Тренировки в домашни условия: Тема 26

• 36 546
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Привет и от мен! Simple Smile
Инче, радвам се да те видя отвново на линия Hug

Билянка,да ви е жива и здрава чаровната рожденичка и  весел рожден ден ви пожелавам!  bouquet

Edira,я не се мъчи, а си хапни.Ама както е казала скарлет-колкото да се залъжеш.Ако това го можежш, де.  Simple SmileАз не мога да се залъжа така-или ям колкото ми душа иска, или по-добре хич да не вкусвам Embarassed

Аз все пак да се отчета:Шон - Cardio Abs, Джаки-Crunch-Free Xtreme Abs_01, 4мин табата с лицеви и планк.

На болните дечица пожелавам бързо да оздравяват! 

Толкова съм уморена, че освен да долазя до леглото нямам сили за нищо друго, така че по-подробно утре ще ви чета.

Лека нощ! Hug

# 616
Бесервисерин, освен разнообразяването, което беше разумно препоръчано, можеш да започнеш да пиеш MSM. Това е добавка специално за стави.

Едира, как е посиненият хлапак?

Отчитам се с една 30-минутна тренировка тип "кардио и коремни" от Блендъра. Мале, измъчих се! Днес не ми беше ден. Толкова нахъсана тръгнах, а на 1/3 от тренировката ми идваше да легна и да не мръдна. Беше ми отпаднало и съсипано. Всяко движение ми беше тежко, като че за пръв път тренирах. Убиваше ми на таза, въпреки постелката. Схванаха ми се пръстите и на двата крака. Като се опитах да се изправя на пръсти, за да освободя схващането, ми се схванаха прасците. По време на втория рунд пръстите ми причиняваха голям дискомфорт, понеже стояха схванати. Тренирах на инат, а сега дори не съм доволна от постигнатото...

Като се прибера, ще ям бадеми и банани. Явно ми липсва магнезий...

Тази вечер децата извадиха някакъв стар албум с хитовете на Рики Мартин. Е няма такова кардио! Laughing

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 02:48 от Фея Кръстница

# 617
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти  Grinning

Едира започнах да скачам на въже с видеата на блендъра. Много скоро ми станаха недостатъчни и сега си правя хиитове сама като комбинирам с друго упражнение. Комбинацията с бърпиа, направо е убийствено кардио. Най-често скачам с двата крака едновременно по класическия начин, така сякаш ми идва най- трудно от другите варианти и ми вдига пулса доста. Първите дни чувствах натоварване в зоната от праците нагоре до половината на бедрото отзад, след това отшумя. Много чета за въжето напоследък и все страхотни неща. Има един, направо е факир http://www.youtube.com/watch?v=4XckJkD4wQg  Crazy. Днес даже ще ходя да си купя ново въже, харесах си едно по- тежичко, че моето ми се заплита понеже е леко и ме докарва до нервни кризи по средата на тренировките  Laughing

# 618
Можете ли да кажете по-подробно за тоя MSM? Какво му е цялото наименования, за какво служи и т.н. Веднъж пак се заговорихте за него и не можах да хвана двата края, ама тоя път викам да питам... newsm78
И какво мислите за Глюкозамин сулфат?

Edit: Отчитам се със ZWOW 12 за добро утро  Party

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 12:16 от MeRiTo`

# 619
Aз днес тичах 5 км, макар че по скоро беше тръс, отколкото бягане. Напоследък са ме налегнали всякакви задачи и хич не съм енергична, карам през куп за грош с тренировките.
Днес обаче ми идва майка ми на гости и съм й поръчала пеперуда ( нали така се казва, за вътрешната част на краката) и постелка, та мисля да се захващам по сериозно. Кило- две имам за сваляне, пък и празници идват, ще се отпускат колани.

Магнезий пия редовно ( 2 месеца пия, 2 месеца почивам горе долу). За мускулите не знам дали ми помага, но за главоболие определено ( затова ми го бяха препоръчали). За ставите помагал и сусамовия тахан, та ще го добавям и него към закуската, а ако не помогне ще чета и за пустия МСМ.

Инче, имаш ли някакъв режим за плуване, т.е. тренировка някаква или ?

# 620
Рокси не мога да ти разбера точно въпроса, но аз ходя на плуване 1 път седмично от университета ми се води спорт ии ми е свободно плуване и си правя дължини...сега съм изгубила форма в плуването ама преди като ходих 3 пъти седмично правех 10 дължини без спиране после минутка почивка и пак 10 и така 1 час - бях доста задобряла, но сега с веднъж седмично...малко ми е малко и стигам до 4 дължини даже ми е много Simple Smile

# 621
Мерито, MSM е метил сулфонил метан. Аз купувам този.

Рокси, магнезият регулира дейността на гладката мускулатура и не й позволява да прави нежелани/неволеви съкращения, каквито са схващанията и преждевременните котракции. Магнезият участва в много процеси, свързани с дейността на невроните, стабилността на клетките, фукционалността на сърдечно-съдовата система. Помага също така за по-здрави имунна и костна системи.

# 622
Мерито, MSM е метил сулфонил метан. Аз купувам този.

Рокси, магнезият регулира дейността на гладката мускулатура и не й позволява да прави нежелани/неволеви съкращения, каквито са схващанията и преждевременните котракции. Магнезият участва в много процеси, свързани с дейността на невроните, стабилността на клетките, фукционалността на сърдечно-съдовата система. Помага също така за по-здрави имунна и костна системи.
Ето защо ми изписа магнезий личната за екстрасистолите,които имам. Peace Мерси за инфото.
Аз вчера реших да тренрам на работа. Две табати по 4 мин,малко тичане и навехнат глезен с адски болки-това е резултата Tired
Сега-неопределено време почивка. Днес поне мога да стъпя на крака,макар че още ме боли.Дано се възстановя бързо,че това бездействие ме убива. Praynig

# 623
Merida когато бях  и аз такава контузия  тренирах с това:
http://www.youtube.com/watch?v=suNj0eeFftw&feature=autoplay& … Rw&playnext=1
коремните на Боб Харпър
упражнения с гирички за горната част
 и женски лицеви опори

Тези упражнения НЕ натоварват глезена ,  и се поддържаш във форма.

# 624
Merida ,ти изкълчването от табатите или от тичането си го причини? Дано бързо се възстановиш.
На мен следобеда ми бръмна главата от учене и отчитам нещо ново за мен:
Bob Harper - Totaly ripped core  +  Glute Chalenge 
И исках още нещо,уж малко -  30 Minute Booty Boot Camp – Butt and Thigh Workout - 3 рунда са ,с много клякания (squats )  Grinning
Предполагам,че тая седмица като почти не съм тренирала и сега имах много енергия.Може би се пришпорвам понякога излишно и после резултата - преумора. То и времето сега е едно,докато привикнем пак към студа.. Сигурно и на тебе, Фея , ти от преумора.   bouquet
Incheto21 - и аз си помислих ,че ти е унито плуването.Преди време на мен ми преподаваше от НСА -фитнес.  Един ден беше яхнала метлата и се обръща към нас момичетата - С тия боклуци,с които се тъпчете,един ден ще заприличате на торби! Мисля,че това е едно от много ценните неща,които съм запомнила от университета до сега!  hahaha

# 625
Ини-май от тичането. Колегата ми е бивш спортист и ми каза ,че тичам много неправилно. Усетих ,че стъпих накриво,но после ми помина малко и се нахвърлих на табата. Направих 2 * 4 мин и уж нищо ми нямаше. Но после като изтина мястот ме заболя ужасно. Щом и до спешен център стигнах Tired.
Тя-мерси за линковете. Ще пробвм. Макар ,че много ме е страх да не си докарам по-сериозен проблем.

# 626
Аз тази седмица свърших осемседмичната програма на блендърите. Тестовете не ги правех, за това не мога да кажа конкретно кой компенент как съм подобрила, но въпреки това се усещам и по-еластична, и по-издръжлива, и по-силна от преди да почна този тренировъчен план. Кантарът показва същите килограми, обиколките не са спаднали особено (може би с около половин-един см), но за това пък съм по-стегната, имам повече сила и дори видими мускули в области, които преди ми бяха нетренирани (гърба).

Вчера направих един 21 минутен ХИИТ и пилатес. Моята любима комбинация.
Днес сутринта йога на Джилиан, а следобеда 15 минутното предизвикателство за крака на Боб Харпър и 20 мин пилатес на Mari Winsor.
Утре мисля тренировка за цяло тяло, може би на Jackie Warner. Ще се опитам за седмица-две да сменям треньорите всеки ден, а след това вероятно ще направя петдневките на ФБ.

Мерида, бързо възстановяване  Praynig

# 627
Ини-май от тичането. Колегата ми е бивш спортист и ми каза ,че тичам много неправилно. Усетих ,че стъпих накриво,но после ми помина малко и се нахвърлих на табата. Направих 2 * 4 мин и уж нищо ми нямаше. Но после като изтина мястот ме заболя ужасно. Щом и до спешен център стигнах Tired.
Тя-мерси за линковете. Ще пробвм. Макар ,че много ме е страх да не си докарам по-сериозен проблем.
Споко, Wink там само се лежи и размахваш крака. Мързелива работа ,нооо много ефикасна.
Боб трябва да си го изтеглищ от руския тракер , и там не се натоварват краката.Пак се лежи/ седи.

# 628
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз отчитам сутрешно с една йога. Децата са в къщи и е трудно с нещо по- динамично покрай тях  Crazy.
Да ви покажа кадър от вчера. Пуснах им тренировки за деца и голяма веселба падна. тук правят лицеви упори  Crazy
Скрит текст:
.

Вчера цял ден правих торта на крак и добре ми дойде йогата да поразпъна кръста малко. Разбирам, обаче, че съм голямо дърво, много съм скована, ужас направо  Rolling Eyes

# 629
Ама какви са жълтуркиииии  Heart Eyes Да са ти живи и здрави и все така спортни  Hug

Скрит текст:
Аз пък да се оплача... от седмица почти стомаха ми нещо не беше в ред и реших да отида на лекар, личната пък я нямаше и ме прие една друга. Изписа ми три вида лекарства, едното за някви бактерии, второто за разстройство, третото за болки в стомаха (които аз ги нямам чак такива, ама айде.. нека ми ги изпише). И карам на препечени филийки, солети и такива простотии от петък вечерта, сега сме неделя и продължавам... направо не знам  ooooh! Хич не обичам да ям нещо, когато ТРЯБВА/ми е наложено/ да го ям.

За тази сутрин се отчитам със ZWOW 9

Последна редакция: нд, 11 ное 2012, 12:41 от MeRiTo`

Общи условия

Активация на акаунт