Майки лесбийки?

• 87 027
  • 1 718
  •   1
Отговори
# 120
Четейки темата се сещам за Джоди Фостър и нейните две деца, не знам дали тя е със същата партньорка сега, но ми е интересно как момчетата имат две майки едновременно.
В Калифорния гей-родителите имат право да осиновяват децата на партньорите си!
В конкретният случай Джоди е биологичната майка, която ги е родила, а бившата и партньорка е осиновителка. Макар да са разделени двете имат съвместно попечителство над момчетата.
Момчетата носят фамилиите на двете  Christopher "Kit" Bernard Foster и Charles Bernard Foster.

# 121
Трябва да бъде забранено със закон хомо семейства да отглеждат деца! Не съм консервативна, ама детето трябва да бъде отглеждано от майка ( жена) и баща ( мъж), дургото е плод на болни мозъци. Няма как хомо семейство да отгледа нормално дете, защото представите му ще бъдат объркани. Нали все пак децата  използват за пример родителите си  ( поне така трябва да бъде)

По-скоро трябва да има закон, наказващ войнствуващата омраза към различните хора.

А колкото до децата и примера на родителите, искрено са надявам твоите да съумеят да надскочат кретенизма на възгледите ти.

# 122
   Според  мен  е  безумие това  ,  не   може  никога  една  жена  да  замести  пълноценно  бащата пък  ако   ще  да  е  извънземна  лезбийка  .  Аз  също  съм сама  майка  с  момченеце  и  далеч  не  си  затврям  очите  с  проблемите  ,  които  ми  предстоят  заради  липсата  на   мъж  .  А  да  не  говорим общественото  мнение  дето  нас  не  ни  засяга  ужким  ама  малкото  същество  .
    Всеки  има  право  на  избор  ,   но  и  носи  съответните последствия ..като  голям  и  зрял  човек .

# 123
Трябва да бъде забранено със закон хомо семейства да отглеждат деца! Не съм консервативна, ама детето трябва да бъде отглеждано от майка ( жена) и баща ( мъж), дургото е плод на болни мозъци. Няма как хомо семейство да отгледа нормално дете, защото представите му ще бъдат объркани. Нали все пак децата  използват за пример родителите си  ( поне така трябва да бъде)

По-скоро трябва да има закон, наказващ войнствуващата омраза към различните хора.

А колкото до децата и примера на родителите, искрено са надявам твоите да съумеят да надскочат кретенизма на възгледите ти.

Едно нещо не мога да разбера, ако искате да бъдете хомо си бъдете, какво трябва да убеждавате хората, колко е хубаво да си гей или лесбийка и колко е прекрасно и невероятно дете да расте в хомо семейство!(puke) Аз не мразя хомосексуалистите, защото въобще не се и интересувам от тях, ако толкова се чувстват дискриминирани да си направят държава Хомоландия ( Хомо Утопия) и да си живеят дълго и щастливо! Moже да отглеждат малки хомосексуалистчета и т.н.т. Айде стига глупости, достатъчно проблеми има на тази свят - хора умират от глад, войни, болести, петролът свършва, а вие се занимавате с някакви тотални глупости!

# 124
Трябва да бъде забранено със закон хомо семейства да отглеждат деца! Не съм консервативна, ама детето трябва да бъде отглеждано от майка ( жена) и баща ( мъж), дургото е плод на болни мозъци. Няма как хомо семейство да отгледа нормално дете, защото представите му ще бъдат объркани. Нали все пак децата  използват за пример родителите си  ( поне така трябва да бъде)

Закон има-закона за защита от дискриминация предвижда даже затвор за проява на нетърпимост към различните-В САЩ този закон е толкова строг, че само за една случайна дума ще те влачат с години по съдилищата. Нека всеки бъде свободен да избира, да се жени и да отглежда деца така както намери за добре-нека различието се превърне в нещо обичайно, но за това също ще се плати една не лека цена. Разбирайте го както искате. А различните хора винаги ще си носят кръста-независимо колко е толерантно едно общество към тях. Те самите разбират че са различни и това им тежи-това е проблема, а не приемането от другите. Аз подкрепям с две ръце хората които осъзнават какви са, приели са го и живеят живота си без да се натрапват на другите-уважавам избора им и уважавам самите тях. Такива хора е имало винаги и винаги ще има. Но не приемам войнстващата показност на различния, тупането по гърдите-вижте ме какъв съм-бъди какъвто искаш-хората ще те оценяват като личност, а не по това с кой и как точно си лягаш.

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 16:11 от Герри

# 125
Цитат
да си направят държава Хомоландия

А ти на държавата Тъполандия ли ще станеш гражданка, тогава.

Цитат
достатъчно проблеми има на тази свят

Ако беше мислещо същество, щях да те подканя да се замислиш колко много проблеми/войни/смърт са свързни точно с омразата на всеки различен от нас. Ама не си, затова няма смисъл да си напомняме за - ох, откъде да започна не знам - от кръстоносните походи през религизоните войни, нацистите, до бомбите, поставени от Ирлански терорости, Баски терористи, ислямски терористи, бели сюпремасисти и какви ли още не паплач, дето е на нож срещу "другите" иска да ги няма тези други.

Цитат
Закон има-закона за защита от дискриминация предвижда даже затвор за проява на нетърпимост към различните-В САЩ този закон е толкова строг

Много добре знам, но ние не говорим за САЩ, а за Тъполандия.

# 126
Цитат

Цитат

Ако беше мислещо същество, щях да те подканя да се замислиш колко много проблеми/войни/смърт са свързни точно с омразата на всеки различен от нас. Ама не си, затова няма смисъл да си напомняме за - ох, откъде да започна не знам - от кръстоносните походи през религизоните войни, нацистите, до бомбите, поставени от Ирлански терорости, Баски терористи, ислямски терористи, бели сюпремасисти и какви ли още не паплач, дето е на нож срещу "другите" иска да ги няма тези други.

Цитат
Закон има-закона за защита от дискриминация предвижда даже затвор за проява на нетърпимост към различните-В САЩ този закон е толкова строг

Homosexuals will save the world!

# 127
  • Сопот, Пловдив

Аз не мразя хомосексуалистите, защото въобще не се и интересувам от тях, ако толкова се чувстват дискриминирани да си направят държава Хомоландия ( Хомо Утопия) и да си живеят дълго и щастливо! Moже да отглеждат малки хомосексуалистчета и т.н.т. Айде стига глупости, достатъчно проблеми има на тази свят - хора умират от глад, войни, болести, петролът свършва, а вие се занимавате с някакви тотални глупости!

Sick Sick Sick

Всички срещаме някакви проблеми докато растем или отглеждаме децата си. Не трябва да ис затваряме очите за тях, но и не трябва да живеем в страх. Герри, добре те разбирам за това, че за да се приемат различните, ще се плати една висока цена, тя ще се плати от тези първи дръзнали да излязат от калъпа. Но ако нямаше по-смели хора, все още браковете между черни и бели щяха да са забранени, примерно. И съм съгласна, че наистина е проблем за индивида, ако самия той не може да преодолее различността си. Но това не е невъзможно и не съм съгласна, че винаги тежи. Тежи, ако сам виждаш проблем в това или ако ти го насаждат тези, които те отглеждат.

п.п. Герри, коментирала съм преди да редактираш.  Peace

# 128
Цитат

Цитат

Цитат

Алиса-думата Тъполандия само по себе си е дискриминационно-аз не смятам, че моята страна заслужава такива епитети.  А за омразата към различния-войните не са точно от омраза , а от доста по-комплексни неща, които не могат да се опростят в едно изречение, нито да се сравнят с хомофобията-просто нямат нищо общо. А иначе разбирам твойто възмущение.

# 129
  • Сопот, Пловдив
padnaliatangel, не искам да те обидя, но донякъде не съм съгласна. Да отглеждаш сама детето си с идеята, че нещо му липсва, защото няма баща около него, създава голяма опасност детето да усеща тези ти страхове и да живее с мисълта, че е отглеждано по нереден начин. А това, според мен, ще му навреди много повече, отколкото самия факт, че живее само с един родител.

# 130
Как мислите трябва да се отговори на въпросите на детето отгледано в средата: майка 1 и майка 2? Как да се обясни кой е неговият баща, дали ако поиска да го търси, трябва да му се отдаде тази възможност, дали и как ще приеме това, че има еднополови родители? Приемам всякакви мнения.  Simple Smile

Гнусно ми е. Не знам как се обяснява, не бих обяснявала това на сина ми - че е нормално.

# 131
Гледам пак почваме да се събираме обичайните заподозрени.
Здрасти Вили
интересно какво по-точно ти е гнусно любовта или технологията?
И след като говорим за нещо което го има откакто свят светува в природата защо проблемът да не е у теб и подобните ти?

# 132
В природата има и извращения, педофилия и тн и не мисля, че проблема е в мен, като не ги приемам.
Гнусно е да се показва като нормален модел -семейство от две майки или двама бащи. И не го намирам за нормално най-вече. На сина си не обяснявам, че е напълно нормално и приемливо, а обратното - че е изключение, което се случва.

# 133
Пак ще почваме с образованието, а?

Педофилия няма в природата за разлика от хомосексуалност

# 134
Педофилия нямало? Странно...
Пречи ли ти, че не те приемам? Че не приемам за нормална любовта между еднополовите? Толкова ли ти е важно всеки да ти ръкопляска за избора?

Общи условия

Активация на акаунт