Тренировки в домашни условия: Тема 26

• 36 548
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
  • България
записвам се при вас момичета с молба да ме насочите към някое по-леко клипче за начинаеща
на 37г съм и за срам голям не съм тренирала никога
сега ми се разбута здравето и освен диета трябва и да спортувам
четох стари теми и това ми хареса http://www.youtube.com/watch?v=e5aIUjVYV1I
http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/30-Minute-Booty- … Thigh-Workout/93/
http://www.youtube.com/watch?v=FySeXEH-O9o&feature=relmfu

# 601
Здравейте,
И аз метнах тренировките, първи ден крака,дупе и корем, втори ден ръце, рамене, гърди всичко само на Джаки и си личи, че съм позагубила тренинг, но и друг път ми се е случвало и знам, че бързо ще си върна предишната издръжливост. Днес започвам отначало работа за крака, но с други упражнения по-натоварващи.
Бобченка радвам се за теб  Hug

Роситооо, според мен, всичко на първа страница е много добро, просто опитай от различните видове и се спри на това, което ти е най-приятно и като темпо и като натоварване.

Спорни и ефективни тренировки!

# 602
Аз се отчитам с HIIT 15 + Stretch 10  Blush

# 603
записвам се при вас момичета с молба да ме насочите към някое по-леко клипче за начинаеща
на 37г съм и за срам голям не съм тренирала никога
сега ми се разбута здравето и освен диета трябва и да спортувам
четох стари теми и това ми хареса http://www.youtube.com/watch?v=e5aIUjVYV1I
http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/30-Minute-Booty- … Thigh-Workout/93/
http://www.youtube.com/watch?v=FySeXEH-O9o&feature=relmfu
Добре дошла!
Първите две не ти ги препоръчвам, щом си начинаеща. С тези бърпита, ще си докараш яка мускулна треска.
Третото не го изгледах. Потърси във блендъра нещо с по низка степен на трудност и гледай да не е повече от 30 мин. това като за начало.
Аз съм от два дни с мускулна треска на дупето и раменете Mr. Green

Опитай с това:
С това загрявам :
http://www.youtube.com/watch?v=4U5kXK82H9I&feature=relmfu
После това:
http://www.youtube.com/watch?v=suNj0eeFftw&feature=autoplay& … Rw&playnext=1

Няма подскоци но стяга страхотно краката и дупето. Последното упражнение не го правя ,боли ме кръста. Изглеждат лесни но ,когато ми се наложи лятото да спра за месец и половина 7 км. кросове поради травма ,поддържах мускулите на краката с тези упражнения от блендъра. След това нямах проблем пак да тичам, т. е. нямах мускулна треска.

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 13:04 от Тя

# 604
Привет мривет и от мене, чета ви, но няма с какво да се похваля. След 4 дни занималня моя синковец пак е болен и иззема цялото ми време и внимание. Не ми се мисли какво ще е като тръгне на ясла

Свалила съм си боди революшън на джилиан, че явно за в бъдеще 30 минути ще ми е абсолютния максимум, който ще мога да отделя като време за тренировки.

Спортен уикенд ви желая, ако не е спортен, поне да е спорен Laughing Аз ако имам късмет да се уредя с болногледачи ще си топя дупето във велинградски минерални басейни и най-вече се надявам да се наспя, че напоследък съня е мираж. И съответно през деня съм като парцал,нямам сили за нищо, камо ли за трен

# 605
Здравейте  мацкии
Аз се отчитам вчера с плуване, а днес с Chalean Extreme - Lean 3 Simple Smile наистина ми липсваше това чувство след тренировка Simple Smile

# 606
Хайде да се разпиша за днес, че утре пътуваме за Бг. и ще липсвам за една седмица  Hug
Вчера времето за тренировка го уплътних в правене на няколко гъби и един заспал заек от захарно тесто и що годе прилична украса за тортата на Иза  Mr. Green
Днес вече не се стърпях и си "откраднах" тренировъчно време с Les Mills BodyAttack 73 - Master Class
Интересно, вчера попаднах на това и днес за първи път го правя. Доволна съм  Peace
Определено ми допада много повече от кардиото на Nell McAndrew, което правех когато исках да разнообразявам с малко повече бягане.

# 607
Биляна, весело посрещане на рождения ден на малката къдрокоса, спортуваща кукла и приятно прекарване на родна земя!

Росито, добре дошла! С теб се знаем покрай Рая, от кучешката тема.

Има ли конкретни проблемни зони, за които искаш да работиш? Каква ти е целта: общо влизане във форма, стягане или отслабване?

# 608
И аз отчитам един брой болно кюфте и отекла тренировка в зала...
Ще видя някоя поредна от ФБ или някое видео с кетлебели. Хрумна ми че отдавна не съм си мятала пудовката.

Биляна, ЧРД на малкото съкровище и хубаво изкарване на родна земя и от мен!

Скрит текст:
Ядат ми се мекичкииии, пържени със сиренце, някой да ме цапардоса с нещо да не си мисля за такива неща плс!

