде и моят мъж остана без парфюм.

# 728
 Laughing Смейте се, смейте се вие с тия снимки и мислите ми с даниелка какви асоциации ми идват идея си нямате....

Сега се чудя какво да пиша на Рушето  newsm78 па трябва и да е с прости изречения, така че Гугълчо да ме разбере и преведе, че аз от френски разбирам по-малко и от ония мангали там дет` са (ей на, организацията да ме поощри, че ги хваля в този момент).

# 729
  • София-Лагера
Има нова тема,отивайте с тия пистолети там Joy Joy
Ани много ме развесели.
А знам,че на теб ти е тъпо. Tired

# 730
  • София
Laughing Смейте се, смейте се вие с тия снимки и мислите ми с даниелка какви асоциации ми идват идея си нямате....

Сега се чудя какво да пиша на Рушето  newsm78 па трябва и да е с прости изречения, така че Гугълчо да ме разбере и преведе, че аз от френски разбирам по-малко и от ония мангали там дет` са (ей на, организацията да ме поощри, че ги хваля в този момент).
аз им писах на английски, отговориха ми на френски - нищо не ми казаха, само че пратката ми е пратена на 18-ти... отговориха след 4-5 дена  Peace
е го писмото:

Bonjour Madame Rudi,

Suite а votre demande, je vous informe que vos 3 colis beautй ont йtй expйdiйs le 18 novembre 2011.

Cordialement,
Marie Pierre
Expert Service Clients

ПП абв-то ми маже френския, затова е на йероглифи

# 731

Общи условия

Активация на акаунт