Интериорен стил по аматьорски 6

• 62 748
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • Бистрица
Понякога снимките се правят само с рекламна цел и привличане на клиенти. В студиото където работя, имаме клиенти, които искат да продадат дадено жилище и се правят подобни снимки или 3d-та.

# 151
  • Пловдив
И докато си гледам снимки се замислих за една своя особеност. Вижте например тази снимка - бихте ли спали добре на това легло? Аз лично осъзнах (чак виждайки я), че не бих могла да спя така "висящо в пространството. Имам нужда от стена зад леглото. И като цяло светлина, но без толкова много въздух в спалнята. Интересно - не бях мислила никога за това, а сега направо ме връхлетя чувство на безсъние като я видях. А иначе е толкова красива снимка....  newsm78
Ние имахме подобно легло. Подчертавам миналото време. Ужасно е неудобно. Повече легло без табли никога, ама никога у нас (другите да правят каквото искат). Легнеш - няма къде да се облегнеш да почетеш седнал, заспиш - възглавницата пада, мръднеш - одеялото се свлича.

# 152
Tatitt,много красота,много нещо! Напоследък много е модерен този винтидж стил.
Ето нещо и от мен!

# 153
.......Е не мога да спра - уникални снимки събрани тук - разгледайте и другите страници  Heart Eyes

Tatitt, колко време ми изядоха уникалните снимки, направо ще ми уплътнят и  нощта. Прекрасни неща има! Благодаря за линка!  bouquet

# 154
Татитт, снимките наистина са уникални! Толкова неща си харесах Heart Eyes.
Някои от тях ме размечтаха и в посока ситната ни селска къщичка, за която по-рано писах и се хванах да прегледам някои обяви Crazy.
Една от тях така ме разсмя! Не мога да не споделя. Кич по Пина или перлата на град Шипка, тази преди храм-паметник Рождество Христово, разбира се. Laughing

И един работен кът от сайта на Татитт, който ме плени. Нищо, че не съм сядала на машина от... не помня колко години. Да има Mr. Green.

# 155
Visible аааагггггххххххр....неееее....Днес направо ми развали душевния мир! Първо с идеята да боядиосаш в лъскаво бяло това съкровище (дай да те обадя на моля другарчетата, че белким те разубедят), а сега и тоз "приказен дворец" ще предизвиква конвулсии у мен едно определено време. ЖДНБ!
Добре че Татитт е турила и душевен балсам - противоотрова  Heart Eyes

Спя на футон от години, идеално ми е!

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 01:15 от samuraika

# 156
 Joy Joy
Ах, как ме наклепааа! hahaha

И нямаше да е бяла. Бялото беше за да е по-наситен следващия цвят... Laughing Толкова ми е смешна тази вечер.
Саморазубеждавам се Blush

# 157
Този дворец с "обзавеждане внесено от Америка" ( това по инфо за имота) ме накара да загубя ума и дума.

Давайте идея как да залепя бамбукови пръти за гладка повърхност, дали да ги цепя на две  newsm78 ( нали правя стаята на малчо и това ми се връзва като идея за леглото. След като не мога да открищ бамбуково детско легло, а и ще прикривам гредите на, които ще е хванат хамака)О

# 158
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ааа, ама не сте ме разбралиии...... Аз също спя на легло без табли в момента, но е залепено за стена. Имам предвид ако леглото е в средата на стая и отвсякъде има въздух.... Това ме "притесни" мен ....

Визибъл, този дворец ме остави не без думи, ами направо бездиханна!  Shocked Sick
Аз как съм пропуснала това "шкафче". Твое ли е и у вас ли снимката?! Нещо нищо не разбрах. И как ще го боядисваш!? Я ми разкажи....

Самурайчеее, мисла да си стиснем ръцете на твоята оферта - идвам при теб да готвим в синята кухня със синия миксер.... (ей, много искам тоз Китчън ейд бе  Crazy)

Пина, за теб малко порцеланче

# 159
Скоро се обсъжда син под- ето нещо интересно.  Simple Smile

# 160
Да, Татитт, у нас е правена снимката.
"Шкафчето" как ще боядисам ли? ... От сърце и с боя BlushLaughing
Ще стои на точно това място. От дясната му страна има доста голяма врата, която е бледо розова (както и всички останали интериорни врати, общо 7 броя). Витрината е поставена пред комин, в ляво от нея се образува малка ниша, в която ще има ракла, отрупана с текстил. Възглавнички и къдрички домашно производство, които са ми следващата стъпка в съботно-неделните часове по ръчен труд. Пред раклата ще има трапезарна маса и столове. Все още не е ясно какви ще бъдат. В постоянни колебания съм. Сигурно е, че столовете, за които по-рано говорех няма да използваме. За столове имам два варианта - едните са тези, а другите са налични, наследствени от края на 1800. При вторите колебанието е продиктувано от това, че когато властта се сменя през 40те на години на семейството му е било само до поддръжка на столове. Краката са чупени, ковани, чупени и пак ковани... Някои от дърворезбите също са разрушени. Дървото е сухо, сухо... Състоянието им е толкова окаяно, че си мисля, че ако на тях седне някой по-тежък от сина ни (10кг) ще се скършат. Все пак са чинно прибрани в едно мазе и чакат присъдата си. ...
Излизайки от тази вметка продължавам, че кухнята се вижда идеално, в случай, че си витрината. Тя ще е бял лак с масивен плот, гърбът е от ситни бели плочки (8-9см) със светло сива фуга.
От тук и масата - много ми се искаше да бъде Лале, но като гледам докъде се докарахме доста още имам да мечтая за нея Rolling Eyes.
Синята част, която се вижда на снимката е вестибюл. Нишата в ляво е онази, заради която в миналата тема питах за плитките библиотеки. Библиотеката ще бъде готова, предполагам след седмица. Бяла е, съобразена е с дълбоката част, защото се оказа, че при височината изкривявания има и ако се съобразим с плитката ще загубим прекалееено много място. И въпреки това, някои от книгите пак ще стоят обърнати с лице напред. Диван няма да има отпред; взехме лежанка. Перфектна да полегне човек и да се отпусне с книжка в ръка... И някоя малка масичка, някой ден, за да сложиш на нея чашата си чай.

Алеле, колко съм досадна днес! Цял роман изписах Laughing.
И все пак. Добре дошла! Grinning

# 161
Чуден сервиз, Татитт, чуден!
Визибъл, бюфета е страхотен. Не те знам какво ще правиш, ама искам снимки от дома ти, звучи интересно и различно. Толкова рядко някой прави нещо различно...

Вие как сварихте да изгледате блога от Татитт? Аз се трудя употиро, ама имам още 20-тина страници от общо 110  Simple Smile

# 162
Вие как сварихте да изгледате блога от Татитт? Аз се трудя употиро, ама имам още 20-тина страници от общо 110  Simple Smile

Хич и не бързам, а колко време му висях вчера, та и нощес, и аз имам още, ама нека има, че е много приятно! Grinning

А сервизът е чуден, много харесвам синьо и беличко! Crazy  bouquet

# 163
...е бледо розова (както и всички останали интериорни врати...

Гениално  Simple Smile

# 164
  • Бистрица
Порцеланът е страхотен. И много би паснал на някоя маса близо до морето.
Приказка.

Общи условия

Активация на акаунт