Тренировки в домашни условия: Тема 26

• 36 539
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
MALVINA - вече каквото си направила с FERVEX-а - това! Минало е почти 24 ч. откакто те е "пипнало" вирусчето и FERVEX-a вече е без полезен: той е за пресичане в самото начало ударно - 2 пакетчета, по 1 през 4 часа прези лягане с цел целебно изпотяване през нощта и на сутринта за всеки случай още 1 пакетче, ако не си и без него вече кукуряк!  Sunglasses Сегаааа.... ку още те мъчи тоя вирус - следвай рецептата на Мария... Тази комбинация цели същото като FERVEX-а, но "работи" и след първите 24 часа. Пий чайчета с бренди колкото можеш повече тази вечер - 2-3 имам предвид Wink Стискам палци утре всичко да ти е на шест!  Peace

Вижте на какво попаднах: http://grabo.bg/postelka-za-ioga-sport-i-turizam-plius-kalaf-0fum8 Тези, които имате постелки, може ли да си кажете мнението? Че си търся някаква, но не съм запозната въобще.

Merito - и аз разучавам тука едни йогистки упражнения и съм фен на това, ама..... нямам постелка!!! Търсих една подобна на "твойта" от картинката, но се отказах от нея! В Кауфланд.... Много афиф ми се видя.... както и тази "твойта"! Все пак само 4 мм са малко! Sad Освен това оная дето я гледах ми изглеждаше неплътна и а-аха готова да се разкъса!  ooooh! Затова се насочих към 1 друга постелка - ето това нещо тук: http://www.sportsdirect.com/campri-foam-sleeping-mat-2012-782135 Вярно, че пише че е постелка за спяне на открито или в палатка, ама аз нямам такива навици и ще я ползвам като йога-постелка!  Sunglasses Вижда ми се свястна, цели 7 мм дебела и износоустойчива, че и горе-долу на тая цена, дето ти цитираш! Пише, че става и за сядане на конртети и други сбирщини на открито, както бе откриването Олимпиадата в Лондон през м. юли и разчитах на обикновен найлонов плик от Sainsbury и английски вестници!  Laughing Таз постелка вече съм я поръчал и чакам съвсем скоро да пристигне (днес-утре) и тутакси ще я пробвам!  Twisted Evil

# 661
Ех, страхотни сте!Благодаря на всички за съветите HugАми много странно , нищо конкретно не ме боли, само ми е отпаднало, спи ми се и на моменти ми е трескаво и ми тежи главата.Пия чайчета с лимон + парацетамол, ама на работа не върви да се налюхам с бренди Grinning
Обаче довечера ще взема да събера сили и да метна новата тренировка на ФБ  Simple SmileМоже би и Инфлуцид ще взема newsm78 И рецептата с брендито ще приложа Simple Smile
Скарлет, ремантидинът е хубав, но е с рецепта Confused
sisi_f ,да... няма да имаме  от утре до  четвъртък предиобяд...профилактика Confused

# 662
Мери, моята е горе-долу такава, каквато си показала.Имам я от повече от четири години и не е мръднала.Ходя на йога и там всички са с такива тънки.Зависи къде ще я ползваш.Ако е на гладко (паркет, ламинат) дебелата ще се пързаля при по-резки движения.

Малвина, дано се пооправиш.При мен се получава понякога точно преди цикъл.Явно отслабва имунната защита.Това, че си на работа не е добре  Sad Ако още усещаш нещо в носоглъдката е добре да слагаш капки за нос, за да не тръгне надолу.Фервекса с гореща вода и лимон си го пий, но след него е хубаво да си легнеш и завиеш добре, а като се изпотиш веднага да се преоблечеш.
Тука има един птодукт на Vicks направо вълшебен.Лекувам всички с него.Става и за малки деца.Кремче е с евкалипт.Мажа вечер челото, малко под носа, краката хубаво барабар с пръсчетата и слагам чорапи.На сутринта ще си нова.Все си мисля, че го има в България.
Ето това е http://www.vicks.com/products/vapo-family/vaporub-topical-ointment/

Извинете за офф-а, но реших, че ще е полезно за всички.Зима иде  Grinning

# 663
Аз се отчитам с Dynamic Yoga - днес трябваше да ми е кардио ден, но много късно станах...ии то ми мина времето нещо, но утре съм решила сутринта кардио а следобяд силова....като съм мързел и спя Grinning

# 664
  • Лутаща се
Тази вечер ще се наложи да пропусна тренировката от ФБ. Катерих се по едни шкафове, чекнах се нещо и се изкривих. Адски ме боли лявата тазобедрена става. За хиит дума не може да става. Дори и пилатес не смея да направя, че там пак движението е предимно от тази става.

Ще направя силова за горна част на тялото, нещо с гирички. Ако можете и успеете да ми препоръчате нещо ще бъда благодарна. Ще тренирам след около час като наготвя. Иначе ще се доверя на Джо Дилън и на познатите ми упражнения с гирички.

# 665
Леле, Скарлет, ти пък намери къде да се контузиш... Както каза треньорката по спортна гимнастика, "травми се получават много по-често извън залата, отколкото в нея". Подкрепям те за Джо.

Отчитам обедна тренировка от 28-минутен комплекс за сноубордисти. Не карам ни сноуборд, ни ски (няма сила, която да ме накара да се кача на ски), но тренировката определено е приятна.

# 666
Малвина, да добавя още един съвет: джинджифилов чай. Аз се опитвам превантивно да пия всеки ден от него, па макар и в комбианция с други билки и подправки, че вкусът му ми е прекалено неприятно силен.

И отчетът за днес: едно 20-минутно ХИИТ и 35 минути за корем с Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1

# 667
Добро утро! Hug
Мисля, че вече съм ок.Снощи направих 500-те повторения от ФБ + другата нова ,която са пуснали
Intense Abs and Cardio Workout - Bodyweight Cardio and Abs Workout. Здравата ме изпотиха и мисля, че това беше най-ефективното лекарство срещу вируса Simple Smile
Скарлет, дано бързо отмине болежката!
Фея, този комплекс от ФБ ли е? Иначе аз съм се качвала един път през живота си на ски и това ми беше.Повече и мен няма сила, която да ме накара да го напарвя.
Хубав ден ви пожелавам!

# 668
  • София
Аз вече свалям All in one workout - The method Pilates и възнамевярам да го пробвам само след няколко минути. Всъщност някой да има отзиви за него?

П.П. Стискайте ми палци да ми се задържи мотивацията, защото доста бързо се изпарява по принцип  Embarassed

# 669
Феичка13 аз лично много се кефя на The Method - Pilates обаче според мен ако не си тренирала и сега те първа започваш или пък не си тренирала пилатес те съветвам да не го почваш още. Точно тази тренировка, която си си избрала е много дълга ако я правиш цялата и според мен е безмислено да правиш всичко в един ден - моя съвет е, за да не ти спада мотивацията, да започнеш всеки ден по кратки тренировки - кардио около 15 мин силова също и така лека по лека хем ще си тренираш хем няма чак толкова да ги усещаш тренировките и постепенно ще ти стане навик и след това сама ще поискаш да правиш по дъги и по-натоварващи. Това все пак е мое мнение де да не си помислиш, че ти се карам или нещо такова  Peace

# 670
Мале, така се изпотииииииииииииих!
Направих спартанската тренировка (нямах време да дишааааам! Shocked) + корем и кардио (новата тренировка от ФБ) и съм 6 точки. Много съм доволна!  Crazy Crazy

# 671
  • София
 Incheto21 , много ти благодаря за съвета - май си права, защото само като видях колко е дълга и се отказах  Embarassed

Иначе, имаш ли предвид някои по-кратки, които да ми препоръчаш?

# 672
Мале, така се изпотииииииииииииих!
Направих спартанската тренировка (нямах време да дишааааам! Shocked) + корем и кардио (новата тренировка от ФБ) и съм 6 точки. Много съм доволна!  Crazy Crazy
Mери, нали?И аз снощи я направих тази комбинация и бях вир вода.Очаквах да имам мускулна треска днес, ама не.Спартанската е страхотна, определено ми влиза в списъка с фаворитите.Новата тренировка корем и кардио също не е лоша, но ми идва лека.Може да се прави  като допълнение след някоя по-зверска тренирковка Simple Smile

# 673
Феичка13 мислех си за Jackie Warner - Power Circuit Training - там са силови по 15 мин за различни части на тялото, от Turbo Fire - Upper 20 - пак силова 20 мин иначе кардио бих те насочила естествено Grinning към HIIT-овете - във фитнес блендера има доста със различна трудност, аз правя от турбото хитовете, но може да са ти трудни не знам - те са от 15 мин до 30 Simple Smile
Примерно аз така си го представям - 3 пъти седмично правиш силовите на Jackie - по 15 мин за крака, за ръце и една цалостна има и 3 пъти правиш кардио, каквото вече си избереш дали ще е от фитнес брендера дали ще е от турбото вече по твоя преценка, защото не знам в каква форма си и така и един ден почивка примерно, може и да не ти е почивка може да направиш някоя йога или нещо по така разпускащо. Също мой съвет е след кардио да правиш някакъв вид стречинг било то йога или нещо друго - не е задължително да е много дълго може и 20 мин да е може и 10. Аз постоянно препоръчвам Chalean Extreme - Recharge - 20 мин е и е супер готино за след кардио, но вече трябва и да си ги усетиш нещата - аз само предлагам Stuck Out Tongue

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 11:48 от Incheto21

# 674
  • София
Много ти благодаря, още тази вечер след работа ще ги погледна   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт