За весели срещи софийски АВГУСТовски майки (2012)

• 26 572
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Ами хайде де... аз съм готова от сега за веднага, само кажете... Ние и без това днес и утре ще сме по парка и една компания няма да ни е излишна. Лошото е, че доста мами още не се справят с храненето навън и трябва да се съобразяваме с това, за кърмачките дето не се престрашават да идват да им правя показно  hahaha

# 211
  • София
Аз съм също за бебешка среща.Ние се кърмим по 1-2 пъти само на ден така че слава богу на мен няма да ми е трудно идването.

# 212
  • София
Аз ще се пробвам да кърмя навън, но и шишета трябва да нося, с тринити се чухме и мислим другата седмица да ходим в зоопарка, какво мислите... Simple Smile

# 213
Аз съм ЗА, където кажете!!!

Hug

# 214
Оуу, зоото ми е много трудна дестинация на мен... Лесно ви е на вас с колите, ама... ще видим, де! Wink

# 215
На мен ми се идва много, но още не се чуствам сигурна да излезем, даже нямам представа с какво трябва да се приготвя при излизане  newsm78 Може ли някоя мама, която вече има опит да сподели. Иначе зоологическата градина ми звучи много добре. А как обличате детето като излизате? То днес малко по-хладно стана, така че може би ще има промяна в обличането?

# 216
На мен ми се идва много, но още не се чуствам сигурна да излезем, даже нямам представа с какво трябва да се приготвя при излизане  newsm78 Може ли някоя мама, която вече има опит да сподели. Иначе зоологическата градина ми звучи много добре. А как обличате детето като излизате? То днес малко по-хладно стана, така че може би ще има промяна в обличането?
Ами аз все още я обличам малко повечко от мен- напр. оня ден , когато беше още топло, бях й сложила боди с къс ръкав и ританки, т.е. крачетата й бяха обути, но пък честно казано тя Ния-та има малко дрехи, които й стават и аз просто избирам тях. Знам,че бебетата се каляват чак след 2 месец, но ако се беше родила в началото на август щеше да изкара по боди само голяма част от месеца. Виви, наблюдавай я- гледай дали й изстиват краиниците- два пъти на Ния й бяха много ледени ръцете и краката и тогава съм я обличала повечко, но пък има опастност и от претопляне така,че гледай я. Hug
На мен зоото ми е хем трудно, хем лесно- ако можех бих дошла с метрото, само,че др. седмица в сряда отпатувам на село за няколко дни, а преди това не ми е удобно,че майка ми е тук, а не ми се иска да ги водя и тях с Виктор, че ще стане лудница, а и те не са за големи преходи- аз бих ходила пеш от Кръста- последната спирка на метрто- до горе,ама те ще се размрънкат. А и преди село искам да направя разни неща, но по- натам съм на линия- оххх особено,ако момата вземе та засуче като хората- помъчи се днес, но за сега без успех. Толкова искам вече да я кърмя и да си ходя навън до безкрай, че дори и малкото ми притеснения за къмене на вън биха отпаднали. Wink Wink

# 217
Гунди, така правя и аз с обличането, оновно с наблюдение  Laughing Стискам палци за кърменето - вярвам, че ще се справите  Heart Eyes
За кърменето - не ме притеснява, че ще ме видят, а по-скоро не знам как ще се справя с позата, защото вкъщи използвам т.н. "футболна топка" и за целта ми трябват възглавници, за да подпра беба на тях, а пък и с тези силиконови зърна, които ползвам не знам точно как ще стане  newsm78

# 218
Вивиен, ще се справиш, сигурна съм!  Hug
А за обличането аз практикувам метода на зелката в момента, извеждам я само по боди с къс ръкав, но си нося клинче, жилетка, чорапи,шапка, тънка и дебела пелена и според зависи...слагам, свалям... То и времето е толкова променливо в момента, че няма как...  Wink Но определено се каляваме май от първия ден, опс... от първия ден, в който майка ми си тръгна де  Mr. Green

# 219
Аз съм за, за където кажете. Елс, ако се стига с кола, ще ви вземем с нас.  Hug  Зает ми е само вторника - на консултация сме.

Последна редакция: нд, 09 сеп 2012, 22:48 от dbs

# 220
  • София
Ние също сме на консултация във вторник на обяд. Аз бих возила някой със слинг или кенгуру, че за количка няма да имам място.

# 221
Предлагам срещата да е сутрин към 10. 30 - 11 ч., примерно сряда или четвъртък, като място може зоопарка, езерото Ариана, Южния парк, казвайте и да се виждаме!

# 222
Сладурани, как се зарадвах,че имам съмишленици. Ако на повечето им е по-удобно.. Среща, в сряда, 10:30, Южен парк , при шадравана?
Коте Дани, честит рожденик. Да ви е здрав и много послушен:)

# 223
Ако има някой желаещ за западния парк съм на линия всеки ден без събота и неделя. Така, че свиркайте. Аз съм понастоящем в Люлин разположена

# 224
slun4o , благодаря за поздравленията, наистина нашия голям батко стана на 7 години съвсем скоро! А в сряда бебе Георги ще направи месец...   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт