Ох, тези нови телефони!

• 1 121 489
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 3 060
  • Пловдив
 Tired Crossing Arms Аааа,хубава работа значи!Тю да му се невиди!

Благодаря ти!Само дето купих картата...ама поне беше на прИмоция,та да не ме е яд напълно Mr. Green
И аз така правя-изтривам всичко!Имам и Cleen master,та пускам и него...

п.п. а снимки поне мога ли да качвам в картата някак newsm78

А може ли това обяснение за изтриването на кеш-а да ми го напишеш на БГ,благодаря!

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 11:24 от mystic woman

# 3 061
Снимките са си на картата, не в паметта на телефона. Там отиват и приложенията, изтеглени от гугъл плей.
А иначе за кеша - Настройки, Приложения, управление на приложения, отваряш интернет, гугъл, гугъл плей и избираш изтрий кеша. Превеждам ти го дословно, аз ползвам телефона на английски, предполагам на бг е така.

# 3 062
  • Italia
Момичета, има спасение за малкото памет, но се изисква root на телефона (ако е минала гаранцията - можете смело!). Слага се програма или скрипт със къстъм ром, които доста подобряват общото състояние, можете да местите почти всички програми на сд картата

# 3 063
NikolForAll,
натам се бях запътила в началото на годината, но се оказа, че точно за тая модификация gt s5830i не става.
Aз се справих като му върнах заводските настройки. И така два пъти от януари насам.

# 3 064
  • Пловдив
Искам да попитам - Виваком или МТел са с по-добро покритие за мобилен и-нет?
по принцип Виваком, но на вилата него изобщо го няма Sad Глобул забива ужасно, а с Мтел  нямам ядове Peace

# 3 065
  • Варна
Кaк дa излязa от Скaйпa нa телефонa, зa дa се логнa с друго потреб.име?
Телефонът е LG Optimus L5

П.П. Не ми отговаряйте - вече ми помогнаха.

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 16:17 от Киса

# 3 066
  • Пловдив
Аз пак с въпрос...за тъпия Самсунг
Снимките са си на картата, не в паметта на телефона.
А как да прехвърля снимки от галерията /или папката в която са нимките/ в картата на тел-а newsm78 Никъде не ми дава да ги местя Rolling Eyes Само споделяне...

# 3 067
  • София, България
Снимките се местят като влезеш във File Explorer/Моите файлове (или нещо подобно като име). Реално изглежда като папка
Скрит текст:

Там вече си влизаш или в телефона или в картата и си търсиш снимките, които най-често се намират в папка DCMI ... Слагаш тикче на снимката, която искаш, цъкаш на допълнителното меню и има "Премести"  Peace

ПС: Снимката с менюто, което съм приложила е свалена от интернет и е просто примерна. Твоето меню може да изглежда малко по-различно, но е на същия принцип.

# 3 068
  • Пловдив
 Peace
намерих...ама като пише,че са в Dcim/sd card - това не значи ли,че вече са на картата newsm78

# 3 069
  • София, България
Зависи как са ти именувани паметите. При мен паметта на телефона ми се казваше"SD Card", а самата карта беше "External SD Card". 'Що така - не знам... Така си ги беше кръстил телефона. Така че прегледай съдържанието и ще разбереш. Паметта на телефона е с много папки вътре... ама наистина много. Примерно от сорта на 20-30 папки. А картата е само с папките, които ти си си направила... Simple Smile

# 3 070
  • Пловдив
  bouquet

А имам една папка ThinkFree Office...тя за какво е Rolling Eyes За мен е огледална на тази Моите файлове-вътре имам същите папки  Rolling Eyes пак имам снимки,музика...

п.п. Чудя се как да си освободя място в тел-а щото постоянно ми писка,че няма памет. ooooh!

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 16:30 от mystic woman

# 3 071
  • София, България
 bouquet

А имам една папка ThinkFree Office...тя за какво е Rolling Eyes За мен е огледална на тази Моите файлове-вътре имам същите папки  Rolling Eyes пак имам снимки,музика...

п.п. Чудя се как да си освободя място в тел-а щото постоянно ми писка,че няма памет. ooooh!

Towa ThinkFree Office освен файлов мениджър е и нещо като Office пакет, само че за телефон. Да можеш да отваряш PDF файлове и подобни документи Simple Smile

За мястото... ми де да знам, аз си качвам всичко на картата с памет и така си освобождавам място.  Wink

# 3 072
Момичета, има ли някоя тук с Нокиа 1320? Интересува ме как му е камерата. Виждам, че е 5 мп, което никак не е много, но пък и има значение и оптиката  Rolling Eyes

Имах такъв телефон, камерата му е сравнително добра, но недотам като на N8. Ако преди снимане регулираш настройките на камерата според условията-ще подобриш малко нещата. А ако само заради камерата те интересува този модел, препоръчвам ти да се ориентираш към телефон с Android. За същите пари има доста богат избор. С една дума-не разчитай че 1320 ще ти даде перфектните снимки... Откакто Майкрософт купиха Нокиа, на Лумиа само си пише че е Нокиа, за да използва рейтинга на марката, но е съвсем различно нещо...

# 3 073
Благодаря ти. Значи няма да е той. Аз като че ли се отказах от това да си взимам нов телефон засега. Ще чакам да се развали  Laughing

# 3 074
Здравейте, преди 2 месеца си купих телефон сони в и ми дава версия на андроида 4.1 и че няма нови актуализации. А по принцип най-новата за този модел е 4.3 Някой знае ли как мога да си сваля най-новата?

Общи условия

Активация на акаунт