Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 19

• 34 384
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
  • София/Горна Оряховица
ми аз почаках, ама никой не ме предизвика  Cry

Aз те видях, но не мога да измисля нищо. Мотае ми се в главата ретро грим - дебела очна линия, порцеланово личице, червилце  Heart Eyes .

И аз си чакам предизвикателството, дано имам продукти, с които да го направя  Blush Laughing .

# 226
ми аз почаках, ама никой не ме предизвика  Cry

Aз те видях, но не мога да измисля нищо. Мотае ми се в главата ретро грим - дебела очна линия, порцеланово личице, червилце  Heart Eyes .

И аз си чакам предизвикателството, дано имам продукти, с които да го направя  Blush Laughing .
о благодаря, често ходя така. Ще спретна нещо.

# 227
  • GYM
Нямате изчитане Hug
Аз също искам да бъда предизвикана Blush Трудното идва със снимането, ще видя как ще се справя, хич ме няма с камерата Embarassed
Ел-мем, много красив грим  bouquet

# 228
  • в 1001-та нощ
ми аз почаках, ама никой не ме предизвика  Cry

оооо, аз не посмях да ръся мерудия на всяка манджа  Blush но веднага поставям казус - грим с контрастни цветове - примерно черно, бяло и червено или оранжево ....ти си избери какъв да е цветът между бялото и черното - или близки до тях много тъмни тонове  Peace Blush

Elle-même, определено в моите очи е много по-различно и за мен е позитивен опит от твоя страна, дано и ти да го усещаш така, но виждам, че и другите адмирират  bowuu Heart Eyes    bouquet

отн. веждите - скъсяваш ли ги с оскубване в основата или в краищата  newsm78 за рисуването имах предвид със сенките/молива - да ги започнеш маааалко преди косъмчетата - милиметри - да започват по към основата на окото - примерно, като на тази снимка  Peace

# 229
  • София/Горна Оряховица
Забравих да добавя, че Elle-même много ми хареса с цветна комбинация  Heart Eyes .

# 230
  • София
Страшно сте мили   bouquet

Остава да дадем тема за грим на:
lepidopteria
Bоryana
velvetvoice
Нали така?  Rolling Eyes

beliz, и аз веднага за тези сенки се сетих  Crazy Направо ме сърбят ръцете. Дано се получи поне наполовина добре, както на снимката  Heart Eyes
Вижте какво направихте - заради вас, аз, която не бих си и помислила за синьо, сега нямам търпение да се намажа здраво  Shocked

a.l.e.n.a, разбира се  Hug Пак благодаря. Именно това му е хубавото на това предизвикателство - да си дадем задачи, които не бихме направили иначе и после да си каже "Ей, ама то всъщност не било страшно".  Flutter
За веждите - на дължина са добре, сега само леко ги продължих. Но откакто ми беше обърнато внимание, че изглеждат раздалечени, се опитвам да ги пусна. Е, това е от около 3 дена, де  CrazyНо в началото дори и малко да ги изрисувам, пак си личи, към края вече седи добре. Но в началото не  Tired Принципно си ги правя по принципа на пресичащите се точки, но май май носът ми е малко широк, та затова се е получило раздалечаването  Thinking

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 11:16 от Elle-même

# 231
  • София
Много интересно на последните страници  Flutter. Ще ми бъде интересно на видя Боряна с някой матов нюд с черна очна линия; Алена с опушен тъмен грим; Елг с нещо лъскаво и златно. Ако имате желание и време много ще се радвам да видя какво бихте измислили  Hug. Снимките са съвсем примерни  Peace.
Ел, всеки грим ти е върховен  Heart Eyes.

Днес съм с пигмента на МАК Blue-brown, нанесен почти само на подвижния клепач нещо такова /снимката не е моя/:
Скрит текст:
Абсолютно всяка една жена в работата ми ме пита с какви сенки съм. Този пигмент е уникален. Хем е син, хем кафяв, хем бордо, хем бронзов....от всеки ъгъл е различен. Доста се учудиха колежките, че не са няколко вида сенки, а само един пигмент. Преди да го взема като го разглеждах в гугъл и бях много учудена как едно и също нещо може да изглежда толкова коренно различен на снимки  Laughing.

# 232
И на мен страшно ми хареса този грим със синьото  Heart Eyes Ще го пробвам скоро време.

Спиралата наистина много ми хареса  Grinning Най-вече за това, че постига всичко сама. До сега тези с хубав обем винаги слепваха ужасно миглите. Особено тази на Пупа /не знам защо я хвалят толкова  newsm78/ Наистина придава супер обем и е много черна. Но задължително трябва да се сложи отдолу друга спирала, която да раздели хубаво миглите. Което оскъпява процедурата  Wink На мен Пупата страшно ми харесва, като ефект, но с озаряващата МаксФактор под нея, т.е. спиралата ми стъпва към 45лв така или иначе  Wink

# 233
  • София
Много сте зарибяващи с този пигмент. Аз все го подминавам при поръчка на sample-и, но май няма да е за дълго. Преди години имаше едни холограмни сенки на Л'Ореал, които бяха много близки до този пигмент. Ето от този вид

# 234
Toва синьо и аз ще го правя. Щом Vogue са казали, че ще се носи синьо....ще се носи Mr. Green A и още миналата година съм го харесала този цвят като го пуснаха с Wonder Woman

Днес съм с пудрата Здрач. Тя се оказа много хубава Heart Eyes Сложила съм я на цялото лице и над ружа Style. Лицето ми просто светна и изглежда супер бебешко и свежо

# 235
  • в 1001-та нощ
Много интересно на последните страници  Flutter. Ще ми бъде интересно на видя ... Алена с опушен тъмен грим ....

оооо, това е предизвикателството, което и аз самата бих отправила към себе си, това би ми било най-трудно, като преодоляване на бариерите, но се радвам, че имам още една задача  newsm68 newsm44 newsm03 newsm51

# 236
Доста се учудиха колежките, че не са няколко вида сенки, а само един пигмент.
Такъв цвят е и Club на MAC - от всеки ъгъл изглежда различен.  Mr. Green

# 237
Благодаря на Алена- избирам си оранжево.
Утре ще го направя.

Мишчица- твоят също ми хареса, даже скоро ми се искаше да направя нещо подобно.
А за Боряна- вече имам такава снимка, ще я използвам нея ( дано не възразяваш).
Всичко на куп ще постна тези дни.

А идеята с кафявото и синьото - днес ще е копна само дето ще е кафяво и лилаво.
Отивам на работа след отпуска и ще съм - ауууу Joy

# 238
Densi, колко струва палитрата на Кларинс? Ужасно много ми харесват всички цветове  Crazy
77 лв. струва или там някъде. Peace

# 239
Сега се сетих, че имам едни обици в кобалтово, които ще заспят просто с такъв грим Heart Eyes
Kaто си купя сенките ще ви покажа какво съм измислила с тях

Даже по-скоро може да е нещо такова като цвят

Общи условия

Активация на акаунт