Тренировки в домашни условия: Тема 26

• 36 552
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
MeRi, ако вземеш едни 5кг. как ти се струва?! Щом имаш 2, за мен другата добра тежест са 5-иците.
skarlet, има русенки как да няма  Mr. Green Проблема е че точно в събота ще пътуваме за Бг, а в неделя си имаме рожденничка  Hug

# 586
Оооо, Биляна, малко множко ще ми дойдат 5кг Grinning На мен от време на време и 2ките ми идват много. Whistling

# 587
  • au bout du monde
за днес приключих  Simple Smile Day 3: 9 Minute Cardio Warm Up
33 Minute Pilates Core Routine
Extra Credit Burn: 5 Minutes to Slim HIIT

# 588
Ох,айде и аз най-накрая да се отчета,макар и с нещо лекичко.Тая сутрин се насилих да стана и правих Джилиан - Кардио 1 ,после една табата,която ме кефи много Simple Smile Дори си записвах резултатите от нея,че на втория рунд да се опитвам да ги подобря,ама нямаше разлика,поне и не изоставах де Simple Smile
Някой беше почнал това кардио на Джилиан ,каква му е схемата? По един месец всяко видео или?

Мерито,ти си добър пример за качване на мускулна маса ,щом и сама виждаш очевидните резултати Simple Smile Браво!

# 589
Не знам качване на какво е, ама няма да е зле да спра да се качвам на тоя кантар, защото ме плаши  Laughing
Току-що направих 1 ден от Турбофайър - Fire 30 Class + Stretch 10 Class. И ми хареса. Стречинга ми допада. А 30те минутки бавно, но славно ме изпотиха  Crazy На някои места се разконцентрирвах и докато се наместяяяя и те почнали отново Grinning Ама не е трудно за запомняне, поне е забавно  Peace На втория път вече долу-горе ще знаеш кое след кое следва и почваш да му свикваш. Но трябва да си наистина "в час", да не мислиш за нищо друго, освен за това, което правиш в момента. Simple Smile

Вижте, какво намерих:
Как да изберем въже за скачане?

Това още не знам за какво става дума, но по заглавието май ще ни е от ползва, сега ще го прочета:
Метаболизъм на мазнините

# 590
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ох, дойде ми, за пръв път го чакам толкова този цикъл. Боли ме направо не се трае, но ще тренирам, тренира ми се.
Все повече се влюбвам в скачането на въже, а в комбинация с бърпита, направо разбива. Не съм правила силова отдавна и си мисля днес да я свърша тази работа ако успея да сложа детето на обед да спи. (малката вчер ами беше с температура и днес си е у дома).

За начинаещите, намерих този канал в тюба http://www.youtube.com/watch?v=1t5Ao70QOtU&feature=channel&list=UL. Мисля, че на много от вас ще им паснат видеата.

По- късно ще мина с отчет каква съм я свършила. Гледам по сайтовете за ново въже, по- тежичко, че мойто е спийд и ми се заплита...

# 591
  • Пловдив
Програма за тренировки с пудовка
Lauren Brooks: The Ultimate Body Sculpt and Conditioning with Kettlebells
Volume 1, 3:
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3605198

# 592
Аз се връщам с отчет. Днес по- лекичко, но много зареждащо. Както си обещах силова- половината на 37 минутката от блендъра, после серии лицеви упори, кофички, табата с планкове и спайдър клаймбърс и високи колене. Довърших се с любимото въже- 10 серии в интервали 60/15. За една минута правя 150 скока, ако не се заплет аи забързам стигам и до 160. Значи съм направила 1500 скока днес  Mr. Green
Моля някой да ми препръча силова за горна част, като се има на предвид, че разполагам само с дъмбели. Понеже не съм по силовите, нямам си идея какво да правя и са ми малко хаотични тренировките както се вижда по- горе. Засега съм замислила да правя един път седмично силова, останалите 4 хиитове и в един от почивните дни- йога.  bowuu

# 593
bob4enka, аз останах много доволна от силовата на Шон за горна част/от Инсанити. На другия ден имах мускулна навсякъде от кръста нагоре и бях изумена просто. Малко се проточва тренировката сякаш, ама пък ми хареса и пак ще я правя Simple Smile

# 594
Обеден отчет: 26 минути, посветени на бедра и дупе. Сложих на глезените тежестите за китки. Когато тренировката приключи и махнах тежестите, краката ми бяха някак чужди Laughing

# 595
Мерито  Peace, ще я погледна, мерси.

Аз ядох след тренировката филе от сьомга със снежанка и така ме засити, че още не съм гладна. Днес съм само на това и кафе с три бисквити сутринта. Нещо не ми се яде последните дни, явно хормоните се успокоиха и ще се възползвам доколкото мога  Crazy

# 596
От мене сутрешен отчет: Спининг. Машината каза 713 калорийки а аз реласкирам с форума и чашка протеинов шейк. Тия дни ще се опитам и аз да огранича хапването, че то небяха сникърси покрай хелоуин, чийзкейкове покрай изборите... ooooh!

# 597
  • Лутаща се
Аз отчитам ден 29 от 8 седмичната. Едната тренировка трябваше да е с голяма топка. Поради липсата на такава импровизирах и някои от упражненията замених със сходни, така че да е пълноценна тренировката. Втората обаче ме измъчи. Не защото беше пирамидална, а защото ми "циклеше" нета. Адски изнервящо. Но след първата врътка запомних упражненията и ги правих без Кели

Скрит текст:
Налегнали са ме едни глупости, дето общо взето сама си ги правя и за момента май тренирането и наблягането на външния вид ме държат.  Tired

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 22:09 от skarlet71

# 598
  • да има едно лесно - на мотора
Не съм писала отдавна , но ви следя и карам по програмата .
Скарлет , май не е от нета  newsm78 - точно на "пирамидалната " и на мен ми забиваше . После я пусках в различни часове на деня - само за проба - пак същото Sad.

# 599
За днес - 10 минути хийт, първата тренировка от Синди - Shape your body и цялата Cindy Crawford - The next challenge. Общо към час и половина. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт