Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да намеря магазина на ИКЕА в София?
Какви са впечатленията от посещението на румънската ИКЕА?
Как мога да намеря гръцката ИКЕА в Солун?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да намеря магазина на ИКЕА в София?
-
Какви са впечатленията от посещението на румънската ИКЕА?
Посещението на румънската ИКЕА може да бъде приятно изживяване, въпреки че е важно да се отбележи, че табелите и упътванията са предимно на румънски език. Цените на някои продукти могат да варират в сравнение с тези в българските магазини. Освен това трябва да имате предвид различните разходи за преминаване през мостове и закупуване на винетки при пътуване до румънската ИКЕА.
-
Как мога да намеря гръцката ИКЕА в Солун?
За да стигнете до гръцката ИКЕА в Солун, вземете магистралата за Халкидики и следвайте знаците за летището и Халкидики. Имайте предвид, че следването на табели за летището и Халкидики ще ви отведе до ИКЕА. Също така е важно да проверите дали информацията за маршрута е актуална, тъй като може да се промени.
-
Как мога да се свържа с магазин на ИКЕА?
-
Как мога да сравня цените на продуктите в IKEA Bulgaria и IKEA Romania?
Някакси ми лилаво-сивееше на мен. Ние понеже бяхме с дизайнерката ни, да се съветваме, тя също го хареса и каза, че не знае какъв цвят е точно.
Но много ми харесва как изглеждат тези шкафове, тъкмо по мой вкус. Искам и такива гардероби за спалнята, но тях вече по поръчка трябва, че ще са нестандартни размери. За цветовете аз още не съм мислила точно, но в една стая на Икея беше съчетан със зелен диван и мисля тъмен под и в допълнение зелено, бяло, кафяво, сиво.