Редактирам се: Вчера гледах във BB-Team как се скача на въже...Олеее ми аз съм октопод вързал краката си на фльонга, спрямо тях.... Mr. Green
Бобченка ти така ли скачаш? Евала на можещите!

# 609
Привет момичета Simple Smile
Аз да се похваля с успех с хиит-овете от ФБ ,защото вие ще го оцените.  bowuu От вчера ги правя с темпото и с повторенията на треньора от видеото и то тези 25-30 минутните и съм много доволна от себе си / само преди седмица не можех да направя нищо и даже наминах да се оплача тук/ Simple Smile.  Намирам след тях даже и сили за тренировка на горната част на тялото и 30-40 бр. коремни преси. С една дума подобряване на издръжливостта има определено при мен , но по отношение на кг и на визия не виждам да има каквато и да било промяна... надявам се след време да има и видим резултат. Също така имам и едно важно питане : Случвало ли ви се е да усещате болки в ставите след тренировка ? Никога не са ме боляли коленните стави, но днес определено си ме болят ... мускулна треска нямам въобще, но ме е страх да не би да натоварвам прекомерно ставите ... Как мислите добре ли е да разнообразявам с нещо по-леко , а не да правя тези силови тренировки всеки ден ?
Желая ви хубав и усмихнат уикенд Wink

п.с. Честит рожден ден на детенцето на Биляна , да и е живо и здраво.

# 610
Besserwisserin ,поздравления за желанието и напредъка,който имаш.Нека да не те сломяват липсата на резултати - те ще дойдат постепенно,стига да си последователна.
За ставите - не мога да дам компетентно мнение,освен нещата ,които са се коментирали и друг път тук - че трябва да имаш добра техника след отскока - тежестта да не пада на коленете и да се приземяваш плавно. Но наистина щом усещаш напрежение - най-вероятно ги натоварваш прекомерно.

Edira,аз се включвам в цапардосването Stuck Out Tongue Хапни си нещо по-питателно,което обичаш повече от мекици.Не си го причинявай това с тестото Simple Smile

# 611
Besserwisserin подкрепям Ини. Имала съм болки в ставите и в кръста най-вече точно от неправилна техника, тази в кръста беше неправилна, поради прекомерната тежест на гиричките. Тогава тренирах тае-бо и в стремежа си да не изпусна ритъма не съм изпълнявала правилно с правилна стойка, по време на подскоците не пружинирах при приземяване като хората, но след време тялото само ти подсказва, пък и започваш да ставаш по-наблюдателен и с времето техниките се изчистват.

# 612
 rositoooo,  и аз към това се бях насочила:
http://www.youtube.com/watch?v=e5aIUjVYV1I , но се сдобих със сериозна мускулна треска.
 Трябва ми нещо за стягане на тялото. Проблемната ми област са корема и ръцете.
 Нещо за начинаещи да препоръчате? newsm78

# 613
  • Лутаща се
Ден 30, две тренировки, от които направих само първата. Втората я попогледнах, позапочнах и....нещо не ми допадна и спрях.
И без това имах да глася багаж. Утре пътувам до Русе. Та напълних колата с празни буркани.
На връщане ще са пълни  Mr. Green

Edira, аз пък без много-много да му мисля се натърках с тесто. Един земел с две кебапчета и една сладка от онези, които правих- Уж не е много, но сега ми е тежко.
Ако толкова ти се хапва хапни, но една-две и толкова. И то мънички. Да ти усети небцето това, което ти се е прияло.  Simple Smile

Besserwisserin, доста бърз напредък. Браво! А ставите явно ги натоварваш. Целта ти отслабване ли е, че наблягаш толкова много на хиитовете? Опитай да редуваш дните, да правиш и други комплекси от ФБ. Тъкмо така се натоварват равномерно различни мускулни групи в различни дни.

# 614
Благодаря ви Ini`,!Diva! и skarlet71 за подкрепата и затова, че се включихте с мнение по моя въпрос Simple Smile Вероятно точно това се е случило, не съм изпълнила част от упражненията в правилна позиция и затова съм пренатоварила коленете. Ще се опитвам за напред да прецизирам повече изпълнението за сметка на бройката, защото това е важно да не се контузя.
skarlet71 Целта ми е да сваля 2 кг , но и да не ги сваля не е фатално, просто тези тренировки / хиит-овете/ ми подействаха като силно предизвикателство, с което реших да се боря с всички сили Simple Smile А и боря вълчи апетит в резултат на спиране на цигари, идваща зима и незнам още по какви причини Simple Smile)) Относно бързия напредък явно мускулите наистина имат памет, колкото и дълго да са оставени да мързелуват. Преди години доста сериозно тренирах, но в последно време / 3-4 години/ освен ски през зимата нямах почти никаква физическа активност, затова и сега съм решила да упорствам с тренировките, защото не можех да се понасям в този лентяйски вид.

Общи условия

Активация на акаунт