Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 19

• 34 378
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
Нюд червило си нося всеки ден. Но при мене изобщо не седи така. На фона на бялото лице и червилото става по-тъмно.
Незнайно защо обаче предимно момичета с мега тен носят такива червила.

Има едно момиче в YT...make up by mel (копие на Снуки btw) и тя нон стоп слага такива

# 211
  • София
Densi, колко струва палитрата на Кларинс? Ужасно много ми харесват всички цветове  Crazy

# 212
База и аз ползвам винаги, когато слагам сенки - дълго Артдеко, напоследъл основно пeйнтс на МАК като база, като варирам цветовете в зависимост от цвета на сенките и вида, който гоня:
http://www.maccosmetics.com/product/shaded/154/344/Products/Eyes … Paints/index.tmpl

Накой питаше за книги, не дочетох кой какво препоръчва, но от мен тези:
http://www.amazon.com/Kevyn-Aucoin/e/B000APUXHA

# 213
  • USA, Steak State
Too Faced Candlelight е страхотна пудра! Има матиращ и в същото бвреме озаряващ с дискретни златни частички ефект. Много съм доволна от покупката и. Ще я сравня с пудрата на Есенс като я получа.

Получих си и четката на Емилио Пучи, някой беше сложил линк към Ибей за нея. Е няма такова добро загребване на продукт ( Метеоритите). Сериозно се бях измъчила с моите мекички четчици. Тази си е перфектна за целта.

# 214
Densi, колко струва палитрата на Кларинс? Ужасно много ми харесват всички цветове  Crazy

Не съм Денси  - но мернах някъде 40 евро  Thinking
Само остава да разберем къде точно я има ? Whistling Mr. Green

# 215
  • София
Мхмм, мерси, placholina  Hug Не съм убедена, че бих дала 80лв за нея... трябва да я видя на живо

# 216
  • София

Скрит текст:

Това е ЖЕСТОКО! Най-безцеремонно си крада идеята и в най-скоро време ще я направя  Heart Eyes

malvinka88, приемам, приемам  Hug А ти искаш ли предизвикателство?

Освен Бори някой друг записва ли се? Да не стане така, че не сме предизвикали някой  Crossing Arms

# 217
ми аз почаках, ама никой не ме предизвика  Cry

# 218
  • София
Затова е добре да си кажем кой иска да бъде предизвикан  Peace

~Elg~, ще помисля и ще пиша  Hug

a.l.e.n.a, ето по твоята задача. Няма златно, няма кафяво, веждите са подчертани на минимум, леко издължени по края, нямаше как да ги нарисувам в началото. Надявам се съм изпълнила задачата  Hug

Скрит текст:

# 219
  • София
и аз бих приела едно предизвикателство
уикенда мисля да направя и празничния грим

ел много красиво

# 220
  • София
Ел, върховна си!

# 221
На ръката ми изсъхна и глитъра който всъщност след разбъркването с базата стана  на супер блестящи сенки стана бетон. Няма махане!
Ще се купува значи.  Hug Аз още не съм си взела техен пигмент Blush лошото е, че ги искам всичките

И аз съм й хвърлила око на тази база за пигменти. Но сега, като си купих тази на Есенс, след това ще взема на Инглот и тъкмо ще ги сварня.

Ел, ЖЕСТОКО е това лилаво  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Трябва по-често да правиш такива гримове  Flutter

Аз днес успях да си направя грима, който исках, въпреки че все още са ми лееко подути клепачите. Докарвам малко азиатски тип очи днес  Laughing Стана много добре  Heart Eyes Ще видим какво ще излезе на снимките.
Сефтосах и златно-брокатената очна линия от ЕЛФ, но не ми хареса  Rolling Eyes Много са й рехави брокатчетата. Трудно се прави хубава линия с равномерно разположени брокати. Брокатената линия на Есенс от Здрач серията е 100 пъти по-хубава  Wink Имам още една очна линия на ЕЛФ от тази серия /евтината им/ и тя не ми харесва.
Пробвах и спиралата на Ланком - Стар. Страхотна е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Придава и ежедневно хубаво подчертаване с един пласт. А с втори вече става супер, както аз харесвам с повече обем  Flutter Разделя миглите идеално! А формата на четката е супер удобна да обхване хубаво от най-малкото, до по-дългите косъмчета  Grinning С другите спирали /особено тези с по-голямите четки/ все ми е трудно да намацам добре малките косъмчета от вътрешната страна, без да се нацапам със спиралата. Така, че съм МНОГО доволна, че си я купих  Grinning Ще пробвам след това и Драмата със сигурност  Peace

# 222
  • София
Момичета, благодаря ви   bouquet Мед ми капе на душата като ви хареса нещо, признавам си  Hug

Веси, така я описа тази спирала, че сега и аз я искам  Embarassed

# 223
  • Велико Търново
Ел,имаш много красиви очи,и какъвто грим/цвят да сложиш,всичко ти отива Heart Eyes
И аз съм хвърлила око на спиралата на Ланком,и след написаното от Веси,със сигурност ще си я взема Peace В момента ползвам Хипнозата.

# 224
  • София

Аууу това е страхотно .. и веднага се сетих за сините сенки на Ел Мем Simple Smile)))

Сега прочетох и последната страница и видях новия грим на Ел... страхотен е!!!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт