Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са нормалните стойности на СУЕ по време на бременност?
Какви средства могат да помогнат при гадене и повръщане по време на бременност?
Какви са нормалните стойности на СУЕ в кръвните изследвания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са нормалните стойности на СУЕ по време на бременност?
-
Какви средства могат да помогнат при гадене и повръщане по време на бременност?
-
Какви са нормалните стойности на СУЕ в кръвните изследвания?
-
Какво е чувството да усетиш бебето?
-
Какво означава СУЕ и какво означава, ако е повишено по време на бременност?

Днес бях на преглед при моята докторка, измерихме всичко необходимо: на глава сме на 16,3 г.с., а на бедра - 15,4 г.с. Тоест сме си съвсем в норма - даже главата е с ден напред. Много по-спокойно ми стана, че нали миналата седмица се оказа малко по-малко с някой и друг ден, но явно бебетата си растат по собствена схема 
На преглед съм чаааак в 20 г.с., когато каза, че пак ще пускаме кръв, урина и микробиология като за втори триместър.
Така ви завиждам, че шофирате, поне градския транспорт си спестявате... Сега си изстисках 3 лимона с мед и се наливам с топъл липов чай, та се надявам да се опазя - досега поне ми помагаше тая рецепта
аплодисменти за заглавието на темата .......страхотно е ....... поздрави на всички и само хубави новини
за заглавието! Дебелеем ние, няма как