Тренировки в домашни условия: Тема 26

• 36 543
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
Добър ден Hug
Бобченка -мислех ,че е скандинавец Blush. Толкова бяло руси са сладурките ти. Heart Eyes
Днес ще си потърся нещо от ФБ.Иска ми се да е повече кардио,но без подскоци естествено. Thinking
Нещо да ми препоръчате Hug?

# 646
Здравейтеее мацкиии
вече официално завръщане към тренировките  - отчитам се с Chalean Extreme - Lean 1, тези дни, които не тренирах си оказват влиятие, но няма да се отчайвам - знам,  че бързо бързо пак ще си върна формата Simple Smile
И м/у другото приближаваме 50-тата страница така, че ако искате нещо да се сложи в другата тема казвайте Simple Smile

# 647
Отчитам се с втора тренировка за днес (голям кеф  Laughing Crazy) - HIIT 15 + intense abs cardio workout + stretch 10.

Здравейте, тренирам все още с 8-седмичната. Промяна няма нито на кг, нито на см.
Все нещо ще има  Flutter

Мери, много сте сладки със сестра ти.
Благодаря Blush Hug

# 648
Аз днес се отчитам с тренировка за цялото тяло, но с наблягане на краката: CardioBarre UltimateAdvanced.
Много съм доволна, мускулите ми и на кракта, и на ръцете, пък и дори на корема “погоряха“ известно време.
Мерида, тази тренировка не е от ФБ, но пък е без скачане, тъй че може да ѝ хвърлиш едно око (има линк към нея на първа страница).

# 649
Връщам се след тази обедна вкуснотия

Нещо не ми стигна обаче. Ако имах време, щях да добавя още един рунд.

Малвина, браво на сина ти! Предполагам ще имат някое концертно изпълнение. Пусни филмче, да се порадваме.

Алекса, при мен промяната започна да се забелязва в края на първия/началото на втория месец. Не унивай! Резултат ще има!

# 650
Добър вечер,момичета!
Разболявам се...пих един Фервекс и се надявам да ме пресече.. ConfusedПриемам всякакваи съвети и рецепти за справяне с вирус, който усещам че се е загнездил някъде по носоглътката.
 ФБ са пуснали някаква зверска тренировка -Spartan 500 Workout - 500 Rep Workout Routine Crazy.Ако съм шен утре задължително ще я пробвам.
Фея,благодаря ти! Hug Живот и здраве за Коледа ще имат концерт и ще пусна клипче.

Офф зле ми е и отивам да лягам.. Tired
Лека и спокойна нощ !На девойките в другата часова зона-хубав ден! Simple Smile

# 651
Разболявам се...пих един Фервекс и се надявам да ме пресече.. ConfusedПриемам всякакваи съвети и рецепти за справяне с вирус, който усещам че се е загнездил някъде по носоглътката.
 ФБ са пуснали някаква зверска тренировка -Spartan 500 Workout - 500 Rep Workout Routine Crazy.Ако съм шен утре задължително ще я пробвам.
Малвина, нищо друго не ми помага така, както яка, изпотяваща тренировка. Ако съвсем съм се разпарцалисала (както казваше баба ми), сядам на велоергометъра и въртя педали, докато не потека.

Благодаря, че каза за тренировката. Задължително ще я пробвам.

# 652
MALVINA аз всички вируси ги боря с чай с мед и лимон, и малко бренди ако е по-тежко положението. Покажи му на тоя вирус новата спартанска тренировка и той сам ще избяга  hahaha Аз днес като я погледнах и се оцъклих #Crazy
Между другото аз от днес зарязах Body Revolution на Джилиан, че явно нещо не правя правилно и си усещам мускулите на бедрата претоварени  Confused За вечерта направих кръговата на Джаки  Peace
Бобченка, разкошни красавици  Hug и аз си помислих, че таткото е скандинавец  Laughing

# 653
Към понеделника добавям 30 мин. Джо Дилън и антигравити йога.

# 654
Добро утро   bouquet
Аз за сутринта метнах Jump Rope Weight Loss Routine от ФБ, много добре ми дойде, обичам да скачам на въже  Peace

# 655
Здраейте,присъединявам се към вас-засега велоергометър-20-30мин+пилатес 20мин!Родих преди 2 месеца Grinning и имам да свалям още 10-на кг Thinking

# 656
  • Лутаща се
Добър вечер,момичета!
Фея,благодаря ти! Hug Живот и здраве за Коледа ще имат концерт и ще пусна клипче.

Офф зле ми е и отивам да лягам.. Tired
Лека и спокойна нощ !На девойките в другата часова зона-хубав ден! Simple Smile

Ако не си се влошила още повече бих ти препоръчала да започнеш да пиеш ремантадин. Ако си в началото на заболяването и още не те е "свалило" с него се пресича.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Снощи правих ден 33 от 8 седмичната. Бях адски изненадана когато в един момент Кели започна да се катери на един стол  Joy Ами сега? Като не бях подготвена?!?!  Shocked Та набързо награбих една табуретка, тя пък доооста височка, че като започна едно катерене и слизане  ooooh! малииии  Crazy  В един момент просто не издържах, нещо ми се прецака вестибуларният апарат  hahaha

Та така без време прекъснах. После пък, защото още съм в цикъл втората тренировка също не я правих цялата. Абе...то това снощното хич не си е за хвалба. Определено не беше пълноценна тренировка.

Аз също още не съм забелязала кой знае каква разлика от началото на 8 седмичната. То няма накъде да отслабвам повече де. Май се мотаят напред- назад едни 0.5 см, ама ще видим  Thinking

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 11:48 от skarlet71

# 657
Аз днес май ще си почина, мързи ме да се къпя  Laughing Laughing

Вижте на какво попаднах: http://grabo.bg/postelka-za-ioga-sport-i-turizam-plius-kalaf-0fum8 Тези, които имате постелки, може ли да си кажете мнението? Че си търся някаква, но не съм запозната въобще.

# 658
  • Бургас
Потренирах хубаво и аз  Mr. Green Както бях почивала цяла седмица, сега направо се изкъртих с микс от няколко тренировки от ФБ. Утре ще почивам, че май няма да имаме водица бургазлийки  Whistling
 8-седмичната още не съм я започнала. Има време и за нея  Naughty
Мерито, и аз се интересувам от постелките, че моята нещо се плъзга много напоследък и не ми е удобна.

# 659
Аз имам постелка и мога да кажа да не си взимате еднопластови - тази на снимката е такава - те са прекалено тънки и нищо не правят - моята е двупластова - не е от най-хубавите, но да ви кажа съм доволна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт