Време е за Икеа! - тема 13

• 91 545
  • 730
  •   1
Отговори
# 720
Вивиан, благодаря!
Сега разглеждам и диваните. Много ми хареса Екторп, но мъжът ми иска задължително разтегаем и сигурно няма да е икейски диван ...
От тях има и разтегаеми.

# 721
  • Berlin
Екторп разтегаем ли?

# 722
Екторп разтегаем ли?
Ето тук на едната картинка може да се види разтегнат
http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/S49849652/

# 723
  • София
Само че разтегаемия е доста по-твърд, на мен не ми хареса никак. Заради механизма възглавниците седят някак повдигнати. И цената му е тройна може би.

# 724
  • Sofia
Момичета, понеже не съм много редовна в темата,да попитам някой от вас има ли шкафове Hemnes? Ние харесахме за дневната една композиция в един неопределен цвят. Доволни ли сте?
Също ще правим шкафчета за детска от Stuva.

Хемнеса са страхотна серия, няма да сбъркате. Ние имаме този:

http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=26645

Чекмеджетата са огромни, изключително удобен е!

За първи път влизам в темата.
Ние също сме се спрели на тази серия, но още се чудим за цвета. Abs какъв е вашият цвят- да не е сиво-кафявия. На мен той-ми харесва най-много , но не знам дали лесно ще се съчетае с цвета на меката мебел и на пода. newsm78

# 725
  • Berlin
Благодаря за Екторпа, ние сигурно сме бляли някъде другаде.  Laughing И аз мисля, че няма да е толкова удобен разтегаемият, колкото нормалния.

desive, ами сигурно е тоя цвят, не бяло, не и черно. Simple Smile Някакси ми лилаво-сивееше на мен. Ние понеже бяхме с дизайнерката ни, да се съветваме, тя също го хареса и каза, че не знае какъв цвят е точно. Grinning Но много ми харесва как изглеждат тези шкафове, тъкмо по мой вкус. Искам и такива гардероби за спалнята, но тях вече по поръчка трябва, че ще са нестандартни размери. За цветовете аз още не съм мислила точно, но в една стая на Икея беше съчетан със зелен диван и мисля тъмен под и в допълнение зелено, бяло, кафяво, сиво.

Погледнах сайта - кафяво-сиво са го кръстили, да. Simple Smile

# 726
Ние имаме този цвят хемнес (ако искате на лични снимката, че тук вече хиляда пъти я пусках). За самия цвят, според мен може да се комбинира със всевъзможни цветове текстил. Единствено с мебели в друг дървесен цвят ще е по-трудно. Ние сме доволни от качеството, но все пак си е меко дърво, при нас има доста поражения вече (след сериозни удари с тежки предмети, попаднали в детски ръчички  Twisted Evil)

# 727
  • Berlin
Да, ако може. Simple Smile Също приемам и други снимки, ако на някой не му се пускат тук - дивани, шкафове...
Ох и ние сме с бъдещ разрушител, ама това е положението. Simple Smile

# 728
  • София
Моля ви, дайте ми идея, за библиотека/шкаф с плътна врата от Икеа, който да е с рафтове и да става за шкаф за обувки. Най-добре ще ни пасне цвета на брезата или дъб. Гледам им сега online каталога и се чудя дали серията Billy може да ни свърши работа. Има подходящи като размер библиотеки от тази серия, но нямам идея, дали може да им се сложи допълнително врата. Реално търся нещо подобно на това http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=80214, но с вратичка. Не се ограничавам до тази серия разбира се. Благодаря предварително на всички  Hug

# 729
Albenavk, аз си направих шкаф за обувки от серията PAX. Купих си рамки за гардероб от тези, които са по-плитки, пасват точно за обувки, и след това си избираш врати от PAX серията, има и плъзгащи се и обикновени, отделно се купуват и рафтове  Peace

# 730

Общи условия

Активация на акаунт