Как да лицензирам курс, който предлагам?

• 1 259
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте!
Как мога да предлагам лицензирани курсове?
Към кого да се обърна за информация?
Какви документи ще са ми нужни?
Колко ще ми струва лиценза?
 Peace

# 1
зависи от курса, какъв лиценз искаш и т.н. имаш ли фирма?

# 2
зависи от курса, какъв лиценз искаш и т.н. имаш ли фирма?

Не нямам фирма, но искам да имам лицензирани курсове( със сертификат)? Не съм наясно.

# 3
  • Бургас
 Ако курса, който предлагате, е предвиден като част от професионална квалификация, то би следвало да има нормативна уредба за дейността, която да казва кой и при какви условия може да обучава и кой следва да даде разрешение за това, има ли професионална органицазия / пример - шофьорски курсове/ или занаятчийска камара /пример - фризьорски курсове/. Няма общ лицензиращ орган.

# 4
Ако курса, който предлагате, е предвиден като част от професионална квалификация, то би следвало да има нормативна уредба за дейността, която да казва кой и при какви условия може да обучава и кой следва да даде разрешение за това, има ли професионална органицазия / пример - шофьорски курсове/ или занаятчийска камара /пример - фризьорски курсове/. Няма общ лицензиращ орган.
A за курсове по музика, изобразително изкуство и компютри как стоят нещата? Не знам как да формилирам въпроса си точно. За всички дейности ли се иска разрешение и от кой, къде? Благодаря за отговора. Simple Smile

# 5
От МОНМ, там се обади за информация.

# 6
От МОНМ, там се обади за информация.

Много благодаря за информацията на всички. Peace

Общи условия

Активация на акаунт