Раждане в Окръжна болница гр.Пловдив-2

• 165 443
  • 1 436
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив/Първомай
При първа възможност ще пиша Simple Smile

# 316
Извършват ли секцио по желание срещу заплащане?

# 317
Определено не, трябва да имаш медицински показатели.

# 318
Да бе  Crazy

Харесваш си лекар, уговаряш се с него, плащаш му и лягаш под ножа...
Ама егати желанието  Mr. Green

# 319
Имах в предвид, че ако се появиш в окръжна и кажеш, аз искам да раждам секцио, защото това е желанието ми - ще ти откажат от всякъде. Иначе, ако си направиш уговорка с определен лекар-може и да стане. Нямам опит в такова "уговаряне".

# 320
Да бе  Crazy

Харесваш си лекар, уговаряш се с него, плащаш му и лягаш под ножа...
Ама егати желанието  Mr. Green

Егати, да  Mr. Green и затова попитах. Значи е възможно, мислех, че само в частните болници го правят.

# 321
момичета, а тези които са раждали секцио, знаят ли кои са анестезиолозите, с които предварително уточняваш евентуалните проблеми?

# 322
момичета, а тези които са раждали секцио, знаят ли кои са анестезиолозите, с които предварително уточняваш евентуалните проблеми?

В предродилна зала, докато те подготвят за влизане в операция, идва самият анестезиолог и подробно те разпитва. Ако вече имаш специфични проблеми, може би трябва да попиташ на място с кого да ги споделиш, ако трябва, и на няколко човека да ги повториш.

# 323
Момичета,някой ще ходи ли на 20.06

# 324
  • Fort Worth, TX

В предродилна зала, докато те подготвят за влизане в операция, идва самият анестезиолог и подробно те разпитва. Ако вече имаш специфични проблеми, може би трябва да попиташ на място с кого да ги споделиш, ако трябва, и на няколко човека да ги повториш.
Анестезиолога , който беще на моята операция се появи когато вече ме бяха опнали на масата. Mr. Green

# 325
Момичета,някой ще ходи ли на 20.06

Отворени врати ли има?

# 326
Да
Само трябва да се запишеш

# 327
Анестезиолога , който беще на моята операция се появи когато вече ме бяха опнали на масата. Mr. Green

Мммм... може да си е пробвал упойките лично  Wink

# 328
  • Пловдив

Мммм... може да си е пробвал упойките лично  Wink

И аз си видях анестезиоложката буквално минути преди да ме приспи #Crazy Добре си беше изчислила дозичката, събудих се веднага след приключване на операцията, на операционната маса

# 329
Мен ме оперираха в 4 часа през нощта, щях нормално да раждам, но нещата се объркаха и се наложи секцио. Анестезиологът дойде при мен докато бях на тонове и чаках да свърши предното секцио. Разпита ме за алергии и разни такива, кога последно съм яла, надраскаха ме нещо по ръцете  и така. На масата не исках да гледам никой и нищо, помня само че ме приспаха на ''don''t call my name Alehandro

Общи условия

Активация на акаунт