Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 19

• 34 373
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
При тях много рано почва пролетта Grinning
И сега чета, че даже имало и Метеорити ментета ooooh!

http://make-up-notes.blogspot.com/2012/11/fake-guerlain-meteorites-part-1.html

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 21:43 от Жаки°

# 196
Clarins Christmas 2012 вече е в магазините в България. Хубава колекция. Гримираха ме със сенките. Златното е наистина убийствено, блестящо златно, меко, мазно и стои като на парцали и бучки и в палитрата, и на очите. Ръси се навсякъде и свети от три пресечки. Crazy Whistling Тази палитра ще се продава само заради него.

Бях и в Инглот да видя намалените единични сенки, но нищо не ми харесва, абсолютно нищо. Много ми е странно защо така ме отблъскват сенките на този бранд и не мога да купя нито една. Shocked Харесам цвят след длъго оглеждане и като намажа на ръката не. Пробвах синьото, което показа Elle-Meme наскоро, не е мой цвят въобще.

Харесах един златен пигмент глитър 25 и ми го демонстрираха с базата за пигменти. Хубаво се получи и ще купя базата още тези дни.

# 197
Taя палитра ако беше цялата в това златно бих си я купила Grinning

Денси, пиши после за базата на Инглот дали изсъхва или седи мазно.

# 198
На ръката ми изсъхна и глитъра който всъщност след разбъркването с базата стана  на супер блестящи сенки стана бетон. Няма махане!

# 199
  • Бургас

densi,много ли е мазно златното,в смисъл сухи сенки ли са или е кремообразна консистенция?

# 200
На ръката ми изсъхна и глитъра който всъщност след разбъркването с базата стана  на супер блестящи сенки стана бетон. Няма махане!
Ще се купува значи.  Hug Аз още не съм си взела техен пигмент Blush лошото е, че ги искам всичките

# 201
Денс, може линк към базата? 100% съм я виждала много пъти из темите, но ми се спи и не се сещам, а ме гложди  Blush

# 202
  • Перник
Красавицииии...кога изписахте толкова страници  Shocked
Страхотна е идеята за личните предизвикателства и веднага мога да отправя три  Laughing
Към a.l.e.n.a .... много ще ми интересено да те видя с такива цветове,даже една идея по-тъмно и някакъв коралов глос  Heart Eyes
Жаки а теб много бих искала да видя с подобно нещо,имам предчувствие ,че страшно ще ти отиват тези цветове  Heart Eyes
Elle-même ,за теб нещо опушено тъмничко

# 203
Това сиво или синьо е, че много не го виждам? Имам същите обеци като мацката Mr. Green

# 204

Ох, тръпки ме побиват от такава визия. Заради устните, не за друго. На много малко хора наистина им отиват нюд устни, но пък тази мацка даже не е с нюд, а с морт.

Не знам, за мене това е достойно за отдел "Не правете така, ако не се казвате Златка!".

# 205
Ако нямаше един тон солариум или бронзант щеше да й е добре
Но който както си се харесва Flutter

# 206
Ако нямаше един тон солариум или бронзант щеше да и е добре

Може и от това да е.  Peace

# 207
да, и от малко прекаления размер на самите устни

# 208
  • Перник
Жаки,синьо,зеленко виждам,може би малко златничко  Heart Eyes
П.П. Не държа да докараш и тенът...харесаха ми цветовете на сенките и комбинацията с по-нюд устни(не точно като нейните,защото наистина са морт  Mr. Green )

# 209
  • в 1001-та нощ
malvinka88  Peace водя си записки  Peace гримът на моята мацка много ми хареса btw  Peace

Общи условия

Активация на акаунт