Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - 14 -та част

• 26 343
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета. Аз май нещо съм лепнала пролетно вирусче....хрема, леко разтройство и естествено - любимото повръщане, пфууууу. До преди 2-3 седмици повръщах всеки ден, сега остава отново да започна и ще се побъркам....Започвам да смуча веднага оксцилокоцинум и минавам на препечени филии.
Хубав ден от мен и който има път навън, да се радва на слънчицето и заради мен!

# 646
Здравейте и от мен девойки! Hug Hug Hug
Мен бебо си ме рита отвсякъде тая сутрин и май няма намерение да се кротва! Корема ми е на една страна и се отбелязва нещо остричко до пъпа ми-мисла че е лакътче newsm78

Звезди- и мен ме боли всичко душко ooooh!Послушай Емси ,сигорно ще ти олекне малко,поне при мен се получава като си направя разходка до WC-то!

Фикс-Хайде приятно напичане пред блока,да събереш малко слънчице и за мен ,че днес май няма да ме огрее smile3516Няма кой да ме изведе малко на тераската,понеже пак съм сърдита на всички!

Мила-Добро утро мамче!Към теб имам специален въпрос ,понеже нали и ти си раждала в Майчин дом. Че,ти със спинална упойка ли беше и ако си била с такава обезболяват ли мястото преди да я поставят?Извини ме че те връщам пак назад ,но много ме е страх и наистина искам да знам какво ме чака специално в Майчин дом!Все пак в различните болници,различно процедират newsm78!

Йовче-честита ти нова къщичка Hug!Да си живуркате весело и спокойно мила,и да я напълните с палави дечица newsm53 Hug

Шоки -много ти завиждам да знаеш!Ако съм на твоето място сега - храня бебчо и само разходки,докато не прималея съвсем newsm62
Сигорно не ти е леко само на ръце да е бебо,знам понеже моята племенница е така и сестра ми откача милата, но какво да се прави - мама си е най- хубава и това е положението Grinning

Асенце-Стискам ти палчета за днес ,само бъди спокойна! Чакаме те да пишеш след прегледа! Hug

Тъй като гледам ,някой пак ще прави темичкааааааааа- и това няма да съм аз! smile3521 Нашата скъпа Звезди май пак ще има работа Hug Hug Hug

Здравейте и на другите мами,благодарим за подкрепата!!!

Последна редакция: ср, 04 апр 2012, 11:32 от eli_869

# 647
Ели правилно си усетила мила, трябва да я почвам новата тема.

Преди малко говорих с доки и в петък съм на тонове и на преглед, да видим как са нещата увеличи ми гинепрала на 6 часа и магнерота на 8 часа.

ДА КАЖА АКО НЯКОЙ ИСКА ДА ВПИША НЕЩО В ТЕМАТА, ДА МИ ПИШЕ, ЗАЩОТО МИ Е МНОГО ТРУДНО ДА ТЪРСЯ ИЗ ПОСТОВЕТЕ Hug Hug

# 648
Ели, Миилла ражда вагинално с епидурална, ако се не лъжа.

От мен сайт с легълца: http://avmebeli.com/. Направи ми впечатление, че цените са много добри, спрямо подобни модели из магазин Пакостник, а и са с включен матрак.

Аз му ударих един сън по никое време. Напоследък в 10 часа са ми "изгоряли бушоните" отново, нищо че съм станала преди 2-3 часа.

# 649
Звезди ,на какво се дължи това увеличаване на дозата- да нямаш контракции бе мило? Tired
Спокойно ,ако от това ще ти олекне ,аз пия по 3 половинки гинепрал на ден и по 4 пъти нутри маг Peace Не се притеснявай - всичко ще е наред,сигорна съм! Hug

# 650
Ами може би доки иска да се застрахова, каза че в петък ще ме гледа за контракций и родилна дейност, но да си призная аз не усещам контракций да имам, само се моля да остискам още поне до 36 седмица . ooooh!

# 651
Спокойно миличка, ще остискаме до когато трябва! Само сега си лежи повечко и не мисли за друго ,а за това как ще се разхождаме из морската newsm56 smile3539!
Пусни си някое забавно  филмче, аз това смятам да направя!

# 652
Ели, Миилла ражда вагинално с епидурална, ако се не лъжа.

Аз бях със секцио в Майчин дом - не обезболяват мястото, но и не боли особено поставянето на упойката. Горе-долу, колкото подкожна инжекция. Мен поставянето на абокат ме боли повече.

# 653
Здравейте и от мен днес!  Hug
Да си призная днес съм по-добре и физически, и психически. Пак си ме опъва и прерязва като стана, но не е като вчера. Явно доста съм се била понатоварила последните дни.  ooooh!

Йовче, честита ти свобода! Чакаме снимки на новото жилище като се поосвободиш.

Борянка, и ти може да щракнеш някое и друго фото на вашето жилище.

Звезди, как така на 8 часа са ти лекарствата?  newsm78 Ако ще си ги мерим  Mr. Green, аз пия Гинипрал 3х1 и Нутримаг 3х1 през 2 часа. Като ги почна сутрин в 10.00 и свършвам вечер в 20.00.

Асе, ти все по-рядко пишеш. Минаваш сутрин с по 1 кафенце и това е. Липсваш ни.  Hug

Фикс, завиждам ти, че ще излезеш в това хубаво време.  Tired

Шоки, приятен престой при мама! Дано Лъчи посвикне, та да те отмени майка ти в грижата по него.

Попи, трябва да пиеш и повече течности, за да не се обезводниш от повръщането.   Peace
Е тоя осцилококцинум не го разбирам дето все с него се тъпчете. По-добре изпий 2 парацетамола за деня или пък Тайлол Хот.

Рали, период е и ще отмине. Всички имаме такива. А пък според бебето трябва да си е в спалнята. През деня можеш да го разнасяш из стаите, но пък вечер да си спи при вас там.
Аз засега не мисля да купувам бебефон.

# 654
  • Пловдив
По въпроса за видео бебефона да кажа, че съм с такъв и съм адски доволна. Живея в малък апартамент, но чувството бебчо да си спи, а аз да си гледам филм в другата стая и да не скачам при всеки шум е несравнимо. Да не говоря, че например миналия ден повърна и ако нямаше видео няма как да разбера за това освен, ако по случайност не реша да го провера. Аз си взех този от е-бау за 160 лв. с доставката и съм супер доволна. Същият го продаваха в Продавалника за 195 лв. Иначе видео бебефон има и в Джъмбо - той също е ок. Моя приятелка има такъв и също е доволна.

За мазилата - аз ползвах най-различни по време на бременността (Дева, Виши, Прегнакеър, Кокона, Палмс или нещо подобно и разни други). Резултат - стрии по корема нямам. Пъ гърдите тук таме от долу, но ми бяха меко казано огромни.

Стискам палчета на всички, които са на прегледи  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 655
Голди, гинепрала го пия на 6 часа 4х1, а магнерота 3х1 на 8 часа и така до петък.

Ох и аз искам такъв бебефон,ама ще видим дали ще мога да се докопам до него или до подобен.

Фикс, да се поазходиш и заради мен малко мила Hug

Дони, как е бебчо, слушка ли, да го нацелуваш от мен Hug Hug

# 656
Голди нямам търпение да почна да снимам къщичката, ама се мотаят старите собственици и до 15 трябва да се изнесат. А аз се шашкам че нямам време!
Сега ми разправя една позната "ами ти изглеждаш готова да родиш, до 1 месец си родила!" Ужас аз имам да се пренасям!
Но си говориме често с малката и и обяснявам старателно, че трябва да ни изчака малко! Simple Smile

# 657
Мами , гинепрала по цяло  хапче ли го пиете ? Не ви ли идва силничък newsm78
Аз пия гинепрал в 10 сутринта ,в 15ч. след обяд и 22ч вечерта и то по половинка и пак имам сърцебиене, на моменти чак треперя!
Звезди -според мен дозичката ти хич не е голяма ,напротив - 2 хапчета на 12 часа е много добре newsm10!Поне според мен newsm78!

Фикс- мен от абоката не ме е страх вече! Притръпнах от последния си път в болницата Crazy!
Даже момичето до мен за малко да припадне като гледаше как ми сменяха абоката всеки ден,понеже все нещо ме дразнеше и не го поставяха както трябва! Накрая даже като си тръгвах ми каза че съм мазохист ,а хич не знае как ме е шубе! newsm09

# 658
Боре, ми то дошло 15. Другата седмица. Дано малката те слуша от сега.

Ели, Звезди пие Гинипрал 4х1 , а не 4х1/2.   Peace Аз освен Гинипрала пия и Пропранолол за сърцебиенето. Почнах ги веднага заедно, та не знам дали без него бих имала .

# 659
Цитат
Е тоя осцилококцинум не го разбирам дето все с него се тъпчете. По-добре изпий 2 парацетамола за деня или пък Тайлол Хот.
Голди, аз от години се лекувам с хомеопатия и оксцилокоцинума и инфлуцита ми действат много добре. То е до организъм. От парацетамол ме боли стомах. А и без това пия една шепа хапчета за задържане, предпочитам да мина с нещо по безобидно.

Момичета, и аз пия магнерот3х2 и гинипрал 3х1. Гнипрала го пия по едно цяло, но доктора ме предупреди, че ако имам сърцебиене да му звънна, за да ми каже друга схема на приемане. Засега нямам, надявам се скоро да ми го спре този медикамент.

Общи условия

Активация на акаунт