Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са плановете ви за Великден?
Какви са опитътните на участниците при хранене на техните бебета?
Как да се справим с отказа на бебетата да ядат?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са плановете ви за Великден?
-
Какви са опитътните на участниците при хранене на техните бебета?
Участниците споделят различни преживявания при хранене на техните бебета. Някои от тях дават каша, попара, пюре и мляко в определени интервали през деня. Освен това има споделени преживявания с предлагането на по-големи парчета храна, като някои бебета се справят добре, докато други предпочитат по-текстурирана храна.
-
Как да се справим с отказа на бебетата да ядат?
Отказът на бебетата да ядат може да бъде причинен от различни фактори като никнене на зъби, промяна в апетита или желание за самостоятелност. Важно е да бъдете търпеливи и постепенно да предлагате разнообразна храна, като внимавате с твърдите храни, които бебето може трудно да преглътне. Постепенно можем да предлагаме по-големи парчета храна, за да насърчим бебето да дъвче и гризе. Винаги наблюдавайте реакцията на бебето и избягвайте принудителното хранене.
-
Как да се справим с безсънните нощи, причинени от зъби или други фактори?
-
Как да помогнем на дете, което се върти и не спи добре?
Браво за блузките.
Обаче снощи ми се събуди половин час след като я приспах, това отдавна не го беше правила.
Ей ви го направо
) изпитва ужас. Май ще се мъча с ножицата 
Ух, че са хубави емотиконите! Не стигат! 

и аз съм му крещяла 

да близко сме,почти комшийки