ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НАД ГОДИНКА

• 20 101
  • 729
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Meli,Мая,Девил,Тони,Палома,Дарка,tonynette   благодаря за пожеланията за детето ми, да ви се връщат! Hug

Момичета, споделете мнение моля,малкия хванал една туба Бпантен и...ял..мазал....не е много,но може ли да му стане нещо? newsm78

# 721
  • UK
 Честити 18 месеца на Жожо ! Да е жив и здрав, да носи много радост на мама и тате!
 Според мен от Бепантена най-много да го хване разстройство. Ани често си хапва малко от ммлякото и за тяло или от Бепантена. Обади се на педиатъра , ако се притесняваш.
 Лъки радвам се , че първият ден е минал добре, дано и за напред да е така. А ти как си? Плака ли?
 Майче, много хубаво се е получило с тези светлинки. Дано да оцелеят.

Аз пък да ви кажа, моята убавица сложила парче чбълка на клавиатурата и затворила лаптопа. А пък аз си мислех колко бързо е изяла ябълка.Преди малко като стана от сън я водих на прозореца да види навън какво е. Опули яко очите. Преди малко бях на терасата да прибера едни бутилки, че яко ги затрупало, виках Ани да и покажа снега, а тя само се доближи до врата и избяга. Дано да не духа утре да я изведа за малко.

# 722
  • София
Мерси за поздрава и на теб Мама На Ани Simple Smile
Аз не се притеснявам особено,не е изял кой знае колко ...Simple Smile но е хапнал де :/

МъжО му донесе много готина играчка,нещо като мини таблет с животни и всяко издава звуци,има и музика,може и да се правят миксове-музика с гласовете на избрани животни,много сладурска:)

Последна редакция: пн, 03 дек 2012, 19:55 от magnet_for_happiness

# 723
  • София
И аз мисля, че най-много да се подриска. И Митко обича да похапва разни мазила за лице и тяло, редовно яде каквото добара. Последният път беше ял крем "Здраве бебе"  ooooh! Даже веднъж Пуци беше писала, че сигурно нещо химично му липсва в организма, та си го набавя така  Mr. Green Ако се притесняваш много, Магнет, звънни на педиатърката  Peace
Честит ви първи сняг, момичета  Nature Snowman Аз много му се зарадвах, а Митко само сочи навън и разперва ръце, все едно " Я, какво е това?" Утре ще ходя до магазина, дето Магнет ми каза за него, да му купя апрески

# 724
Честит ви първи сняг, ние в Пловдив още го очакваме, засега вали дъжд  Confused

# 725
Честит първи снях на софиянци!
Тук цял ден вали едър зимен дъжд, може би тези дни ще го обърне на сняг, но още нямаме. Температурите днес бяха около 7 градуса. Дори все още имаме комари!!! Имаме и една муха вкъщи, както и винарки...
Дарка, дано и другите дни в яслата минат като днешния!
Палома, радвам се за оздравяването на Мими!
Пупи пак забегна, Ягодка също не е писала тези дни...

# 726
Айде честито ми земетресение - 2-то от събота вечер насам  Shocked Да им се не знае и румънците с тая Вранча. Добре, че Дидко спи. Сега беше по-леко от съботното - тогава мЪжо начерпен и ми вика нищо не е станало, а в неделя сутрин ми цитира магнитут и всичко, прочел в новините.
Честит първи сняг където го има - тук имаше слънце, ама хапе и е кучи студ, но само дъжд валя през нощта.
Магнет аз бих се обадила на педиатъра, ако има повръщане или друго неразположение по-сериозно.

# 727
Честити 18 месеца на Жожо, жив и здрав да ви е, Магнет!   bouquet

Кицата днес повече ми кашля и на моменти е леко влажна кашлицата. Абсурд е утре да я извеждам навън за лекарката, сега се чудя дали да ѝ взема сиропа Хюмекс, който ми написа на рецептата за в случай, че се овлажни кашлицата.  Confused Имам чувството, че е влажна само докато изкашля каквото има в гърлото и после пак е лаеща. Слушах ѝ дробовете докато спи, не чух хрипове, ама не съм стетоскоп. Някой ползвал ли е тоя сироп?

# 728
  • София
Пуци,не,аз съм давала Флавамед и Мукосолван. Мерси за пожеланието за детето.

Това дете голям хищник,хапе...ох,боли ме рамото!

# 729
  • Cyprus, Пловдив
Момичета, НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт