Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 9

• 108 123
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Какво му е специалното на този сапун за пердета? И как се слага в пералнята?

# 136
Здравейте момичета и момчета, научавам много полезни неща от Вас и искам да Ви попитам за ето този Персил:

Купих го от Гърция за скромните 6 евро, предполагам, че е "лайт дюти" специализиран препарат, но все пак да съм сигурна.

Взех и този Ариел:
, но нямаше от този тип за цветно, това значи ли, че този е универсален?

# 137
  • софия
Изпуснала съм ви по трасето.
Вчера прах с зелена Семана, парфюмни капсули (бяло пране със Скип). След изваждане от пералнята миришеше прекрасно, но на изсъхналите дрехи едва се усещаше. Миришеха на чисто. Харесва ми.

# 138
  • Бургас
От днес в Метро Омото е на 6,30,Сано прах-7,55лв,Сано омекотител 2л-6,95лв.
http://www.metro.bg/public/site/metro-bg/get/documents/mcc_bg/mu … MM20/Cleaning.pdf
Въпреки че имам 12-13 кг прах у дома/не включвам течните/,ще се разпиша с тези горните.

# 139
Момичета, ползвали ли сте прах Е? Един колега много ми го хвали, ама не е от най-евтините...   bouquet

# 140
margo**, праха Сано за какви дрехи е? Не съм го ползвала, а от картинката не мога да разбера. Иначе от омекотителя на Сано съм страшно доволна. Набелязах си него и праха Омо, но за праха на Сано нищо не знам.

# 141
Момичета, ползвали ли сте прах Е? Един колега много ми го хвали, ама не е от най-евтините...   bouquet

aз съм пробвала, но точно с противоположни впечатления останах. В смисъл, че не беше скъп, но и не е за похвалване Mr. Green

# 142
  • Бургас
За чувствителна кожа е и се ползва най-често за бебета.А иначе съм го ползвала за бяло и цветно/без черно/.

# 143
За чувствителна кожа е и се ползва най-често за бебета.А иначе съм го ползвала за бяло и цветно/без черно/.

Благодаря за отговора  Hug В един магазин до нас видях въпросния прах на цена 10 лв и нещо, така че цената в Метро е супер. Омекотителя-пълнител беше 4 лв и нещо.

# 144
  • Бургас
И аз в темичката.
Попадна ми кутия Даш екодози с Ленор, син. Пише Белгия. След две перални с него съм доволна, но пък и някакви упорити петна съм нямала. Нещо миризмата не ме очарова, но след трибуквения и бяло сано или сива семана, някак е нормално.

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 16:20 от Pagocт

# 145
Момичета и момчета, "Ариел" в Метро става ли,  в новата брощура гледам, че е на промоция.

# 146
Аз днес си купих АРИЕЛ 45 КАПСУЛИ НА 17.99 ОТ DM.

# 147

Бебешките прахове нали са универсални,може би е от внушение,но ми се струва,че не стават за цветни дрехи- избелват ги,а белите не стават по-бели  Rolling Eyes

# 148
да се запиша и аз вав темата да ви следя

от къде купувате вносни прахове?

# 149
Изпуснала съм ви по трасето.
Вчера прах с зелена Семана, парфюмни капсули (бяло пране със Скип). След изваждане от пералнята миришеше прекрасно, но на изсъхналите дрехи едва се усещаше. Миришеха на чисто. Харесва ми.
Семана - всичките видове миришар страхотно  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт