Нови придобивки в гардероба - 30 (юбилейна тема)

• 89 781
  • 703
  •   1
Отговори
# 690
Единственото, което ми хареса от колекцията са обувките с прозрачна платформа, особено в червено: Heart Eyes

Скрит текст:

Предполагам, че и на живо изглеждат страхотни. Heart Eyes Успяхте ли да ги зърнете?

Точно тези не видях - но черните  ботуши  изглеждаха добре - но не съм ги оглеждала  подробно бях супер разочарована - че нищо не беше останало. Cry Confused
Жаки   не ми се вярва да извадят още - питах едното момче - кааза че е свършила и това е.
В др. градове дали са пускали нещо - Варна ?

# 691
Страшна работа е с тези колекции. Като се сетя какъв стрес ми беше на Ана ooooh!
За това вече като много искам нещо ще го взимам от ибей. Там вече всичко е цъфнало

# 692
Някакъв среднощен ивент ли е имало  Whistling

# 693
Точно тези не видях - но черните  ботуши  изглеждаха добре - но не съм ги оглеждала  подробно бях супер разочарована - че нищо не беше останало. Cry Confused
Жаки   не ми се вярва да извадят още - питах едното момче - кааза че е свършила и това е.
В др. градове дали са пускали нещо - Варна ?
Не дизайнерските колекции се пускат само и единствено в Сердика център. Някои по малки като детската за Уницеф пък беше в The Mall, но големите винаги в дизайнерския кът на Сердиката.
Няма да извадят нищо още, но ако някой върне нещо, в следващите три дни, то ще бъде изложено.

# 694
Не знам при нас каква е тази лудница за колекции. В Германия всичко си седи и онлайн шопа в момента е пълен.
На Анна Дело Русо всичките аксесоари са седяли още месец в най-големите магазини на H&M в Берлин. Интерес: нулев
Единствено зебрата е свършила сравнително бързо.

Няма ли начин да си вземете нещата, които искате чрез посредник от чуждестранните им сайтове?

# 695
Днес в магазина имаше доста чужденци предимно гърци, които кротко чакаха ред и пазаруваха сериозно.
Жаки, онази колекция на Анна не може да се сравнява с тази по никакъв начин. Злато, кич... А МММ са феномен в световен мащаб. Те са и колекционерски, освен всичко друго. Освен всичко друго са и Ре, което прави истериите по тях.
Червените, мъжки кецове са убийствено красиви! Heart Eyes Белите, дамски същите обаче хич!

# 696
Да, разбира се, съвсем различни светове. Но ми е интересно кой и къде ще носи такива дрехи. Всичко е в огромен размер.
Четох сутринта няколко немски блога и отново хората нямат кой знае какъв интерес към нещата. Освен фешън блогъри и луди колекционери разбира се. Пишат, че са си пазарували съвсем спокойно, всичко е имало и все още има. Никакви опашки и бутаници

# 697
  • Belgium
Плачи, чантата ще я вземем от e-bay не плачи  Hug

Аз бях там към 11.30 и си имаше опашка, чантите отдавна бяха история.
Даже блогърките се разхождаха с тях наоколо  Mr. Green

Но пък имах хубава среща със съфорумка  Heart Eyes

Червените обувки са красиви и са едни от малкото неща от колекцията, които останаха.

Самите дрехи не са огромни, а с деконструиран силует и определено не са за всеки. Не са и моето виждане за мода. Но пък наистина са с колекционерска стойност, защото са стари неща на MMM, които отдавна не се намират никъде.

# 698
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ще трябва да се отбия тези дни до Н&М,да разгледам тази прочута колекция.Всички артикули ги има онлайн,още тази сутрин ъпдейтнаха американския сайт.Харесах си някои неща, или ще поръчам,или ще отида на място.Тук поне не очаквам пускане по групички,бутания,блъскания,скубене на коси...Влизаш,пробваш(евентуално ще има повече чакане пред пробната),плащаш и Au revoir.

Хареса ми бодито с нарисувания сутиен/бански или там каквото е.Харесах си една синя рокля(има я в черно) и един блузон-поло.Май е това.

# 699
А тази бонбонената чанта от каква материя е? Имах преди една жестока чанта, която беше със същият ефект на станиол на бонбон. След няма и една година се обели по най-грозният начин и повече за нищо не ставаше

# 700
Ох тъкмо си мислех кой ли е спал пред магазина тази нощ, а то било групи, опашки и т.н. истерия.  Whistling Ужас.  ooooh! Аз току що успях да грабна от сайта бодито, един пуловер, една блузка подобна на бодито с ацтекски мотиви и едно бежово клинче, определено нищо не е разпродадено още освен чантичката. От всичко останало имате размери. Определено нещата са по-неносими и по-трудно ще се продадат (поне в англ сайт).  Peace

# 701
  • Belgium
Жаки, някакъв вид PVC е материала на чантата според мен.

bebolinka82 принципно тези колекции се изкупуват не само с цел носене, а с цел продажба в e-bay, на по-високи цени. На този принцип се взимат най-различни артикули с различни номера.

Примерно Lanvin за H&M и Versace за H&M изчезнаха от магазините на този принцип. Дори в Берлин, където обикновено е кротко, е имало блъсканица.

# 702
# 703
  • Belgium
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА  Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=688679.new#new

Общи условия

Активация на акаунт