Тренировки в домашни условия: Тема 26

• 36 545
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
БобченкаLaughing много са ти сладки!

Мерито, май има някакъв стомашен вирус. Много народ във форума е или беше доскоро със същите симптоми. Това обикновено минава за 3-4 дни. Бързо възстановяване!

# 631
Бобченка, много сладки руси спортистки имаш.  Hug

Мерито, аз бих заменила солетите с истинска храна - банани (имат голямо съдържание на калий и пектин), ориз и варени картофи, истинско кисело мляко (заради пробиотиците), билков чай, пилешко филе (непържено).
Бързо оздравяване!

Днес се отчитам с 30 мин Турбо файър ХИИТ сутринта на гладно, а след малко мисля да направя и втората тренировка за деня, този път за горна част на тялото - 20ина минути с Jackie Warner.

# 632
Ето ме и мен и моя мързел. (След такова представяне отчета е излишен нали:-) )
Фейо, тенкс че питаш слънце.    Hug Добре е дивачето мина му като на куче...и за да не е щастието пълно сега кашля като магаре.
Бобче, ама мноооого са сладки. Златни са ти душичките...
Ще пробвам и аз една йога за събуждане.
Мери и аз не бих яла солети.

Последна редакция: нд, 11 ное 2012, 18:33 от Edira

# 633
  • Лутаща се
Бобче, много са сладки. И така като гледам и двете съвсем успешно могат да се справят и с лицеви опори, и с планк  Heart Eyes

Аз се присъединявам към тренировката на Edira. И аз като нея се справям адски успешно вече два дни.  Laughing
Вчера си бях в Русе, на гости на родителите ми. Хапване и пийване на корем  Mr. Green Тренировка..... йог  Whistling
Днес уж се прибрах, но пак бях на маса. Като реших да тренирам си подбрах вчерашната пропусната тренировка от 8 седмичната.  Какво да ви кажа................... направих първия рунд на първата тренировка и.......спрях....  Rolling Eyes Хич, ама хич не ми се правеше нищо  Rolling Eyes  Да ви кажа .............. не се опитвайте да тренирате пийнали, не се получава  ooooh! Tired Crazy Laughing  Баси и смесените емоции, а?  hahaha

# 634

Само мога да отчета мускулна треска от вчера,ама поне е където трябва,за където работих.Тая седмица ми е последен напън и ще се връщам в редиците.

# 635
Здравейте мили момичета  Hug

Току що се завръщам от спининг 1час+ йога 1час.След йогата в неделя винаги съм като преродена.В момента толкова съм отпусната и толкова спокойна.Чудо направо като се има предвид колко хайпер натура съм  Laughing

Ини много ти благодаря.Винаги съм се чудила, защо е толкова ефикасен тоя планк.

Вчера правих за паласките наклон с голяма тежест 3 серии по 15 повторения.Стараех се хубаво да извивам при пускане и вдигане на тежестта, а свободната ръка беше горе до ухото.После малко бавно "каране на колело" с крака от легнало положение.Завърших с планк и извиващ планк с повдигане на едната ръка настрани и нагоре 10повторения и още толкова на другата страна (бях ви показала с линк преди).Резултата стегнати като бетон странични коремни мускули и лека мускулна треска.Определено ще повторя тия дни  Peace За тежест можете да ползвате туба с вода примерно по-тежичка (така правеше Непокорна  Hug)

Пропуснала съм рожденния ден на Билянкината сладурка Жужунка  Heart Eyes Да е здравичка и все такава чаровница!
Бобченка твоите слънчица много ме усмихнаха.Много са сладки  Hug

Едира и твоите юнаци да са здравички, че тука май доста студено взе да става.При нас от днес.
Скрит текст:
Все се каня да те питам какъв спининг байк караш, че имаш такива екстри като изразходени калории  newsm78 Нашите в залата са ей такива http://www.startrac.com/us-en/cardio/detail.aspx?id=70  и нямат екран.В клас ли караш или е някой от тези самостоятелните уреди?

