Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 19

• 34 399
  • 730
  •   1
Отговори
# 720
Ще идвам живот и здраве.
Е Жаки, гадна работа, дано пък ти хареса, въпреки че се съмнявам щом веднага не те е грабнала четката.

# 721
Аз не се ядосвам защото за тази цена поне не съм се минала.

Toва показвах ли го, не си спомням вече newsm78

# 722
прелест  Flutter Crazy Heart Eyes  bouquet

# 723
  • Sofia
Жаки°, лилавият грим е уникален! Показах го на приятеля ми и реакцията му беше: "Уау, много е готино!". Щом и мъж, който не харесва много екстравагантности в грима го хареса, значи наистина е мнооого добър, хихи!  Laughing

Скрит текст:

# 724
elhi4ka ,няма фотошоп,само са кропнати снимките,за да се видят само очи  Simple Smile Ама пак не се справям с този фотоапарат,все не ми излизат реални цветове  Tired
Малвинка, чудесно е  Crazy

# 725
  • в 1001-та нощ
Момичета, къде и кога е срещата и приемате ли аматьорки, които тепърва имат да се учат? Как хубаво се гримирате - гледам ви в захлас  Crazy
Още ме е срам, но скоро може и аз да покажа нещо made by me ... Надявам се и вие да помагатеее Simple Smile

добре дошла  Party bowuu Heart Eyes чакаме снимките  bowuu

аз отдавна не съм се разписвала със снимки ...., но ето нещо от днес, светло зеленикаво с малко синьо, като основен цвят, бяло във вътрешния ъгъл и затъмняване със сиво  Blush

# 726
  • София
Оо, Алена, много си надобряла с очната линия  Heart Eyes

Малвинка е както винаги супер, Весето също много ми харесва нюд... въобще, само хубави неща показвате в последните няколко страници  Grinning

# 727
Алена, много по-хубаво правиш очната линия от преди, определено си се усъвършенствала в тази насока.  Peace
Отдолу нищо ли нямаш, или просто не си личи? Харесва ми грима ти.

# 728
  • USA, Steak State
Последно за четката и спирам.  Mr. Green

Жаки, моята дръжка е гумирана и точно си мислех, че имам хубаво захващане и няма да ми се изпълзва. На теб защо ти евтинее?

# 729
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Момичета   bouquet

Нямам нищо отдолу, поне година вече не слагам, но ме засърбява да пипна малко, особено, като гледам разкошотиите, които показвате, друго си е - малко е да очертано и отдолу  Heart Eyes

# 730

Моля, заповядайте в НОВАТА ТЕМА

Може да използвате отговора си в анкетата за запис в темата.

Общи условия

Активация на акаунт