От Франция до България - превоз на покупките ни (7)

• 29 699
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Къде гледате за надписа Недоставено поради форсмажорни обстоятелства - в сайта от където е поръчката или в сайта на Колисо?
В сайта на Колисимо. Хората с къщичката няма къде да гледат.... Rolling Eyes

# 706
Ани, при мен до вчера беше същата работа - блокирани, но днес ги няма там - значи са изтеглени от Рошето! И друг път ми се е случвало така с тях - и аз съм на Първа инв.банка! сега ще трябва писма да им пишем, ама дали има кой да ни отговори....???? #2gunfire

# 707
  • София-Лагера

Здравейте, Мария! Още преди няколко дни Ви информирахме, че пратките не достигат до хората на адреса. Полицията се разпорежда с тяхното неполучаване или връщане, не хората от адреса. Задържаните пратки от 23-ти са 150, но никой не смята че им дължи повече информация, тъй като не техните имена са на пакетите. Собствениците на тези пратки сте Вие, а както сами виждате и Вас никой не Ви информира. При положение, че Ви предлагат чек, настоявайте за друг начин на въстановяване на сумите. Това не е единствения вариант.

От Франсето

# 708
  • София
така... има 150 пратки, задържани от полицията, можем ли да направим ние иск към полицията за списък на имената и пратките?
ако някой го напише на френски - писмо и си сложим имената, и намерим адреса на полицията, дори и да нямат мейл, можем да го пратим и по пощата... и евентуално да търсим съдействие от тази комисия за международните пратки, чиито линк беше даден тук

давам само предложения, защото бъкел не разбирам от френски и само с предложения мога да помогна Peace

# 709
  • София-Лагера
Дзвер кои имена,ще сложиш?
Ти не знаеш чии 150 бр са там?
Според мен е най-добре едно общо писмо без имена.
Има много хора които не пишат тук.
И тая полиция има ли вариант изобщо да не освободи пратките ooooh!
Много се проточи това.
И тоя адвокат вдън земя изчезна.
Иначе да,трябва да се пише. Peace

# 710
  • София
добре, без имена, намерих сайта на полицията във Франция, ако някой нещо може да разбере http://translate.googleusercontent.com/translate_c?anno=2&hl … 1wyjUUN8z6cmsZQKg

имат и страница във ФБ
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=bg&rur … pcZ5m0o2IHnytKm9g

ПП и надявам се едно от имената да е моето, с пратка от ИР, естествено  Wink

# 711
  • Бургас
Аз не мисля, че въобще е имало какъвто и да е адвокат.

# 712
  • София-Лагера
Аз не мисля, че въобще е имало какъвто и да е адвокат.
И аз,но ей така си питам.

# 713
  • София
Хриси, моля те, мисля че едно запитване във ФБ може и да има ефект, само теб те знам като френскоговоряща  Praynig Praynig Praynig

# 714
  • София-Лагера
Дзвер,полицейското в Бонди по пощенски код намери.
И Хриси ,ще помогне с едно официално писмо.

# 715
  • София
Поне разбрахме, че има пратки на адреса в Бонди. Нямам на идея, кой и кога ще се свърже с нас Rolling Eyes Не се надявам и да стане.
Идеята на Дзвер е чудесна, стига да се наеме някой да пише Peace
Също така, въпросната комисия може да се пита, дали не може да помогне с получаването на списък  на задържаните пратки. Това ми се струва по вероятно. Въобще, всеки, който би ни помогнал да разберем, какво ще правят пратките/ връщане към сайта, продължителност на задържането или освобождаване/ ще е спасител направо Peace

# 716
  • Варна
Само лъжи, това виждам аз. От няколко дни ни се казва, че ние сме виновните за тази ситуация. Виновни сме, че сме се доверили на тази транспортна фирма, виновни сме, че сме направили поръчки с подаръци за децата ни и че сме си ги платили.  ooooh!

Вас никой не Ви информира.
Да, включително и този, който го е написал това.

На мен са ми дръпнали вече цялата сума. Идея си нямам къде ми е поръчката. Ще им пиша да видим, какво ще ми отговорят.

# 717
  • София
Дзвер,полицейското в Бонди по пощенски код намери.
И Хриси ,ще помогне с едно официално писмо.

хаха, то е лесно да се каже, ама трудно да се изпълни, вече ще поръчвам само от Англия, английски поне разбирам, ако не чудесно, поне мога да се оправя, ама тоя френски  ooooh!

# 718
  • София
Commissariat de Police(Standard)
26 avenue Henri Barbusse 93140 Bondy Activités : commissariat de police Bondyhttp://www.interieur.gouv.fr
Autres coordonnées
Fax : 01 48 50 30 01
Не знам те какво ще помогнат в ситуацията Rolling Eyes

# 719
Дзвер  Peace Peace Peace Точно!

---
За предната стр и банкирането, на извлечението още нищо не пише за дръпната сума...
--

Поне има яснота до някъде, че има и някакви пратки в Бонди или в полицейското на Бонди  и чии са  newsm78

Всъщност, пишейки им писмо дали въобще ще ни отразят?
Може ли някой си бляля@бг да пише и да твърди, че всъщност има пратка там...че си е поръчал нещо на този адрес...и то не 1, не 2ма, а 100 човека да сме били там и да сме си поръчали  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт