Неа Врасна - Гърция

• 196 470
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
В крайна сметка резервирахме тук: http://www.afroditerooms.gr/
Ако някой има мнение и е ходил, моля да споделите Hug
Весело изкарване и после да споделиш кое какво че и аз сьм се огледала в тях  Laughing

# 331
Не мога да разбера какво толкова презентирате тези места при положение ,че всеки който има поне малко по-вече изисквания не му харесват .....????         Оld sport сигурно работи някъде там и за това е  ясно защо познава добре тези места . НО не разбирам защо се изказва така остро и ехидно когато някой сподели своите впечатления , които не съвпадат с нейните .....          и не приеме факта , че тези села няма да се харесат на много от челите ваши красиво написани  приказки .                                                             

# 332
  • Русе, у дома
Не мога да разбера какво толкова презентирате тези места при положение ,че всеки който има поне малко по-вече изисквания не му харесват .....????         Оld sport сигурно работи някъде там и за това е  ясно защо познава добре тези места . НО не разбирам защо се изказва така остро и ехидно когато някой сподели своите впечатления , които не съвпадат с нейните .....          и не приеме факта , че тези села няма да се харесат на много от челите ваши красиво написани  приказки .                                                             
Нито живея там, нито правя реклама на местата там - прекарахме първата си почивка на море в Гърция и сме много доволни, догодина пак сме там. Едва ли е нужно да се повтарям, след нас отидоха още познати семейства, който до сега също не бяха ходили въобще в Гърция (но са ходили на доста екзотични морета), всички са повече от доволни. Пак казвам, че четохме много в темата и благодарение на момичетата тук, който пишат често добихме представа за всичко дори и за 'едрия" пясък... Пак казвам - хората са различни, както и критериите им, важна е нагласата. Peace

# 333
  • Sofia
Не мога да разбера какво толкова презентирате тези места при положение ,че всеки който има поне малко по-вече изисквания не му харесват .....????         Оld sport сигурно работи някъде там и за това е  ясно защо познава добре тези места .                                                            
Мисля че няма значение кой каде работи ни най малко прави реклама.Самата Олд има кьща или апартамент там все едно и за това е наясно кое какво...
Когато трьгваш на почивка а и сьответно в друга дьржава си сьс супер големи представи и изисквания ако няма кьде да прочетеш плюсове и минуси.
По вечето хора като кажат отивам в Гьрция на море и си представят че отиват в Рая на Земята.
И се почва едно паралелно сравняване това тук е така пьк в Бг еди как си там няма камьни пьк тук виж половината плаж и т.н.....
Колкото по големи очаквания толкова по вече разочарования.Има хотелиери-домакини и хотелиери-печелбари  Mr. Green
Правилно казано няколко поста по нагоре като не искате там има близка алтернатива Халкидики и Тасос.След шума и лудницата в столицата ни аз наистина искам част от Рая на тишинка пьк от толкова много плаж все ще има една ивица която ще ми допадне и не само на мен а и на по вечето тук.
Нека не се нападаме а си помагаме.Има много майки който трьгват за там с малките дребосьци и всяко инфо би им било полезно както и на мен и аз самата сьс с дребосьци и непрекьснато  задавам разни вьпросчета.
Old sport благодаря че всеки пьт балансираш и ни издьржаш капризите   bouquet

# 334
Менди, ако наистина четеше редовно, щеше да забележиш, че се изказвам много умерено даже, дори и когато ме нападат лично. Просто и на мен понякога ми идват в повече необективните мнения и затова съм си позволила да съм иронична. Едно е да отидеш някъде и после да споделиш откровено какво не ти е харесало. Нормално е - всеки е различен и не може на всички да им харесват еднакви неща. Но друго е да се появиш изневиделица и да започнеш да плюеш по всичко  и по всички, на които там им харесва.
Не работя там, спокойно. Не ми се налага  Wink И за последен път да повторя - нямам никакъв проблем с това, че на някой не му харесват пясъка, водата, въздухът...Дразня се от необектвните мнения, според които всичко е от черно по-черно. И съм много далеч от идеализирането на тези селца (най-малкото, защото съм живяла на/ видяла много повече  и по-хубави места по целия свят)  Peace
Криша, не успях да ти отговоря снощи, но не съм там в момента, така че нямаше как да ти помогна. Надявам се да сте направли добър избор  да си изкарате хубаво  Peace
katerinia ,   bouquet
На въпроса за пречиствателната станция - не мисля, че има таква в Н. Врасна, но там сградите са със септични ями. За Аспровалта предполагам, че нещата са сходни. В този смисъл изхвърляне на канализационни води в морето (както сме го виждали у нас и по други места) няма  Peace

# 335
  • София
A дали някой има наблюдения от Офринио? Най-вече ме интересува как е плажа там. Знам, че е в малко по-различна посока, но все пак е близичко.
Old sport, дали сте се разхождали до там? Какви са ти впечатленията?

# 336
dechy, виждам табелата всеки път, като ходим, но така и не сме бли на този плаж. Друг, ако е ходил, да разкаже. И на мен ми е интересно. Peace

# 337
  • София
Аз отивам в Офринио на 06.09. Ако до тогава никой не се включи, аз ще разказвам след като се върнем.  Peace

# 338
Здравейте, ние тръгваме на 05,09 за Неа Врасна и въпреки че сме ходили няколко години сега се чудим от къде да минем за най кратък маршрут , моля някой да сподели от къде е минал за най-пряко?!

# 339
  • Sofia
Здравейте, ние тръгваме на 05,09 за Неа Врасна и въпреки че сме ходили няколко години сега се чудим от къде да минем за най кратък маршрут , моля някой да сподели от къде е минал за най-пряко?!

За най-пряко GPS-а дава да се мине край Серес, НО внимавайте много, защото нас ни обърка малко GPS-а и ни вкара в някакво полупланинско село по пътя, след което пътя беше в ремонт и се върнахме малко т.е гледайте табелите, има задраскани надписи, гледайте къде са и не влизайте в тези пътища.

# 340
На 1стр. в темата има подробно обяснение на маршрута, хвърлете едно око  Peace

# 341
  • София (Възраждане)
Относно плажа на Офринио, спряхме там специално за да проверим на връщане от Халкидики, видя ми се много добър - широка плажна ивица, ситен пясък, плитко море. Така беше в по-оживената част на градчето. Плажната ивица е дълга, така че допускам,че е възможно да не е така навсякъде. На мен ми хареса много!

# 342
  • София
Благодаря ти, Mooimeiske!   bouquet Звучи много добре. Ще го видим след няколко дни и този плаж.

# 343
  • София
Поздрави от Неа Врасна. Днес е доста ветровито - чак неприятно, но дано утихне утре. В 14ч. облякох децата с дълъг ръкав, че щеше да ги отвее. Shocked Иначе Афродитис роомс са чудесни, отново си "топим" краката в морето от балкона. Студиото е голямо, чисто и сравнително ново оборудвано. Но ние сме в стая за 4ма и сме от тези, които "стърчат" най - отпред. Предполагам, че вътрешните стаи не са толкова впечатляващи.
Иначе днес скитахме по плажовете след Олимпиада и се чувствахме като на картинка от Рая. Пясък, синьо море, барче с чудесна музика (нещо като реге) и ............ само ние 4мата Hug

# 344
Олди, не се нерви Grinning
Прегърни беба и кучето от мен Grinning

Общи условия

Активация на акаунт