Слагате ли шапчица в къщи -5

• 99 872
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Някой познава ли Минка?

АВГУСТ месец с Минка под ръка (между крака), ще ида аз бебето да си родя

# 166
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Някой познава ли Минка?

АВГУСТ месец с Минка под ръка (между крака), ще ида аз бебето да си родя

ако Минка му е под ръката (или на другото място Wink ), значи мъжът е тръгнал да ражда  Crazy

може ли линк към тоз' нюз неземен Blush

# 167
# 168
Ама от четене на темата дали ще стане ясно коя е Минка? Щото аз тези отчетни ги избягвам.  Blush

# 169
WTF  е Минка???

Praynig Praynig Praynig Моля, моля, моля някой просветен да каже, че иначе от пусто любопитство ще ми се наложи да изчета всичките им отчетни, а това не е особено полезно за психичното здраве...

# 170
  • София
Моля ви, кажете коя е Минка!

# 171
 Joy Хайде просто някой да пита Блонди? Иначе като едното нищо ще вземем да си отидем без време от едното любопитство.

# 172
  • Варна
Моля ви, кажете коя е Минка!
Да не е прякор на милото( милинкото), нещо такова.
Това ми идва на ум.

От 5-6 дни това заглавие от статиите ми боде очите
Как да се състарим по-рано Mr. Green

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 11:08 от don domat

# 173
Аз разбрах какво е "минка", то и от заглавието се разбира "с Минка (между крака)", сетихте ли се  Laughing hahaha

# 174
  • София
Ако е това, което си мисля, що ще "под ръка"?

Освен ако не е употребено образно, ама тя тая "минка" няма начин да не ни е подръка  Mr. Green

# 175
Е виж това вече трябва тях да питаш Laughing добре че не е през рамо преметната Joy

# 176
  • София
Е виж това вече трябва тях да питаш Laughing добре че не е през рамо преметната Joy
Изплюх си кафето в монитора  Joy Joy Joy

# 177
Точно това предизвиква недоумението - че може и под ръка, и между крака.  Mr. Green

# 178
Ако е това, което си мисля, що ще "под ръка"?

Освен ако не е употребено образно, ама тя тая "минка" няма начин да не ни е подръка  Mr. Green

Освен ако не е от един много вулгарен израз, който съм чувала:  "Взе си *****та под мишницата и си отиде"  Embarassed  Но не мога да повярвам, че дотам е стигнало падението в отчетните... И да, този израз кореспондира с мъжкия вариант "Метна си ***а на рамо" - и двата се използват за хора, които безгрижно и нехайно са отишли да се забавляват някъде, или са напуснали дома си, оставяйки задълженията, деца, и т.н....
Моля, кажете ми, че не е вярно  Tired

# 179
Обикновено най-простото обяснение е вярно.

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 13:11 от Хърмаяни

Общи условия

Активация на акаунт