Инчето  Hug всичко минава. Понякога е нужно да си мъничко егоист и да мислиш повече за себе си  Peace  Hug

Радвам се, че всички сте на линия   bouquet Успешни тренировки и се пазете от наранявания Hug

# 636
Айа, бананите при мен май са с обратен ефект..затова ще ги прескоча. Иначе утре ще си варя картофи, че ми писна. За солети и аз не изгарям, дори и хляб не ям, ама ей го на, в такива случаи какво да правя  ooooh! Sad Благодаря ви за мненията! Ще си направя и ориз  Peace

Между другото имам страшната мускулна треска на дупето от пистолетите на Зузана  Shocked

# 637
Доволна съм ,макар не съвсем Crazy
КАк се изразих само ooooh!
НАправих препоръчания пилатес от Ини и една 10 минутка за корем. По-добре е от нищо. Скачането със сигурност ми е забранено поне за седмица. Ще търся алтернативи.
Русите сладурки на Бобченка са страхотни сладурки Heart Eyes. Мъжът ти не е българин,нали? Blush

# 638
Skarlet, разсмя ме  Joy
Тяна, големия е желязо, обаче малкия ми е много кекав. Колкото пъти отида в джима и го оставя в плейрума, толкова пъти ми се разболява.  ooooh!
Аз много харесвам класа по йога и боди пъмп, но със спининга не се разбрахме, затова ти тренирам на самостоятелна машина.
Ето снимки:
Скрит текст:

Мисля, че е същия уред, просто има и табло. Конектнато е към ТВ и може да глесаш нещо, да си избереш тренировка, която да се показва само като графика или да си пуснеш видео треньор. Аз съм влюбена в последния. Един рус батко дето много докарва на едно мое бившо гадже  Joy Как да не му угодиш и да си вдигнеш резистънса???  Mr. Green

# 639
Здравейте на всички! Какви упражнения бихте ми препоръчали за паласки и корем. Последните седмици натрупах мазнини именно в тези области. Направих корема, та като седна и ми се прегъва... Много неприятно.  ooooh!

# 640
  • Stavanger,Norway/ Varna
Nanitas, за да изчистиш корема си трябва кардио, най- добре хиит за по- бързи и добри резултати. Храненето е важно да се изчисти, повече протеини- месо, риба яйца, пресни зеленчуци и повече вода  Peace

Merida съпруга ми е сърбин. Йована- голямата, говори много смешно български, защото го смесва малко със сръбския и слага ударенията там, където не трябва и настава смях  Crazy Сръбския също го говори смешно поради същата причина, но е малко още, ще си изчисти езиците  Grinning

# 641
ZWOW 20 + една табата с планински катерач и спринтиране на място за добро утро  Crazy
Спор(т)на седмица на всички!  Hug   bouquet

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 07:54 от MeRiTo`

# 642
Добро утро и от мен!
Преди да ме е помела работата влизам да ви ''видя'' .Нямам време да се отчитам тук, но тренирам.От тази седмица обаче графикът ми става много натоварен и идея нямам кога ще вмествам тренировката.Синът ми го взеха в състезателната група по хип хоп и ще има тренировки през седмицата, които ще бъдат вечерта и се очертава едно вечерно водене и съответно посрещане Rolling EyesНо няма начин, за такива неща жертвата си заслужава Simple SmileВсе ще намеря начин да вмъквам и тренинга.
Последната седмица тренирам с Шон и Джаки и тяхното ''изцеждане'' ми се отразява много добре-и физически , и психически Simple Smile
Бобченка, девойките ти са големи сладурани.Слънчеви деца!
Пожелавам ви успешна седмица!Който има болежки бързо да му минават, а останалите да се пазят! Hug

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 09:11 от MALVINA

# 643
Здравейте, тренирам все още с 8-седмичната. Промяна няма нито на кг, нито на см.

Малвина, чудесно е децата да спортуват.

Бобченка, слъчеви момиченца си имаш.

Мери, много сте сладки със сестра ти.

# 644
Бобченка супер са ти спортистките! Да са ви живи и здрави и истински полиглоти, това винаги ще им отваря много, много врати!

Ини, това е едно от любимите ми упражнения, не знаех, че така се нарича, а още по-любимо ми е, от това изходно положение изправяне първо с едната, след това с другата ръка и връщане обратно до...пълно скапване  Grinning
Вчера потренирах здраво и днес съм като Робокоп, всичко ме боли и "скрибуца", но много я обичам тази "болка", знам, че съм свършила добра работа!

Прекрасна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт