ИНВИТРО ПРИ ДОКТОР ЕМИН

• 42 781
  • 234
  •   1
Отговори
# 105
   Здравейте момичета  Hug
   Прегледа вчера мина нормално, док.каза,че добре се повлиявам от стимулацията. Нивата на Е2 и ЛХ са ок. В четвъртък съм отново на преглед и тогава ще разбера кога ще е пункцията. По всяка вероятност ще е другата седмица, но точен ден не знам.  Днес усещам леки спазми в яйчниците, но мисля че е  нормално, след всичките тези хормони....  Наистина това чакане е ужасно.... Juve, Djada кураж spoko

Ще ви държа в течение Wink

# 106
  • Шумен
Здравейте момичета, ние сме с две неуспешни инвитро процедури в София. Много много ми е тъжно и си мисля да отида при д-р Емин, за консултация и евентуално трети самофинансиран опит. Ако трябва да чакаме още година за треи опит по фонда-ще стана на 39 Sad.
Проблемната съм аз - пъри опит-кухи,празни фоликули; втори - три недозрели.

bouquet успех на всички ни

До сега не бях мислила за д-р Емин, но май ще ида на преглед при него.

# 107
  • София
струва ми се, че някои от вас имат лека склонност към доста повишени очаквания от д-р Емин.

аз не виждам никакво основание за това, честно казано. дано не се разочаровате прекалено...

# 108
  • UK
Здравейте момичета, ние сме с две неуспешни инвитро процедури в София. Много много ми е тъжно и си мисля да отида при д-р Емин, за консултация и евентуално трети самофинансиран опит. Ако трябва да чакаме още година за треи опит по фонда-ще стана на 39 Sad.
Проблемната съм аз - пъри опит-кухи,празни фоликули; втори - три недозрели.

bouquet успех на всички ни

До сега не бях мислила за д-р Емин, но май ще ида на преглед при него.

За самофинансирани опити, особено при д-р Емин си пригответе солидна "пачка"  Crazy
Аз също смятам, че е  добър специалист, макар да ми се струва, че към всички подхожда по един и същи начин и с добре познатия ни дълъг протокол, който при едни дава желания резултат, но при други не ooooh!
Колкото до дамата на 62, то при нея, не беше забраменяване от 1-вия път, не беше и с нейни яйцеклетки и успеха при нея се дължеше не само на д-ра, а и на целия екип на клиниката, чийто кадър беше той Peace
Въпреки всичко желая успех на всички!   bouquet

# 109
  • гр. София
Момичетар не съм съгласна с Вас.
Цените, предлагани в Радост са доста по-ниски от тези в София. Пък и мисля, че това да държиш детето си в ръце е безценно. А относно лекаря е един от малкото, които търси причината за неуспеха! Клиниката, която посещавам в момента не си прави и труда да ме посъветва какви изследвания да направя, за да се открие причината за неуспешното ми ИКСИ. Сама си замоназначих разни изследвания и хоп проблеми. Аз твърдо вярвам, че д-р Емин е способен да ми помогне.
Искам да пожелая на всички момичета тук да не губят надежда и да вярват, че бебчетата рано или късно ще се получат!

# 110
vilism аз на твое място , а и така смятам аз лично да направя втори опит самофинансиран  при д-р Александров. Днес разгледах цените и на д-р Емин и в АГ то при д-р Александров наистина е доста голяма разликата в цените, при д-р Александров е доста по евтино и при евентуален втори опит пак при него цената е с 500 лв по евтино. Александров е също много много добър, не знам кой е по добър от двамата, но про д-р Емин можеш и по фонда докато пре д-р Алексанров не можеш. Цената на самата процедура е с 1000 лв разлика - при д-р Александров е 2000 лв , а при д-р Емин 3000 лв това е без лекарствата. Миналия месец едната позната прави при д-р Александров излезе и всичко с лекарствата към 3500 лв. и имаше само едно ембрионче и то се хвана здраво.
   Не агитирам никого просто разсъждавам. Всичко опира до финансови възможности все пак.

# 111
  • Шумен
Много Ви благодаря за коментарите.Djada преди да отидем до София имам две инсеминации при Александров. Ние сме от Шумен и мисля че и буквално лашкането по автобуси по 6 часа в едната посока ни изтощи. Искам да ни е по-близо и се замислям за д-р Емин. ooooh!

# 112
  • Варна
струва ми се, че някои от вас имат лека склонност към доста повишени очаквания от д-р Емин.

аз не виждам никакво основание за това, честно казано. дано не се разочаровате прекалено...
http://www.bgsever.info/interwu/2010/07-Arkan%20Emin.htm   "За по-малко от три години д-р Емин има зад гърба си 295 ин витро процедури и рекордните 68% успеваемост, при средна успеваемост за Европа 30%." Ето го очакването измерено в числа. Имам приятелка, на която от ученичка и обясниха как никога няма да има деца. След 4 години без никакви противозачатъчни средства се оказа бременна един месец - без доктори, просто така, и сега има 2 деца и 2 аборта - по нейно желание. Така че - то и в природата не става много лесно понякога. Нищо никога не е 100%. Би трябвало всички да са наясно с това. Понякога не мисля, че неуспехът е грешка на екипа, просто не е било писано да стане. Независимо за коя клиника, доктор или процедура става дума. Много късмет на всички в начинанието  bouquet.

# 113
  • UK

http://www.bgsever.info/interwu/2010/07-Arkan%20Emin.htm   "За по-малко от три години д-р Емин има зад гърба си 295 ин витро процедури и рекордните 68% успеваемост, при средна успеваемост за Европа 30%." Ето го очакването измерено в числа. Имам приятелка, на която от ученичка и обясниха как никога няма да има деца. След 4 години без никакви противозачатъчни средства се оказа бременна един месец - без доктори, просто така, и сега има 2 деца и 2 аборта - по нейно желание. Така че - то и в природата не става много лесно понякога. Нищо никога не е 100%. Би трябвало всички да са наясно с това. Понякога не мисля, че неуспехът е грешка на екипа, просто не е било писано да стане. Независимо за коя клиника, доктор или процедура става дума. Много късмет на всички в начинанието  bouquet.

Зад тази успеваемост стои и дейност на екип, все пак клиниката му във Варна е чистак нова и все още, не се знае, с каква успеваемост ще е!
А и данните са за успеваемост на клиника, не на доктор Peace
И въпреки всечко, по-важно е, да се сбъдват и реализират нашите мечти, а не да измерване успеха на клиника или доктори в проценти Crazy

# 114
  • София

http://www.bgsever.info/interwu/2010/07-Arkan%20Emin.htm   "За по-малко от три години д-р Емин има зад гърба си 295 ин витро процедури и рекордните 68% успеваемост, при средна успеваемост за Европа 30%." Ето го очакването измерено в числа.

трябва да си адски наивен и неинформиран, за да се вържеш на рекламна статия. 68% успеваемост няма дори и при донорски процедури с 20-годишни яйцеклетки.

а д-р Емин придоби специалност по гинекология едва преди 2-3 години, за какво говорим? какъв професионален опит има този човек, наясно ли сте?
той се прочу с това, че в противовес с медицинската етика и стандартите на професията забремени 62-годишна жена.

да оставим настрана въпроса за отношението му към пациентите и поетите случаи, но някои още помним една спешна негова хиперстимулация, на която той не вдигаше телефона и едвам спасиха в друга болница.

# 115
то и ин витро център Селена в Пловдив твърди,4е има успеваемост 50 процента,даже го има отразено на официалния им сайт,но никой не ска4а срещу тях нали?така 4е реклама или не всеки сам си решава на кого да се довери....ако не си доволна сменяш лекаря и толкова.....не е нужно да оплюваш доктора........

а д-р Емин придоби специалност по гинекология едва преди 2-3 години, за какво говорим? какъв професионален опит има този човек, наясно ли сте?
 и какво трябва да е с 30 год стаж ли?знаем и тях,какво могат.......
и др Емин е завършил медицина със златен Хипократ ако нещо ти говори това.........

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 22:15 от AnMary

# 116
  • UK
то и ин витро център Селена в Пловдив твърди,4е има успеваемост 50 процента,даже го има отразено на официалния им сайт,но никой не ска4а срещу тях нали?така 4е реклама или не всеки сам си решава на кого да се довери....ако не си доволна сменяш лекаря и толкова.....не е нужно да оплюваш доктора........

Ами, имат го процента успеваемост Peace А и е на клиниката, както сама сте отбелязала, не за даден лекар в нея Crazy

[/b]

и др Емин е завършил медицина със златен Хипократ ако нещо ти говори това.........

На мен специално и да ми говори и да не ми говори, незнам какво значение, има това Naughty
Но едно е да си лекар и професионалист и да си предимно човек. Това последното качество,  той за съжаление, не го притежава ooooh!

# 117
  • Варна
Ами ние го ползваме като лекар и специалист, ако е добър лекар, това ще рече и да проявява определено човешко отношение. Ама все пак като човек го ползва жена му, тя да си го харесва. Пък и аз не бих могла да ходя до София. Във Варна при кого друг да отида, например? И мисля, че се държи добре, а гадно отношение от гинеколози съм видяла, сега веднага се сещам за поне трима.
Понеже сте сравнявали и цени, то за Александров пише: Класическа ИВФ и ЕТ 2000 лв., ако правилно съм подбрала процедурата, а в "Радост" има три вида - Класическо ин витро оплождане и ембриотрансфер (IVF-ET)   2700.00 лв.; Класическо ин витро оплождане (IVF) и ембриотрансфер (ET) на спонтанен цикъл   1400.00 лв.; Класическо ин витро оплождане (IVF) и ембриотрансфер (ET) на лимитиран стимулационен цикъл   1850.00 лв.. Не знам вие как ги сравнявате, ама цената зависи доста от лекарствата и подробностите по процедурата може би. Едната в "Радост" е по-скъпа, ама другите две не са. Ако към тези 2000 лв при Александров има нещо, което се доплаща и не е сметнато? А и каква е разликата между процедурите в "Радост", че цената е различна - аз като го чета, го разбирам така - каквото е най-подходящо, това ти правят и така ги смятат като крайна цена. На мен ми изглеждат доста трудни за сравняване цените в двете болници, не е изброено какво точно се включва и какво не.

Последна редакция: пт, 21 юни 2013, 19:03 от NadiND

# 118

Ами, имат го процента успеваемост Peace А и е на клиниката, както сама сте отбелязала, не за даден лекар в нея Crazy

да имат го,но на кого го дължат -на  ембриолог от Турция ...........

# 119
  • UK

да имат го,но на кого го дължат -на  ембриолог от Турция ...........

Ами, процента успеваемост е на клиниката, не  е изтъкнат в полза, на нито един лекар или друг специалист. А за успехите на ембриолога им, вие какво, завиждате ли им?!?

Общи условия

Активация на акаунт